Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
olafen pisze:Komu ?
najszczesliwsza pisze:olafen pisze:Agata
Tak na imię mam...
Chyba dobrze o mnie świadczy, że cały czas mam nadzieję... co?
Może kawę zrobię, skoro już się panoszę na wątku nie swoim?
Lilianna J-wie pisze:Sądzę, że vailet nie musi się nikomu tłumaczyć czemu z kotką było tak, a nie inaczej
vailet pisze:najszczesliwsza pisze:olafen pisze:Agata
Tak na imię mam...
Chyba dobrze o mnie świadczy, że cały czas mam nadzieję... co?
Może kawę zrobię, skoro już się panoszę na wątku nie swoim?
Na FB płeć zmieniłaś?
A ja sądzę, że powinna, nie musi na forum, ale powinna osobom, które pomagają jej finansowo.
najszczesliwsza pisze:Lilianna J-wie pisze:Sądzę, że vailet nie musi się nikomu tłumaczyć czemu z kotką było tak, a nie inaczej
A ja sądzę, że powinna, nie musi na forum, ale powinna osobom, które pomagają jej finansowo.
Nie jestem taką osobą, więc j.w.
Lilianna J-wie pisze:A ja sądzę, że powinna, nie musi na forum, ale powinna osobom, które pomagają jej finansowo.
No właśnie, jak sama zauważyłaś powinna osobom, które jej pomagają, a z takimi na pewno ma inny jeszcze kontakt, nie tylko forum,a nam nic do tego
vailet pisze:najszczesliwsza pisze:Lilianna J-wie pisze:Sądzę, że vailet nie musi się nikomu tłumaczyć czemu z kotką było tak, a nie inaczej
Nie jestem taką osobą, więc j.w.
Nie jesteś.Ostatnią osobą była,a zresztą pisze "Proszę o PW" nikt mi nie pomaga.Ona powiedziała zrób badania,albo dorzuć do sterylki.Badania zrobiłam, wkleiłam i rachunek.Co Ty myślisz że mi tu ludzie szastają forsą?Było tak na początku bo chcieli pomóc.Potem bazarek,ale już od miesięcy stoi.Są też inni potrzebujący,a nie tylko Bejbi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 78 gości