ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt wrz 30, 2011 19:01 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

jokototo pisze:Gamoniek rośnie w szerz a Psujka dostała wścieku i lata jak torpeda pokrzykując mama mama . Dziękują za zainteresowanie i pytają kiedy przyjdziesz na pączki :wink:

Jak kupisz :mrgreen: !...Pewnie Gamoń pyta...zeżre mi pół pączka, a potem się zadkiem odwróci :evil: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Pt wrz 30, 2011 19:03 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kristinbb pisze:Pozdrawiamy wieczornie :lol:

Krysiu, żyjesz :1luvu: !
Jak zdrówko, lepiej coś?
Mizianki dla Karolka ślicznego :1luvu: !
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Post » Pt wrz 30, 2011 19:06 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

uff wreszcie do was dotarlam,u mnie dzis w miarę spokojnie,a teraz ogladam szreka :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Pt wrz 30, 2011 19:08 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:
jokototo pisze:Gamoniek rośnie w szerz a Psujka dostała wścieku i lata jak torpeda pokrzykując mama mama . Dziękują za zainteresowanie i pytają kiedy przyjdziesz na pączki :wink:

Jak kupisz :mrgreen: !...Pewnie Gamoń pyta...zeżre mi pół pączka, a potem się zadkiem odwróci :evil: .

chyba muszę kupić takich malutkich na wagę. Ale wiesz , będę w niedziele robić ciasteczka z kremem. Idę do siostry na tekie babskie imprezę i obiecałam upiec. To jedyna ciastka które zawsze mua wychodzą . Prawie jak napolenki..... :mrgreen:
cukier krzepi

jokototo

Od: Nie sty 24, 2010 15:18

Post » Pt wrz 30, 2011 19:11 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kotx2 pisze:uff wreszcie do was dotarlam,u mnie dzis w miarę spokojnie,a teraz ogladam szreka :D

Witamy :D !
Shreka nie oglądam, Garfielda mam na krześle obok...wczoraj oglądałam " Lśnienie " na podstawie książki Kinga...Jack Nicholson jak zwykle niesamowity.

vip

Post » Pt wrz 30, 2011 19:14 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

A ja nie oglądałam ani tego ani tego (kiedyś Shreka tylko) bo tu kurna polskiej telewizorni nie mam :|

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pt wrz 30, 2011 19:15 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

jokototo pisze:
vip0 pisze:

chyba muszę kupić takich malutkich na wagę. Ale wiesz , będę w niedziele robić ciasteczka z kremem. Idę do siostry na tekie babskie imprezę i obiecałam upiec. To jedyna ciastka które zawsze mua wychodzą . Prawie jak napolenki..... :mrgreen:

To muszą pycha być :( ...Zoś, ja to tylko w tygodniu mogę...

vip

Post » Pt wrz 30, 2011 19:16 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

juana pisze:A ja nie oglądałam ani tego ani tego (kiedyś Shreka tylko) bo tu kurna polskiej telewizorni nie mam :|

Nic się Asia nie smuciaj, jak wrócisz to wszystko nadrobisz...Shrek to przynajmniej trzy razy w roku leci :mrgreen: .

vip

Post » Pt wrz 30, 2011 19:21 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:
juana pisze:A ja nie oglądałam ani tego ani tego (kiedyś Shreka tylko) bo tu kurna polskiej telewizorni nie mam :|

Nic się Asia nie smuciaj, jak wrócisz to wszystko nadrobisz...Shrek to przynajmniej trzy razy w roku leci :mrgreen: .

Tutaj też niektóre programy są fajne, a z filmami problemów nie mam. Tylko czasem tak po polsku bym coś obejrzała. Rzadko w PL oglądałam telewizję ale miałam swoje ulubione programy...

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Pt wrz 30, 2011 19:22 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:
kotx2 pisze:uff wreszcie do was dotarlam,u mnie dzis w miarę spokojnie,a teraz ogladam szreka :D

Shreka nie oglądam, Garfielda mam na krześle obok...wczoraj oglądałam " Lśnienie " na podstawie książki Kinga...Jack Nicholson jak zwykle niesamowity.

tez ogladałam i nie wyobrazam sobie innej obsady w tym filmie 8)

kotx2

Post » Pt wrz 30, 2011 19:27 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

kotx2 pisze:
vip0 pisze:

Bo Nicholson jest po prostu idealny w takich demonicznych kreacjach :mrgreen: .

vip

Post » Pt wrz 30, 2011 19:30 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:
kocurzyca41 pisze:Cześć Gosiu z bandą.Mało się odzywam,bo siedzę w głuszy i grzybki zbieram.Mózg odpoczywa.

Cześć Reniu :D .Właśnie myślałam gdzie tez sie podziałaś, a ty odpoczywasz :D .
I bardzo dobrze...pracę masz niełatwą i pewnie stresującą, należy ci się.
Grzybki są?

Grzybki są.Może nie jakiś wysyp,ale wiaderko do spółki z Tż co dzień uzbieramy.Tylko potem Tż mówi,że ślepy i do obierania zostaję tylko ja.A odpoczywa się tu faktycznie bosko.Zupełnie inny świat.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Pt wrz 30, 2011 19:30 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:
kotx2 pisze:
vip0 pisze:

Bo Nicholson jest po prostu idealny w takich demonicznych kreacjach :mrgreen: .

otóż to :D :ok: fajnie zagral w wilku z Michelle Pfeifer 8)

kotx2

Post » Pt wrz 30, 2011 19:35 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

Oglądałam, a jakże :mrgreen: . Świetny był faktycznie...ale żeby daleko nie szukać...pierwszą część Batmana oglądam głównie ze względu na Jockera :D .
Ma facet taką niesamowitą twarz, te brwi wygięte w łuki i ten uśmiech...

vip

Post » Pt wrz 30, 2011 19:35 Re: ICH TRZECH,ONA JEDNA...banda Vipa, część 3 - relaksacyjna !

vip0 pisze:Oglądałam, a jakże :mrgreen: . Świetny był faktycznie...ale żeby daleko nie szukać...pierwszą część Batmana oglądam głównie ze względu na Jockera :D .
Ma facet taką niesamowitą twarz, te brwi wygięte w łuki i ten uśmiech...

twarz lubieżna :mrgreen:

kotx2

[poprzednia][następna]