Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 19, 2011 20:41 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Komu ?
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pon gru 19, 2011 20:43 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Bo nie wiedziałam jak postępować z takim kotem.Próbowałam strzykawką na siłę.Przegoniłabyś?
To popytaj ludzi z Bydg.o tą klinikę :evil: Policję wezwali na faceta bo nie chciał wyjść.Chciał psa ratować.Miała biochemię,morfologię i profil nerkowy.Testów nie bo badania były ok.Wet powiedział "Gdyby to był mój kot zrobiłbym to samo" nie miała szans bo za długo do Słodkiego się zbierałam :( nie wiedziałam że ma tyle specjalizacjii i jest dobrym diagnostykiem.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon gru 19, 2011 20:44 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

olafen pisze:Komu ?

Pewnie sobie :mrgreen: a komu psu?
Obrazek ,

vailet

Post » Pon gru 19, 2011 20:48 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Wodę wstawiłam...
Mam zbożową tylko, może być?
Mleko mam.

vailet, żebyś ty chciała czytać ze zrozumieniem co się do ciebie pisze..
najszczesliwsza

Post » Pon gru 19, 2011 20:50 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Sądzę, że vailet nie musi się nikomu tłumaczyć czemu z kotką było tak, a nie inaczej
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Od: Czw paź 13, 2011 6:03

Post » Pon gru 19, 2011 20:52 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

najszczesliwsza pisze:
olafen pisze:Agata

Tak na imię mam...

Chyba dobrze o mnie świadczy, że cały czas mam nadzieję... co?

Może kawę zrobię, skoro już się panoszę na wątku nie swoim?

Na FB płeć zmieniłaś? :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon gru 19, 2011 20:53 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Lilianna J-wie pisze:Sądzę, że vailet nie musi się nikomu tłumaczyć czemu z kotką było tak, a nie inaczej

A ja sądzę, że powinna, nie musi na forum, ale powinna osobom, które pomagają jej finansowo.

Nie jestem taką osobą, więc j.w.
najszczesliwsza

Post » Pon gru 19, 2011 20:55 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet pisze:
najszczesliwsza pisze:
olafen pisze:Agata

Tak na imię mam...

Chyba dobrze o mnie świadczy, że cały czas mam nadzieję... co?

Może kawę zrobię, skoro już się panoszę na wątku nie swoim?

Na FB płeć zmieniłaś? :mrgreen:

Że gdzie?
najszczesliwsza

Post » Pon gru 19, 2011 21:01 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

A ja sądzę, że powinna, nie musi na forum, ale powinna osobom, które pomagają jej finansowo.

No właśnie, jak sama zauważyłaś powinna osobom, które jej pomagają, a z takimi na pewno ma inny jeszcze kontakt, nie tylko forum,a nam nic do tego
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pon gru 19, 2011 21:04 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

najszczesliwsza pisze:
Lilianna J-wie pisze:Sądzę, że vailet nie musi się nikomu tłumaczyć czemu z kotką było tak, a nie inaczej

Nie jesteś.Ostatnią osobą była,a zresztą pisze "Proszę o PW" nikt mi nie pomaga.Ona powiedziała zrób badania,albo dorzuć do sterylki.Badania zrobiłam, wkleiłam i rachunek.Co Ty myślisz że mi tu ludzie szastają forsą?Było tak na początku bo chcieli pomóc.Potem bazarek,ale już od miesięcy stoi.Są też inni potrzebujący,a nie tylko Bejbi.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon gru 19, 2011 21:06 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

olafen

Post » Pon gru 19, 2011 21:06 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Lilianna J-wie pisze:

No właśnie, jak sama zauważyłaś powinna osobom, które jej pomagają, a z takimi na pewno ma inny jeszcze kontakt, nie tylko forum,a nam nic do tego

Poza forum to nie mam nikogo.Tylko wet czasem zejdzie z ceny wizyty ze względu że to jego stała pacjentka.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon gru 19, 2011 21:08 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Ty czy Bejbi? :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Obrazek Obrazek

Lilianna J-wie

Post » Pon gru 19, 2011 21:08 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Wiola, i dobrze, że piszesz co czujesz :wink:

olafen

Post » Pon gru 19, 2011 21:10 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet pisze:
najszczesliwsza pisze:

Nie jesteś.Ostatnią osobą była,a zresztą pisze "Proszę o PW" nikt mi nie pomaga.Ona powiedziała zrób badania,albo dorzuć do sterylki.Badania zrobiłam, wkleiłam i rachunek.Co Ty myślisz że mi tu ludzie szastają forsą?Było tak na początku bo chcieli pomóc.Potem bazarek,ale już od miesięcy stoi.Są też inni potrzebujący,a nie tylko Bejbi.

jestem pewna, że ci ludzie nadal chcą pomóc, ale od tanga trzeba dwojga...
najszczesliwsza

[poprzednia][następna]