Annazoo pisze:Gorzej, że pokochałam Mikę
Aniu! To DOBRZE, że pokochałaś Mikusię!
Choć wyobrażam sobie, jakie ściskanie w sercu towarzyszy temu kochaniu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Annazoo pisze:Gorzej, że pokochałam Mikę
Annazoo pisze:Szymborska. Moja pokrewna dusza. Jej sekretarz o niej: Jest różnica między samotnością a osamotnieniem. Ona nie jest osamotniona, ale musi być sama![]()
Strasznie lubię Nieprzyjazd.
Ech, i fogle...
Pasibrzucha pisze:Annazoo pisze:Szymborska. Moja pokrewna dusza. Jej sekretarz o niej: Jest różnica między samotnością a osamotnieniem. Ona nie jest osamotniona, ale musi być sama![]()
Ech, i fogle...
I to Ty kilkanaście lat temu zaszczepiłaś mi w sercu miłość do jej poezji.
Malażku, miłości moja trzeciokotna...
Annazoo pisze:Pasibrzucha pisze:Annazoo pisze:Szymborska. Moja pokrewna dusza. Jej sekretarz o niej: Jest różnica między samotnością a osamotnieniem. Ona nie jest osamotniona, ale musi być sama![]()
Ech, i fogle...
W domu Malażki legowisko, miseczki, drapak, transporterek, kocyk, Sanabelle, myszka, laserek i 3 zakochane w nim osoby![]()
Super domek!
Zwiedza dom zaciekawiony ale bez strachu. Malaga kochany
Tweety pisze:Annazoo pisze:Pasibrzucha pisze:Annazoo pisze:Szymborska. Moja pokrewna dusza. Jej sekretarz o niej: Jest różnica między samotnością a osamotnieniem. Ona nie jest osamotniona, ale musi być sama![]()
Ech, i fogle...
W domu Malażki legowisko, miseczki, drapak, transporterek, kocyk, Sanabelle, myszka, laserek i 3 zakochane w nim osoby![]()
Super domek!
Zwiedza dom zaciekawiony ale bez strachu. Malaga kochany
No i o to chodziło![]()
Bardzo dziękuję Aniu za opiekę nad nimOdebrałaś conva i milbemax?
A u nas pierwsze koty za płoty.Jestem niesamowicie zaskoczona jego zachowaniem, pozytywnie. Ciekawsko pozwiedzał wszystkie zakamarki domu, wytarmosił wędkę, a potem swoje filcokulki. Natomiast to co mnie tak zdziwiło - zmęczony po zabawie wprosił się na moje kolana i włączył motorek.
)) Zdecydowanie najcudowniejszy dźwięk na świecie, więc został wygłaskany po wsze czasy.
Skubaniec wchodził mi z nóg na klawiaturę jak tylko odwracałam od niego uwagę i zaczynałam pisać, na czułości mu się zebrało.
Spodziewałam się, że przez pierwsze kilka dni będzie raczej nieufny, a tymczasem szaleje znów po całym pokoju i wszędzie go pełno.Karmy już też trochę ruszył, więc jesteśmy powoli na dobrej drodze ku pełnej aklimatyzacji. A już teraz mogę potwierdzić, że też ładnie użył kuwetki, więc wszystko w najlepszym porządku.
Na początku położyłyśmy go z mamą na fotelu na kocu, ale jak tylko światła zgasły, to przyszedł do mnie i się położył na poduszce przy mojej głowie.I tak sobie do rana spaliśmy razem w łóżku, dzisiaj już też jest po śniadanku i kuwetkowaniu, robi się coraz śmielszy i wskakuje na kolana jak tylko ktoś przybierze pozycję siedzącą.
A dzisiaj sobie za rozrywkę uznał siedzenie na parapecie i obserwowanie drogi za oknem.Oprócz tego jak na razie najbardziej lubi wchodzić przez szparę za szafę w przedpokoju
lutra pisze:i jak ma się mikuszewka?
anna09 pisze:lutra pisze:i jak ma się mikuszewka?
Ucieszyła się z powrotu do domu?
Annazoo pisze:Dzień szycia pokrowców na transportery.
1. Zakup polarków -
2. proces koncepcyjny - trwa![]()
3. Szycie
4. Ozdabianie
5. Prezentacja i chwalenie się
anna09 pisze:Annazoo pisze:Dzień szycia pokrowców na transportery.
1. Zakup polarków -
3. Szycie
4. Ozdabianie
6. Wycena szycia komercyjnego.
7. Przyjmowanie zamówień.
8. Realizacja zamówień.
Zapisuję się pierwsza w kolejce
jej siostra pisze:a parapetniki z kotami będą? też bym się zapisała
Annazoo pisze:Dzień szycia pokrowców na transportery.
1. Zakup polarków -
3. Szycie
4. Ozdabianie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1477 gości