Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pon paź 24, 2011 7:49 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

A po co Bejbi ma jeść te przepiórcze żółtka?
Dlaczego chcesz jej na siłę wciskać coś czego nie lubi najwyraźniej? Sama sobie zjedz takie żółtko!
najszczesliwsza

Post » Pon paź 24, 2011 8:36 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

najszczesliwsza pisze:A po co Bejbi ma jeść te przepiórcze żółtka?
Dlaczego chcesz jej na siłę wciskać coś czego nie lubi najwyraźniej? Sama sobie zjedz takie żółtko!

A żebyś wiedziała że zjem :mrgreen: Już pisałam po co.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pon paź 24, 2011 8:41 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Witaj piekna koteczko
Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pon paź 24, 2011 8:45 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Karolek(ona) pisze:Witaj piekna koteczko
Obrazek

Witaj Duża z dwoma fajnymi kocurkami :kotek: :kotek: :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Pon paź 24, 2011 18:46 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Dałam surowe żółtko,ale nie całe bo nie weszło w strzykawkę 2 i pół mm i Bejbi broniła się,potem ją puściliśmy to uciekła jak oparzona.Myślała że to hepatil bo ona nie wiem jak ,ale poznaje że mała niebieska to zawsze w niej był Hepatil.Po tym wszystkim się umyła i ciężko jej było.Po jakimś czasie zaczeła dokazywać,ale qpala długo nie ma drugi dzień :roll: Boję się nawet siemię lnu dać bo tym razem na paczce pisze "Nie podawać przy okrężnicy olbrzymiej" lub totalnym zaparciu bo to puchnie wtedy.
Obrazek ,

vailet

Post » Pon paź 24, 2011 18:57 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Prawdą jest, że co kot to obyczaj :lol: moja jedna kotka nie zje nic nowego sama, ale jak pomoczę palec i dam do powąchania to ona zawsze -choć trwa to często nawet kilka minut- poliże palec i spróbuje. Z kolei inny musi mieć wepchnięte do pyska ( pod górne podniebienie) i jak zasmakuje to będzie jadł, jak nie to więcej nie ruszy.

Saraa

Od: Śro kwi 13, 2005 15:46

Post » Pon paź 24, 2011 19:02 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Saraa pisze:Prawdą jest, że co kot to obyczaj :lol: moja jedna kotka nie zje nic nowego sama, ale jak pomoczę palec i dam do powąchania to ona zawsze -choć trwa to często nawet kilka minut- poliże palec i spróbuje. Z kolei inny musi mieć wepchnięte do pyska ( pod górne podniebienie) i jak zasmakuje to będzie jadł, jak nie to więcej nie ruszy.

O właśnie to święta prawda :lol: Też próbowaliśmy na palec,ale to na nią jakby wstrętny lek miała dostać działa :roll:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto paź 25, 2011 8:22 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Post » Wto paź 25, 2011 8:32 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Karolek(ona) pisze:Obrazek

Witamy z Bejbinią :)
Obrazek ,

vailet

Post » Śro paź 26, 2011 6:13 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Obrazek

dzien dobry
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Śro paź 26, 2011 8:39 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Edytka1984 pisze:Obrazek

dzien dobry

Witamy :D Bejbi niby bawi się,ale coś mało je.Dostaje do smarowania na grzybka przy nosie i w uszkach i są zaczerwienione,a zawsze blade miała.Zlizuje to i chyba bardziej przez to żołądek ją boli.Nie idzie nic zrobić bo za język jej nie przytrzymam.Jak boli to się chowa i pomiaukuje,a potem przechodzi i ogon do góry,ocieranie o wszystko tym grzybkiem na nosie :roll:
Obrazek ,

vailet

Post » Śro paź 26, 2011 8:41 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

ObrazekBejbinko

związać jej supeł na jęzorku ;-)

Karolek(ona)

Post » Śro paź 26, 2011 8:46 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Karolek(ona) pisze:ObrazekBejbinko

:mrgreen: żeby tak się dało.Ja mogę ją trzymać na kolanach,ale nic to nie daje bo uszy odpuszcza,ale przy nosku zlizuje,a wet powiedział że nie podziała jak będzie lizać.Łatwo jej zlizać przy krótkim nosie.Odwracanie uwagi nic nie daje.
Obrazek ,

vailet

Post » Śro paź 26, 2011 8:47 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

vailet pisze:
Karolek(ona) pisze:ObrazekBejbinko

:mrgreen: żeby tak się dało.Ja mogę ją trzymać na kolanach,ale nic to nie daje bo uszy odpuszcza,ale przy nosku zlizuje,a wet powiedział że nie podziała jak będzie lizać.Łatwo jej zlizać przy krótkim nosie.Odwracanie uwagi nic nie daje.

kaganiec jej kup

Karolek(ona)

Post » Śro paź 26, 2011 8:52 Re: Mała Bejbi od początku choruje - ciąg dalszy cz.2

Kaganiec też by nic nie dał i nie ma dla kotów.Wyobraź sobie persa takiego płaskiego w kagańcu :lol: Bejbi nie jest taka płaska na szczęście,ale bardziej niż dachowiec.
Obrazek ,

vailet

[poprzednia][następna]