Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw maja 10, 2012 10:03 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Może Konan to mój anioł stróż w ciele kota? 8) :lol:
Zbigniew ma całą rzeszę realnym głaskających fanów i jeszcze kolejkę chętną do poznania, dlatego tak zaczął cwaniaczyć :twisted: sodówa mu do głowy uderzyła :lol: ale też bardzo ładnie dał się wychować :twisted: już się nie rzuca bezmyślnie na czyjeś jedzenie, zachowuje się kulturalnie :mrgreen: nawet moja mama ostatnio to zauważyła i była pod wrażeniem jego ogłady towarzyskiej :mrgreen:
Niestety ale wczoraj musiałam uświadamiać H, że ja mam pierszeństwo na poduszce i w byciu mizianą :evil: :roll: Frejka ma chyba większy urok osobisty, a na pewno mniej zrzędzi :twisted:

Umieram na suchoty, prądkuję, a temperatura cudownie wspomaga rozwój moich zarazków :? Co mnie nie zabije to mnie wykońzy :?
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Czw maja 10, 2012 10:04 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

shalom pisze:... Frejka ma chyba większy urok osobisty, a na pewno mniej zrzędzi :twisted:

może przestań się depilować? 8)
:mrgreen:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Czw maja 10, 2012 10:08 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

AYO pisze:Z tymi klamerkami to przestrzeliłaś chyba 8O

Opowiedz dokładnie, ładnie proszę 8)

Co tu opowiadać :twisted: słyszałam jak coś łobuzuje na balkonie, ale wstać mi się nie chciało, zresztą on i tak robi sobie co chce :twisted: potem patrzę a Konan dźwiga klamerkę w zębach i kładzie ją pod suszarką na pranie(na której własnie schło pranie), trochę ją pogryzł i poszedł znów na balkon. Ja w tym czasie intensywnie poprawiałam statystykę więc umknął mi ciąg dalszy, ale jak się ocknęłam to pod suszarką były wszystkie klamerki, które leżały luzem na balkonie :lol:
No cóż, o lubi przenosić różne rzeczy i znajdować dla nich inne miejsce.
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw maja 10, 2012 10:09 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

pozytywka pisze:
shalom pisze:... Frejka ma chyba większy urok osobisty, a na pewno mniej zrzędzi :twisted:

może przestań się depilować? 8)
:mrgreen:

A wiesz, że H powiedział wczoraj: szkoda że nie masz takiego miłego futerka na głowie? 8O :lol:
Zdrajczyni odbija mi faceta :twisted:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw maja 10, 2012 10:10 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

a jakbyś miała takie fajne futerko na pleckach i na brzuszku, to dopiero byłby hicior
nie wspominając już o ogonie :mrgreen:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Czw maja 10, 2012 10:18 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

O nie, wolę już nie być głaskana :twisted:

W ogóle jestem wzruszona tym jak H przywiązał się do naszych kotów. Wita się z każdym, uwielbia się z nimi bawić, opowiada innym o nich z taką wielką sympatią. Mizia chyba więcej niż ja. A Konan to jego wymarzony piesek chwilami. Oni dwaj to świetni kumple, rozumieją się bez słów :1luvu:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Czw maja 10, 2012 16:38 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Uważaj, bo mogą zacząć razem na piwo chodzić :mrgreen:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pon cze 04, 2012 14:58 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Przestaję sobie radzić ze słuchaniem o okrucieństwie ludzi wobec zwierząt :( jestem wściekła i bezsilna.
H się właśnie spytał czy znam kogoś kto przygarnie "agresywnego kota". Bo sytuacja jest taka, że jakiś kot, w jakimś domu pogryzł dziecko, został uznany za agresywnego, złapany do...worka, a teraz planują go wywieźć do lasu. Wolę nie myśleć po co. Nie znam jeszcze szczegółów. Ale cisnienie mi się podniosło. Gdyby to się działo w Łodzi to bym poszła do tych ludzi i pogadała, sprawdziła co się dzieje. A jestem bezsilna i wkur... I ogranicza mnie odległość. Wiem tylko, że jak ktoś weźmie kota to oni chętnie oddadzą, od ręki. Rejon Tomaszowa Maz.

Dlaczego ludzie tak postępują?

edit: znam już szczegóły; sytuacja jest beznadziejna bo ludzie są beznadziejni. To jest kot wolnożyjący, jeden z licznego stadka mieszkającego przy hotelu, jakieś dziecko-gość zostało pogryzione(ciekawe dlaczego :evil: ) to pracownicy złapali i już się pozbyli problemu. Oczywiście stadko jest niekastrowane, nikt za nie odpowiedzialności nie bierze(choć pozwalają na to by tam się stołowały), ale uważają, że mają prawo pozbyć się zwierzaka w okrutny sposób. Bo przecież człowiek wszystko może.

Jestem wściekła i smutna na przemian. Wyżaliłam się tu, bo chyba tylko tutaj ktoś zrozumie to wszystko :(

Pomysł z zabraniem kota wyszedł od mojego H, ale nie zdążył za długo o tym myśleć, bo już było za późno.
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pon cze 04, 2012 19:29 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

ale okrucienstwo :(
nigdy tego nie zrozumiem.. nigdy.
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Pon cze 04, 2012 20:49 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Shalom, nic się nie da powiedzieć sensownego, zawsze widziałam, że człowiek jest najgorszym stworzeniem na tym globie.
Naiwnie wolę wierzyć, że zło wraca i kiedyś taka osoba odczuje to wszystko na własnej skórze .

karola7

Od: Pon paź 25, 2010 18:18

Post » Pon cze 04, 2012 21:14 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

No nie da. Tyle, że mnie teraz nawiedzają myśli o tym co mogło się stać... :(

W naszym stadku za to codzienna sielanka. Futra raz mnie rozśmieszają, raz wzruszają, innych razem doprowadzają do granic cierpliwości :twisted: ale nie sposób im się oprzeć. Wczoraj cała trójca splotła się jakby w warkocz i tak spała :1luvu: dziś Frejcia z Proziem-spały jak dwa przyklejone do siebie embriony. Konan pilnuje swojego ludzkiego kumpla, aptrzy w H jak w obrazek, a H nie może już bez niego żyć, ciągle zaskakuje nas swoją inteligencją. Proziu wciąż odwala jakieś śmieszne numery, np. dziś ot tak po prstu spadł z komody :ryk: dodam że zanim się to stało, siedział na niej nieruchomo :lol: , teraz jest Zbigniewem śpiącym z głową na podusi, łapką ją trzymając, wciąż uwielbia czułe trójkąty-czyli uwielbia wciskać się na mnie i na H, a dokładnie pomiędzy nas kiedy jesteśmy przytuleni, wtula się wtedy raz ze mnie, raz w H, mruczy cały szczęśliw i zadowolon, rozdaje całuski, no po prostu jest naprawdę rodzinny :mrgreen: Frejcia, nasza neurotyczka, wciąż nią jest, chyba że zapadnie zmrok a my leżymy w łóżkach, wtedy jest namolną, odważną kicią, walczącą o miejsce w łóżku :twisted: generalnie, jest dziwna i to jest jej atut :mrgreen:
Koty zyskały nowe przydomki:
Konan the handsome :mrgreen:
Prozac the sweetest :mrgreen:
Frejka the freak :mrgreen:

Ostatnio raczej nikt do nas nie zaglądał, ale to dobrze :P łatwiej mi się będzie pożegnać z własnym wątkiem :P zmierza ku końcowi, a następnej serii nie przewidziano :twisted: Zrobię jeszcze jakieś pożegnalne foty.
Ale wasze wąty będę zapewne czytać nadal 8)
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pon cze 04, 2012 21:22 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

bo czekalismy na autorke z pisaniem
jakie nie przewiduje :twisted:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon cze 04, 2012 21:31 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Ale jak to ku końcowi? Ja rozumiem, że jesteś zapracowana, ale tak nas odcinać od Twoich cudownych kotów i Twoich barwnych opowieści? 8O

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pon cze 04, 2012 21:40 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

Oj tam, oj tam. Nie oszukujmy się, ostatnimi czasy nic takiego się tu nie działo. Właśnie dlatego, że brak mi czasu i energii, którą mogłabym jeszcze tutaj dokładać. Zresztą z forum nie zamierzam znikać, co to-to nie :twisted: za bardzo lubię czytać wasze wątki, oglądać wasze koty. Jeśli pozwolicie to czasem u kogoś się ewentualnie pochwalę co u nas :wink: A nie chce mi sie już prowadzić niczego swojego, bo jak nie mam czasu i głowy, a taki wąt istnieje, to czuję się jakbym miała na głowie coś nie dokończonego :P
Inna rzecz to że moje wirtualne istnienie tutaj może pozostawać w konflikcie z innymi sprawami-więc trochę chcę się zabezpieczyć :wink:
Obrazek

Obrazek

shalom

Post » Pon cze 04, 2012 21:45 Re: Trójkot po raz czwarty:-D w biegu/nowe foty str.88:-)

u nas długo nie było Twojego śladu 8O
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]