jokototo pisze:Gamoniek rośnie w szerz a Psujka dostała wścieku i lata jak torpeda pokrzykując mama mama . Dziękują za zainteresowanie i pytają kiedy przyjdziesz na pączki
Jak kupisz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jokototo pisze:Gamoniek rośnie w szerz a Psujka dostała wścieku i lata jak torpeda pokrzykując mama mama . Dziękują za zainteresowanie i pytają kiedy przyjdziesz na pączki
kristinbb pisze:Pozdrawiamy wieczornie
vip0 pisze:jokototo pisze:Gamoniek rośnie w szerz a Psujka dostała wścieku i lata jak torpeda pokrzykując mama mama . Dziękują za zainteresowanie i pytają kiedy przyjdziesz na pączki
Jak kupisz!...Pewnie Gamoń pyta...zeżre mi pół pączka, a potem się zadkiem odwróci
.
kotx2 pisze:uff wreszcie do was dotarlam,u mnie dzis w miarę spokojnie,a teraz ogladam szreka
jokototo pisze:vip0 pisze:jokototo pisze:Gamoniek rośnie w szerz a Psujka dostała wścieku i lata jak torpeda pokrzykując mama mama . Dziękują za zainteresowanie i pytają kiedy przyjdziesz na pączki
Jak kupisz!...Pewnie Gamoń pyta...zeżre mi pół pączka, a potem się zadkiem odwróci
.
chyba muszę kupić takich malutkich na wagę. Ale wiesz , będę w niedziele robić ciasteczka z kremem. Idę do siostry na tekie babskie imprezę i obiecałam upiec. To jedyna ciastka które zawsze mua wychodzą . Prawie jak napolenki.....
juana pisze:A ja nie oglądałam ani tego ani tego (kiedyś Shreka tylko) bo tu kurna polskiej telewizorni nie mam
vip0 pisze:juana pisze:A ja nie oglądałam ani tego ani tego (kiedyś Shreka tylko) bo tu kurna polskiej telewizorni nie mam
Nic się Asia nie smuciaj, jak wrócisz to wszystko nadrobisz...Shrek to przynajmniej trzy razy w roku leci.
vip0 pisze:kotx2 pisze:uff wreszcie do was dotarlam,u mnie dzis w miarę spokojnie,a teraz ogladam szreka
Witamy!
Shreka nie oglądam, Garfielda mam na krześle obok...wczoraj oglądałam " Lśnienie " na podstawie książki Kinga...Jack Nicholson jak zwykle niesamowity.
kotx2 pisze:vip0 pisze:kotx2 pisze:uff wreszcie do was dotarlam,u mnie dzis w miarę spokojnie,a teraz ogladam szreka
Witamy!
Shreka nie oglądam, Garfielda mam na krześle obok...wczoraj oglądałam " Lśnienie " na podstawie książki Kinga...Jack Nicholson jak zwykle niesamowity.
tez ogladałam i nie wyobrazam sobie innej obsady w tym filmie
vip0 pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć Gosiu z bandą.Mało się odzywam,bo siedzę w głuszy i grzybki zbieram.Mózg odpoczywa.
Cześć Reniu.Właśnie myślałam gdzie tez sie podziałaś, a ty odpoczywasz
.
I bardzo dobrze...pracę masz niełatwą i pewnie stresującą, należy ci się.
Grzybki są?
vip0 pisze:kotx2 pisze:vip0 pisze:kotx2 pisze:uff wreszcie do was dotarlam,u mnie dzis w miarę spokojnie,a teraz ogladam szreka
Witamy!
tez ogladałam i nie wyobrazam sobie innej obsady w tym filmie
Bo Nicholson jest po prostu idealny w takich demonicznych kreacjach.
vip0 pisze:Oglądałam, a jakże. Świetny był faktycznie...ale żeby daleko nie szukać...pierwszą część Batmana oglądam głównie ze względu na Jockera
.
Ma facet taką niesamowitą twarz, te brwi wygięte w łuki i ten uśmiech...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 99 gości