Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia Amki!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 04, 2012 21:22 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

To krótko o Czesisławie: pierwsze jedzenie w dzień!Gdyby tak jeszcze siki były w dzień...

Recovery wciągamy jak odkurzecz, dziś się objawiło brzuszysko.Tyjemy.

Ogon wykąpany.Obraziłam kota.Niewątpliwie.

Ech...szkoda,że muszę go oddać...ale w takie dobre ręce...oddam!

Pani ,która dzwoniła chciał wziąść Czeslawa na próbę.

Dostała odpowiedź.Niegrzeczną.

Ma iść do sklepu z pluszakami.
I spadać na bambus!!!!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon cze 04, 2012 21:24 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Eh, Boże.. co to za czasy. Teraz wszyscy chcą wszystko na próbę... nawet żywe stworzenie. :? Masz rację, na bambusie miejsce tej baby! :twisted:
Obrazek

rastanja

Od: Czw maja 10, 2012 20:37

Post » Pon cze 04, 2012 21:36 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Niezmiennie mnie to oburza - żywe stworzenia traktuje sie nadal jak rzecz. Jak coś co mozna wyrzucić, oddać, wymienić, zareklamować........jeśli nie spełni oczekiwań.

I ktoś wyjezdzający z takim tekstem nie rozumie, dlaczego nóż się w kieszeni otwiera. A to takie proste - te brudne, zaniedbane, porzucone, zapchlone stworzenia łączy z nami związek emocjonalny........Coś co nie podlega próbie. Co jest albo czego nie ma. Tyle.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon cze 04, 2012 21:42 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Obecnie ludzie nie potrafia i nie chca radzic sobie z trudnosciami.
Terazniejsze spoleczenstwo zyje w nierealnym"bajkowym" swiecie.
Rzeczywiscie niech zjezdza Baba na bambus! :twisted:

lolav

Od: Pon lut 06, 2012 13:25

Post » Pon cze 04, 2012 22:14 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Tsaaa... może nie do końca w temacie ale podobne - przypomniało mi się co moja znajoma mawiała na temat tzw. "luźnych związków", a mawiała że "luźny to może być co najwyżej stolec" ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon cze 04, 2012 22:30 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Kotkins Ty się szykuj do stawiania szampana........100 niebawem-)

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Post » Wto cze 05, 2012 6:02 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

No, no.... to trzeba szybko przepychać na 100-tną stronę.
Będzie miał Kotkns więcej zajęć :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto cze 05, 2012 9:51 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Tak, zaplanowane felietoniki,np:"Gry i zabawy narodu kociego" leżą w związku z Czesisławem.
Może w wekend długi...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Wto cze 05, 2012 10:30 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

lepiej opowiedz o panu z ORGANIZACJI ihhihihi:-)

Obrazek

Neigh

Post » Wto cze 05, 2012 10:48 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Coś będzie? 8O
Ciekawe historie z życia wzięte?

No to dawaj Kotkinsie, czekamy.
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Wto cze 05, 2012 15:34 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Neigh pisze:lepiej opowiedz o panu z ORGANIZACJI ihhihihi:-)

To mnie zaintrygowało :) prooooszę................
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto cze 05, 2012 15:43 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Wyczytałam na schroniskowym że paczka z szamponem i inszymi rzeczami doszła :) Jak była zapakowana? Pierwsza chyba paczka wysłana przez mojego osobistego chłopa, nadawałam mu instrukcje z pociągu (jak Cześka wiozłam) a on i tak z 5 razy dzwonił żeby się "dopytać" :mrgreen: No straaasznie to było skomplikowane wszystko :lol:
A jak się ludzie "uśmiechali" jak tłumaczyłam "taśma klejąca jest w górnej szufladzie po prawej stronie, a druczki na paczkę obok w zeszycie żółtym w kratkę" ;) :lol:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto cze 05, 2012 16:35 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Ja zawsze mówię, że każdy facet to powinien miec "mapę" poruszania się po domu......te telefony typu "gdzie są agrafki?" Ze nie wspomnę o " a to płyn do kurzu to gdzie powinien być"

O ORGAZNIZACJI bym Wam opowiedziała, ale nie będę Kotkinsowi przyjemności odbierać.

Obrazek

Neigh

Post » Wto cze 05, 2012 16:59 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

Neigh pisze:O ORGAZNIZACJI bym Wam opowiedziała, ale nie będę Kotkinsowi przyjemności odbierać.
To dzie ten Kotkins??? :pisanie:

RAnia

Od: Sob mar 08, 2008 3:56

Post » Wto cze 05, 2012 17:03 Re: Wszystkie koty jamnika Melona -jamniczy DT dla tatusia A

pewnie ludziom w oczy patrzy........

Jadę zaraz nauczać.......o matko i córko jak mi się straszliwie nie chce!

Obrazek

Neigh

[poprzednia][następna]