Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko!!!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 02, 2013 9:08 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko!!!

Nie wiem. Lepiej zapobiegać, niż leczyć, więc pisz, co się stało i może uda się pomóc przed popełnieniem tego czynu.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob mar 02, 2013 9:20 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko!!!

Przewrócił któryś suszarkę z praniem ale nie tak jak poprzednio, że na bok poleciała i oparła się o wersalkę tylko pizgła na bok nogami w górę a na niej była taka tablica plastikowa Filipa wiec jak to pierd.... o parkiet to sąsiad pewnie myślał na dole, że mi szafa upadła, a ja wyrwana ze snu myślałam, że mi tv zrzucili albo dekoder. teraz przed chwila ruda dura się władowała na parapet i zrzuciła pudło z płytami, potrzaskała pudełka. W nocy jakieś reklamówki wynajduje i przegląda je menda jedna. teraz tylko czekam, aż zaśnie któryś i go będę budzić. W nocy też żrą suche a mają je na oknie w pokoju, żeby pies nie dostał więc mam pukanie nad głową. Najbardziej lubię jak znajdzie Toffik chupa chupsa i mi nim stuka o parkiet bo mu z mordy wylatuje. Na psa to już mi się nawet pisać nie chce. Ukręcę mu łeb i tyle

O proszę, biorę MOJĄ szczotkę do włosów w rękę i co w niej jest? rude kłaki. :evil: :twisted:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Sob mar 02, 2013 9:27 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko!!!

Wczoraj Pralcia obudziła mnie pięćdziesiąt minut przed dzwonkami budzików. Wiem, tylko 50 minut, ale bardzo mało śpię. Taki los.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob mar 02, 2013 9:47 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko!!!

Powiem tak. Od kiedy mam koty zrezygnowałam z rozstawianej suszarki :roll: i chowam wszystkie wolnostojące.
Automatycznie kładąc cos luzem przewiduję czy Cfane dadzą radę wskoczyć, czy Coco nie wlezie, czy Amelia nie nasika...
Jestem dobrze wytresowana :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Sob mar 02, 2013 9:48 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko!!!

a gdzie mam pranie suszyć? w łazience nie ma jak zrobić pod sufitem, balkonu nie mam
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Sob mar 02, 2013 9:56 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko!!!

To trzeba się przekuć przez ścianę i zrobić :mrgreen:
Sobotnio poranne " Bry " Karolku z chłopakami 8)

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob mar 02, 2013 10:45 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko!!!

bubor pisze:To trzeba się przekuć przez ścianę i zrobić :mrgreen:
Sobotnio poranne " Bry " Karolku z chłopakami 8)

coś sie mijamy ostatnio hehe

a ja chyba ubieram się, Filipa i zabieram się na działkę z psem zobaczyć jak tam wygląda.

Karolek(ona)

Post » Sob mar 02, 2013 12:08 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko!!!

A co masz za sufit, ze się nie da zamontować suszarki?
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob mar 02, 2013 13:47 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko!!!

kamari pisze:A co masz za sufit, ze się nie da zamontować suszarki?

po prawej jest kabina i na przeciwko niej junkers wiec odpada to miejsce a nad kiblem mam karton gipsem zasłonięte rury a nie przywieszę do karton gipsu suszarki, w ogóle mam obniżony sufit w wc.
Już myślałam o pokoju w taka wnękę i zakryć to takim parkanem skośnym, żeby powietrze doszło ale nie było widać za bardzo że tam jest suszarka

Karolek(ona)

Post » Sob mar 02, 2013 13:53 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko!!!

Nad junkersem byłoby dobrze - szybciej by schło ........... :mrgreen:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob mar 02, 2013 17:17 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko!!!

Hejka Karolka z tą suszarką współczuję bo też mam mały metrarz i dobrze że u mnie można było pod sufit dać bo innaczej tego nie widzę :roll: i tak kłaki są wszędzie i staram się obierać przed praniem.Z pościeli najgorzej bo duża.Może pies na działce ochłonie?wymęczy się trochę bardziej?
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob mar 02, 2013 18:34 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko!!!

Bry wieczorek Karolka :) Zapraszam do mnie. Jak zobaczysz, jakie u mnie są prowizorki, nic Cię już nie zdziwi :wink: Nora kreta, a w niej trzy osoby dorosłe i dwa koty. Nieraz nie da się wyminąć :ryk: Z czego ja się śmieję właściwie :roll:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob mar 02, 2013 18:40 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko!!!

Co to jest junkers? :oops:
Obrazek
Obrazek

kamari

Post » Sob mar 02, 2013 18:50 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko!!!

kamari pisze:Co to jest junkers? :oops:

Bojler :) Ogrzewacz wody na gaz.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Sob mar 02, 2013 19:02 Re: Karolkowy zawrót głowy - wchodzisz na własne ryzyko!!!

vailet pisze:
kamari pisze:Co to jest junkers? :oops:

Bojler :) Ogrzewacz wody na gaz.

:D :ok:

Karolu, są suszarki nie tylko podwieszane pod sufit, ale też takie rozciągane, do montażu na ścianie. Może by ci się zmieściła.
przykład http://fabrykaform.pl/Brabantia_suszarka_do_ubran_rozciagana_brabantia-p21096.html

A z wnęką to niegłupi pomysł. Można zawiesić zasłonkę i też nie będzie widać.
Obrazek
Obrazek

kamari

[poprzednia][następna]