Aleeeeeee Złoś jest grrrroźny

Ja na TOTW przestawiłam moje koty

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
KubaTST pisze:Hej
Aleeeeeee Złoś jest grrrroźny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja na TOTW przestawiłam moje kotyZdziwiło mnie, że TOTW (w przeliczeniu na kg) jest tańszy niż kg RC, bo przecież TOTW jest bez zbóż... Także polecam każdemu. U mnie się ładnie przyjął.
KubaTST pisze:Hej
Aleeeeeee Złoś jest grrrroźny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja na TOTW przestawiłam moje kotyZdziwiło mnie, że TOTW (w przeliczeniu na kg) jest tańszy niż kg RC, bo przecież TOTW jest bez zbóż... Także polecam każdemu. U mnie się ładnie przyjął.
psiama pisze:A prosze bardzo ...![]()
Zboże jest składnikiem nie trawionym, smieciem, tanim uzupełniaczem.
Jak widzisz karmę i oglądasz jej skład, to na pierwszym miejscu zawsze jest podana rzecz, której jest najwięcej w karmie. Karmy typu kitekat mają zboża najwięcej, sa bardzo niskowartościowe.
Generalnie należy omijac wszelkie karmy, które mają w składzie zboza, pszecnicę, owiec, ..., a w głównej mierze te, które mają je na pierwszym miejscu.
psiama pisze:To miałaś słodziutkie budzenie
Lilka Mrau pisze:Lila84 zarazilismy was jelitowką? To szykuj sie że masz wielki % szans ze sama na dniach tez padniesz na to :/ polecamy Orsalit na uzupelnienie elektrolitow, i wygazowana Cole na wymioty
KubaTST pisze:Chciałam zauważyć, że wątek Złosia rozwija się w takim tempie, że zaraz stuknie 100 strona wątku i czas będzie otworzyć część 2![]()
![]()
![]()
co tam porabiasz nie taki mały kocie??![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 51 gości