Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 18, 2012 20:54 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

A już mialam się czepiać o brak kolejnych zdjęć - a tu proszę, niespodzianka :D
* Semper eadem *

ksb

Od: Wto cze 29, 2010 13:48

Post » Śro kwi 18, 2012 20:57 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ksb pisze:A już mialam się czepiać o brak kolejnych zdjęć - a tu proszę, niespodzianka :D

no przecież obiecałam regularny raport z dokonań Morrisowatego :roll:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Od: Nie wrz 12, 2010 10:38

Post » Śro kwi 18, 2012 21:00 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

I wywiązujesz się z obietnicy, to fakt :D :ok:
* Semper eadem *

ksb

Post » Śro kwi 18, 2012 21:05 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Coś nudzi go chyba ten internet ;)
po_prostu_kaska

Post » Śro kwi 18, 2012 21:09 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

w końcu gdzieś muszę się wyżalić i ponarzekać na tą kudłatą poczwarę :wink:
poczwara dostawała dzisiaj tylko RC i znowu jest wszystko wporządku, problemy z sikaniem z podniesionym dupalem też się skończyły :) zastanawiam się co teraz wymyśli :roll:
dzisiaj dostał dwie nowe myszki do zabawy i bawił się jak małe dziecko, a ja będę szukać teraz pod który mebel są wciśnięte :roll:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro kwi 18, 2012 21:10 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

po_prostu_kaska pisze:Coś nudzi go chyba ten internet ;)

ileż można czytać bzdury, które pańcia o nim pisze :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro kwi 18, 2012 21:15 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ewexoxo pisze: dzisiaj dostał dwie nowe myszki do zabawy i bawił się jak małe dziecko, a ja będę szukać teraz pod który mebel są wciśnięte :roll:

To jeszcze nie pokazuje gdzie schował?
Moje siadają w odpowiednim miejscu i czekają, aż podniesiemy fotel lub kanapę :ryk:
* Semper eadem *

ksb

Post » Śro kwi 18, 2012 21:20 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

ksb pisze:
ewexoxo pisze: dzisiaj dostał dwie nowe myszki do zabawy i bawił się jak małe dziecko, a ja będę szukać teraz pod który mebel są wciśnięte :roll:

To jeszcze nie pokazuje gdzie schował?
Moje siadają w odpowiednim miejscu i czekają, aż podniesiemy fotel lub kanapę :ryk:

Jak wciśnie zabawkę tak, że nie może wyjąć to się drze jak stare gacie i prowadzi do tego miejsca. Morris jest ogólnie kotem wrzeszcząco-furczącym. TZ mówi że to śpiewak :mrgreen:
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro kwi 18, 2012 21:25 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

No to fajnie macie. Moje to mnie tylko do miski prowadzą :( ot, tylko do tego jestem im potrzebna. No jeszcze wodę w umywalce odkręcam jak mają ochotę się napić :evil:
po_prostu_kaska

Post » Śro kwi 18, 2012 21:26 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Czyli jednak nie musisz szukać :mrgreen:
* Semper eadem *

ksb

Post » Śro kwi 18, 2012 21:37 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

po_prostu_kaska pisze:No to fajnie macie. Moje to mnie tylko do miski prowadzą :( ot, tylko do tego jestem im potrzebna. No jeszcze wodę w umywalce odkręcam jak mają ochotę się napić :evil:

u nas śpiewak daje popis jak chce żeby zabawkę wyjąć, poszukać jak sam nie wie gdzie jest albo woła do michy zwłaszcza rano jak wyłączę budzik i mi się jeszcze przyśnie to 7.30 mam gwarantowaną dodatkową pobudkę :wink:
Morris nie uznaje umywalki, bo to miejsce kocich upokorzeń kiedy jeszcze trzeba było myć łapy i tylec upaprane kupalem :oops: teraz mam naprawdę spokój pod tym względem :)
zresztą wet nawet nam zalecał żeby kociszowi dawać wodę filtrowaną, a że u nas od dawna jest Brita to nie ma problemu (polecam)
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Śro kwi 18, 2012 21:40 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Chyba faktycznie zostań przy tym RC, nie będziesz go męczyć przy umywalce :ok:
* Semper eadem *

ksb

Post » Śro kwi 18, 2012 21:45 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

umywalka była konieczna zwłaszcza jak łapska były upaprane, a po każdym kupalu było obowiązkowo polowanie na kota i wycieranie nawilżanymi chusteczkami tylca i sprawdzanie łap :| dla obydwu stron nie było to przyjemne
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw kwi 19, 2012 17:18 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Morris przebiegły złodziej ukradł dzisiaj jedzenie :evil: chwila mojego zagapienia i wyjadł cały wierzch dużej konserwy rybnej! i już nawet nie chodzi o to, że znowu będziemy jeść po kocie :oops: juz wiem co będzie jutro w kuwecie :roll:
moje groźby oczywiście po nim spłynęły, nawet nie dał się wyrzucić z kuchni - ten kot się mnie wcale nie boi, nie mam żadnego autorytetu :|
Obrazek Obrazek

ewexoxo

Post » Czw kwi 19, 2012 17:20 Re: Matwiej - kot który rozdaje całusy - teraz Morris w DS :

Autorytet u kota - marzycielka :ryk:
* Semper eadem *

ksb

[poprzednia][następna]