Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Sob sty 28, 2012 10:41 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Mam następnego tymczasika,Bysia.Ma około 7 miesięcy.Na dzień dobry go odjajcarzyli :)
I znów czarny :)

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

Post » Sob sty 28, 2012 11:22 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Obrazek :1luvu: :1luvu:

Kasiulek, ale nie obudziłam Cię? :oops: :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Sob sty 28, 2012 12:15 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

jolab pisze:Mam następnego tymczasika,Bysia.Ma około 7 miesięcy.Na dzień dobry go odjajcarzyli :)
I znów czarny :)

To ile masz zwierzaczków teraz na stanie?
kalair pisze:Obrazek :1luvu: :1luvu:

Kasiulek, ale nie obudziłam Cię? :oops: :P

Nie Bozenko!-byłam tak zmęczona,że padłam przed 22! :oops:

Zobaczcie co sobie dzisiaj kupiłam za 2 zł!-kurtka ze skórki-będzie z niej uszyta torba do kowbojek,które kupiłam we wrześniu za 52 zł!-były w idealnym stanie-teraz juz muszę fleki u szewca wymienić,bo po dwóch miesiącach łażenia zdarły się!
Całe życie o takich marzyłam,nigdy mnie nie było na nie stać,a kupiłam za takie grosze!!!!!

Obrazek

Obrazek

I jeszcze za 3 zł kurtka CK na ocieplacz do transportera-na wierzchu ortalion-ocieplana!
Ale zdjęcie wkleję,jak zrobię ocieplacz!
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Sob sty 28, 2012 12:52 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Mam trzy moje plus trzy tymczasy,w tym dwie trafiły się jak ślepej kurze ziarno,niedotykalskie

jolab

Od: Pon sie 06, 2007 15:53

Post » Sob sty 28, 2012 13:19 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Ja mam 4 swoje,a pewnie i tymczaska Adele zostanie,bo dzikuni cały czas :(
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Sob sty 28, 2012 14:07 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Butki świetner! Na country bym miała jak znalazł! :D :mrgreen:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Sob sty 28, 2012 14:14 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

A torba będzie z frędzlami-taki worek-mam juz taką z brązowego zamszu-swietna choć ma kuuupe lat!-jeszcze z czasów ogólniaka mojej siostrzenicy-jej się znudziła,a mi swietnie służy!
No i nie bedzie kosztowała krocie,tylko jakieś 30 zł za szycie u kaletniczki,bo sama chyba bała bym się szyć-szkoda takiej pięknej skóry na zmarnowanie-4 miesiące na taka polowałam!(no i ta cena-2 zł!)
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Sob sty 28, 2012 21:12 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Cześć słoneczka.Przelotem zaglądam,bo w pracy siedzę do jutra....Piękna kurtałka i buciki....
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie sty 29, 2012 8:36 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie sty 29, 2012 9:44 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Obrazek
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Nie sty 29, 2012 9:55 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Dzień dobry Kasieńko z koteczkami :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Nie sty 29, 2012 10:16 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

kropkaXL pisze:On podobno ma dom,tylko ludzie kompletnie o niego nie dbają,nie leczą,nawet nie karmią chyba,bo kocina cały czas pod sklepem siedzi i Marek go karmi.W zeszłym roku tez chorował,oprócz tego leczyliśmy mu swierzba w uszkach,odrobaczaliśmy.Ech!-dlaczego on nie ma normalnego domu,gdzie byłby chociaż wygrzany,nie musiał siedzieć na mrozie!

Jak bym dorwała tych "ludzi" :evil: :evil: :evil:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie sty 29, 2012 10:21 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Zaglądam i pozdrawiam niedzielnie :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Nie sty 29, 2012 16:07 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie sty 29, 2012 17:42 Re: Kotomania XII-Antosia [*] , Pynia[*] Adele rujka:(

Witajcie kochane!!!!
Ja dzisiaj miałam dzień "roboczy"-musiałam wykombinować jak tu zrobić najprostszą metodą ocieplacz na transporterek-mrozy duże,a my jutro do Ostródy do weta na kontr. rtg.
Jak juz pisałam -kupiłam wczoraj kurtkę CK-ciepłą,pokrytą ortalionem,obcięłam rękawy,miejsca po rękawach zaszyłam,niestety namordowałam sie jak głupia,bo nitka słaba,więc dzisiaj poszłam do Mamy i wzięłam taką grubą nić-nylonową i po powrocie wzięłam się do roboty.A ze ja nie lubię szycia ,to wymyśliłam prostszy sposob-na dno włożyłam cienką sklejkę i przymocowałam za pomocą zszywacza tapicerskiego tworząc podłogę,a jednoczesnie zszywając brzegi kurtki,bo suwak był zepsuty,a szycie tak ciepłej kurtki ręcznie to gehenna!
Miejsce gdzie była stójka jakoś udało mi się zszyć,rogi połączyłam,żeby jakiś kształt nadać,za pomocą zszywacza przyczepiłam rączki(co prawda kolorystycznie nie pasują,ale we wtorek idąc z pracy kupie czarną,lub czerwoną taśmę i zmienię.Tak więc byle jaki,ale ciepły transporterek czeka na jutrzejszą podróż.

Obrazek

Obrazek

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

[poprzednia][następna]