Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 27, 2012 21:09 Re: Lajla ...Kacper ma wirusa z powikłaniem .Reszta też lecz

ciotka59 pisze:Ło matko 8) Masz rację, bestia. Ofucz go, obraź się na niego, odwróć się do niego ogonem i zajmnij mu jego posłanko. I pokaż mu gdzie stoi pralka i jak się w niej pierze Twoją pościel.
Też bądź bestią!

Ja mam sztywne od unerwień łapska i w tej chwili 5 kotów do zakrapiania.Dziennie wychodzi kilkadziesiąt oczu.Baaaaaaaaaaaaaa jak mu zajmę posłanko to z podłogi się nie podniosę,bo mam dyskopatie..Tam ma swój poddupnik.A w pobliżu nie ma budowy coby dźwig przyjechał i mnie podniósł. :crying: Pranie w pralce to nie kara.Ogona nie mam bom tylko wiedźma,a nie szatanica -czekam na mocniejsze propozycje. :mrgreen:

welina

Od: Pon sty 25, 2010 15:17

Post » Sob kwi 28, 2012 11:34 Re: Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

Po zakropieniu oczu ( tak się wyślizgują,coś okropnego :( :crying: ) i wyjściu na spacer z psiastym ,jestem padnięta.Nie wiedziałam,że tak gorąco,a ubrałam się jak na wiosnę.

welina

Post » Nie kwi 29, 2012 7:31 Re: Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

Widzę,że dziewczyny wybrały się na długi weekend.Taka cisza na wątku.Bawcie się dobrze :ok:
Z oczkami Kacperka jakby lepiej.Wierząc we własną intuicję odstawiłam dwa dni temu Braunol. Później porozmawiałam z kompetentną osobą,która stwierdziła,że niektóre koty uczula.Więc może miałam rację :roll:
Kacperek nie jest już taki apatyczny.Wczoraj późnym wieczorem " wiewióry" zaczęły szaleć ganiając po całym mieszkaniu.Tylko z zakrapianiem coraz gorzej.Wszystkie kociaste bardzo nerwowe.Jak widzą ,że dochodzę do szafki gdzie są leki,chowają się-cwaniaki :mrgreen:

welina

Post » Nie kwi 29, 2012 16:52 Re: Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

Upały toteż ludziska uciekają z miasta. Może chowaj krople w inne miejsce? :mrgreen: Bidulki, ale najważniejsze, że utrafiłaś z tym Braunolem. Mocne kciuki za zdrówko wszystkich kociambrów, papugi i ich opiekunki! :ok: :ok: :ok: :kotek: :1luvu:

sygitka21

Od: Wto wrz 08, 2009 21:16

Post » Nie kwi 29, 2012 16:56 Re: Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

sygitka21 pisze:Upały toteż ludziska uciekają z miasta. Może chowaj krople w inne miejsce? :mrgreen: Bidulki, ale najważniejsze, że utrafiłaś z tym Braunolem. Mocne kciuki za zdrówko wszystkich kociambrów, papugi i ich opiekunki! :ok: :ok: :ok: :kotek: :1luvu:

No ja nie mam takiej możliwości.Ale,że jestem sama w domu chodzę w stroju " Ewy ". 8) Zwierzakom nie przeszkadza,ze figura już nie taka :mrgreen: :ryk:

welina

Post » Nie kwi 29, 2012 16:59 Re: Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

ja siem też obnażam :mrgreen:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Nie kwi 29, 2012 17:11 Re: Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

dorcia44 pisze:ja siem też obnażam :mrgreen:

No i czego chlipałaś ,że zostałaś sama- noooooooooooo :?: .To są chwile które trzeba łapać,chwile spokoju i intymności.Ufffffffffffffffff jak dobrze :ok: .A młode niech odpoczywają inaczej. :mrgreen:

welina

Post » Nie kwi 29, 2012 17:20 Re: Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

chlip chlip bo tylko on ci mi został :cry: :oops:
a kto mnie teraz z dworca odbierze ? kto łóżko pościele ? kto posprząta ? sama widzisz ..
ale z drugiej strony cieszę się że pojechał 8)
Obrazek

dorcia44

Post » Nie kwi 29, 2012 17:21 Re: Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

Też jestem.Zamiast sie opalać Żukowego tylca pilnuję.Hebanowe kolory w ten weekend nie dla mnie :cry: Więc odleżyny próbuję sobie zrobić .
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie kwi 29, 2012 17:22 Re: Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

ASK@ pisze:Też jestem.Zamiast sie opalać Żukowego tylca pilnuję.Hebanowe kolory w ten weekend nie dla mnie :cry: Więc odleżyny próbuję sobie zrobić .

biedny ten twój Żuk :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie kwi 29, 2012 17:27 Re: Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

dorcia44 pisze:
ASK@ pisze:Też jestem.Zamiast sie opalać Żukowego tylca pilnuję.Hebanowe kolory w ten weekend nie dla mnie :cry: Więc odleżyny próbuję sobie zrobić .

biedny ten twój Żuk :cry:

Oj tak-bidulka ,nacierpi się :cry:

welina

Post » Pon kwi 30, 2012 7:09 Re: Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

Bardzo się cieszę że Kacperka wyniki są dobre :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon kwi 30, 2012 11:13 Re: Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

Melduje, że się nie wczasowałam weekendowo tylko grzecznie się szkoliłam w dalekim Lublinie (który miał wyraźne problemy z tożsamością geograficzną i myślał, że jest Kalifornią, skutkiem czego słońce mnie uczuliło potwornie)

Dobrze, że Twoje Koty szalały, znaczy się, ku lepszemu idzie.
No i ni nic dziwnego, że wyczaiły kiedy się trzeba ewakuować - inteligentna Welina, to i koty inteligentne, trudno żeby było inaczej.

agiag

Od: Pon paź 20, 2008 16:38

Post » Pon kwi 30, 2012 11:36 Re: Lajla ...Kacper morf.+bioch.b.d. tylko te oczy.......

Aga,współczuje podróży w taką pogodę.
W Warszawie też niesamowita spiekota.Nienawidzę takiego słońca.Normalnie czuje jakby mi mózg za chwile miał eksplodować :cry: Jak dziś z kociastymi było lepiej to Toffi mnie wykończył.To kochane psisko,ale bardzo rozkojarzone i nienawidzi psów.Przed chwilą przyszłam z drugiego dziś spaceru.
Wszystko go interesowało tylko nie ,żeby zrobić kupala.Tzn. zaczynał kilka razy,ale za chwilę,to ptaszek przeleciał,lub człowiek przeszedł i znowu zapomniał co miał zrobić.A ani grama cienia :crying: Po za tym była akcja z drugim psem,bo patałachy nie trzymają na smyczy.Toffi stanął mi dęba mało ręki z ramion nie wyrwał,już nie wspomnę o bólu dłoni .Pojechałam po właścicielu,to tylko głupio się uśmiechał.Myślałam ,że mu dowalę.I choć ludzi nie biję pewnie tym razem bym tak zrobiła ,gdyby nie odszedł.A stał znajomy to by mi pomógł :mrgreen: :ryk: Wzięłam dwa prochy na ciśnienie i muszę się położyć......Łooooooooooooj jak przeżyje te spiekoty do jesieni to może będę dalej żyć :roll:

welina

Post » Pon kwi 30, 2012 17:36 Re: Lajla ...Kacper ma wirusa z powikłaniem .Reszta też lecz

welina pisze:
popi pisze:Swietnie, bardzo sie ciesze, ze wyniki dobre :D

Wierszyk widzialam - bardzo ladnie Lajla napisala :mrgreen:

Bo zdolniacha z Niej.W mamusię się wrodziła :mrgreen: :ryk:

Lajla nada sie do naszego zespolu :mrgreen:

Trzymajcie sie w te upaly! U mnie zimno i mokro, wiec troche zazdroszcze...ale tylko troche :wink:

popi

Od: Czw gru 28, 2006 21:32

[poprzednia][następna]