momentami wydawało mi sie że Koty mają niewidzialne skrzydła

narobiły troszkę strat i tak do wieczora w sumie wariowały
Trzymam za dzisiejszy dzień żeby był w miarę do zniesienia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Alienor pisze:Mamy sajgon - w sensie że wczorajsze słońce "napędziło" kotki i dały wczoraj niezły pokaz - normalnie biegiem zaliczały szafy, parapety i inne takie komódki. Plus drzwi, stół i zasłony. I oczywiście Ciel odstawił dzikiego tygrysa przy kuraku (więcej, więcej mi go daj ty głupia kobieto), Justin zażądał dubeltowej porcji głasków; Frania miała 2x więcej do opowiadania a Kotori weszła w tryb papugowo-etolowy (bliżenie się do niej z dostępnym ramieniem kończyło się wskoczeniem i albo jazdą 'na papugę", albo uwaleniem się na karku "na etolę"). Fiona była najmniej dotknięta "podkręceniem" - zabawne, bo najpierw załatwiła się na podkład, a potem go zepchnęła z koca na podłogę, żeby na czystym leżeć ( i w nie robić). Fuks biegał po ścianach (kind of) a Rukia się tuliła nie przejmując rakietowym kotkiem - więc też ich potrzeby się zdublowały.
Alienor pisze:Kastracja Ciela dopiero za tydzień. Jak my to przeżyjemy...
Kinnia pisze:Alienor pisze:Kastracja Ciela dopiero za tydzień. Jak my to przeżyjemy...
coś się tak niedobra kobieto na chłopaka uwzięła. leje po kątach - nie. wyje po nocach - nie. to co go nękasz? bo troszkę pobawi się?coż za drobiazgowość.
Kinnia pisze:to ona jeszcze tam stoi?![]()
![]()
![]()
To i dobrze, że "zaszczycił".....może wyjdzie?
Kociama pisze:fajna jest bo nie trzeba jej targać ,dopiero jak sie zrobi zakupy to rozkładasz i powiem Ci że wygodna bardzo
http://sklepmatrix.pl/pl/wz-52-podreczn ... 2ee8ca677f
tą na wielkich kołach to mam do dziczków wozic żarełko a ta na zakupy wystarczy spokojnie
Broszka pisze:Kociama pisze:fajna jest bo nie trzeba jej targać ,dopiero jak sie zrobi zakupy to rozkładasz i powiem Ci że wygodna bardzo
http://sklepmatrix.pl/pl/wz-52-podreczn ... 2ee8ca677f
tą na wielkich kołach to mam do dziczków wozic żarełko a ta na zakupy wystarczy spokojnie
Fajna ta torba i niedroga
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1340 gości