ruda32 pisze:trzeba doceniać to co się ma zanim się straci
a co nowego u Ciebie
Moderator: Estraven
ruda32 pisze:trzeba doceniać to co się ma zanim się straci
puszatek pisze:ruda32 pisze:trzeba doceniać to co się ma zanim się straci
a co nowego u Ciebie
MalgWroclaw pisze::(![]()
![]()
Jak Wam pomóc, nic nie umiem wymyślić. Gdybym była pracodawcą

lidka02 pisze:Żebym tak wygrała w totka byśmy miały rozwiązane wszystkie problemy a tak
puszatek pisze:cześć dziewczyny![]()
koty zdrowe, żyją...całe 9 sztuk, jeśli kogoś uduszę to będzie to.....Warkoteknie mogę się przyzwyczaić do tak gadającego kota a jemu się pysio nie zamyka, tylko ciągle gada
![]()
Wiolu, u nas w Warszawie za nocne sprzątanie Multikina Firma w której pracowałam płaciła 400 zł, też praca w nocy....
vailet pisze:puszatek pisze:cześć dziewczyny![]()
koty zdrowe, żyją...całe 9 sztuk, jeśli kogoś uduszę to będzie to.....Warkoteknie mogę się przyzwyczaić do tak gadającego kota a jemu się pysio nie zamyka, tylko ciągle gada
![]()
Wiolu, u nas w Warszawie za nocne sprzątanie Multikina Firma w której pracowałam płaciła 400 zł, też praca w nocy....
Pusiu ostatnio słyszałam że w Warszawie zaczęli płacić średnią krajową mniej niż w niektórych miastach.To co ja pisałam miało miejsce z 5 lat temu.
ruda32 pisze:vailet pisze:puszatek pisze:cześć dziewczyny![]()
![]()
Pusiu ostatnio słyszałam że w Warszawie zaczęli płacić średnią krajową mniej niż w niektórych miastach.To co ja pisałam miało miejsce z 5 lat temu.
płacą 1500 brutto czyli 1111 netto ale za cały etat
Karolek(ona) pisze:ja nawet nie wiem ile wynosi średnia krajowa bo nigdy więcej jak najniższa nie miałam
ruda32 pisze:Karolek(ona) pisze:ja nawet nie wiem ile wynosi średnia krajowa bo nigdy więcej jak najniższa nie miałam
ja piszę o najniższej nie średniej krajowej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Sylwia_mewka i 43 gości