Stara Szafa i Mała Sowa - Loki i Caillou cz.III

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob sie 13, 2011 11:15 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

nie wytrzymałam i zadzwoniłam :?
podobno wczoraj już wyszedł spod kaloryfera, zwiedził pokój, jadł
a dziś zwiedził resztę mieszkania, dał się pogłaskać
Jestem umówiona w przyszłym tygodniu na wizytę PO
czemu ja testem taki nieufniok?

Żeby mnie odciągnąć od martwienia się konsekwencjami adopcji, Zdzisia ślicznie się rozdrapała, więc mamy comiesięczną wycieczkę na zastrzyk :roll:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Sob sie 13, 2011 12:11 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

za Lokiego trzymam kciuki, zebyw szystko dobrze sie ulozylo... bedzie dobrze. a z czasem i Tobie lżej jak sie przekonasz, ze znalazł dobry dom..
a Lokuś- cud miód :) :1luvu: miziaki i odemnie:)
Obrazek Obrazek

sliver_87

Od: Nie wrz 05, 2010 12:19

Post » Sob sie 13, 2011 15:19 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

Lucjan musi sobie wszystko w łepku poukładać. Zrozumiałam, że on tam jest jedynym kotem do mizianek, kolanek i miseczek. Tak? To byłby ideał dla niego.
Loki teraz pokazuje Ci, że jest fajny i wcale nie musisz go oddawać. Ukochaj go gorąco :1luvu:

sunshine

Od: Wto paź 05, 2010 8:13

Post » Sob sie 13, 2011 15:28 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

Lucjan jest tam jedyny
ale tak naprawdę, to nie wiem, co to za ludzie
dzieli nas kosmicznie wiele, więc nie wiem czego można się po nich spodziewać długofalowo

obym była przewrażliwioną histeryczką
i pewnie jestem :roll:
(jako przyszły, niedoszły pracownik socjalny jestem wyczulona na pewne rzeczy jeśli chodzi o sytuację rodziny - że tak enigmatycznie napiszę)

Lokuś wymiziany - korzystam z tego, że pozwala

Zdzisława bez sterydu - bliższy p. dr zrobił sobie wolne :-/ polazłyśmy niepotrzebnie - czy ja nie wiem, że istnieje coś takiego, jak telefon? 8O
może wetki z Balickiej mają jutro otwarte - zadzwonię jutro

pozytywka

Post » Nie sie 14, 2011 13:21 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

W pełni rozumiem Twoje obawy i lęki. Ale musi być dobrze, trzymam kciuki za Lucusia w nowym domku :ok:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Nie sie 14, 2011 13:26 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

Ja też życzę, aby Lucjanowi było dobrze w nowym domku. :kotek: :kotek:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pon sie 15, 2011 8:47 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

Nie ma się co zamartwiać - Lucjan na pewno trafił do dobrego domku i będzie tam szczęśliwy :ok:
A tu trzeba chyba o nowym wątku pomyśleć :wink:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pon sie 15, 2011 9:03 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

a ja to raczej o zawieszeniu wątku myślę
jakiś mały urlopik od miau?
powiedzmy od aktywnego uczestnictwa, bo podczytywanie jest już chyba nieuleczalne ;)

co do Lucka, już się trochę uspokoiłam
w tygodniu mam zajrzeć i przekonać się na własne oczy, że się zadomowił (takie dostałam informacje)
najważniejsze, że tam go strasznie chcieli (chyba najważniejsze)
staram się tłumaczyć sobie, że mnóstwo kotów żyje długo i szczęśliwie, nawet jeśli ich Duzi nie edukują się na miau :mrgreen:

pozytywka

Post » Pon sie 15, 2011 9:16 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

Nie zamartwiaj się na zapas :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon sie 15, 2011 10:39 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

Bardzo żałowałabym, gdybyś porzuciła aktywne uczestnictwo. Uwielbiam Twoje narracje, Twoje koty i ich zdjęcia - zresztą nie ja jedna, śmiem twierdzić 8)

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Pon sie 15, 2011 11:14 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

dzięki za miłe słowa :)
ale mały urlopik by się przydał
człowiek się łapie na tym, że każde zdarzenie w świecie rzeczywistym, przymierza, jak będzie wyglądało na miau ;)
to dosyć przerażające :twisted:

kiedyś obiecałam zdjęcia z budowy klatki
która nota bene przydała się wyłącznie do trzymania w niej kuwety i słomianki drapakowej :D
bo dzika dzicz parkingowa okazała się przemiziakiem Lucjanowym
może kogoś natchnie, jakby potrzebował ;)
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

na dolnym zdjęciu - pomocnicy, nie są niezbędni jeśli mam być szczera :twisted:
drzwiczki zrobić i osadzić na zawiasach pomógł TŻ, reszta wymyślona i wykonana przeze mnie z tego, co znalazłam w piwnicy 8)
stare biurko/ława przytargane z pracy z pomocą pana B.
siatki - elementy zabezpieczenia donic z kwiatkami, przed bobkaniem Zdzisławy
podłoga zrobiona z czegoś takiego, co się kładzie na parkiet pod biurko, żeby go ochronić przed porysowaniem i wytarciem kółkami krzesła

pozytywka

Post » Pon sie 15, 2011 11:58 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - upojna noc - str 76

pozytywka pisze:dzięki za miłe słowa :)
ale mały urlopik by się przydał
człowiek się łapie na tym, że każde zdarzenie w świecie rzeczywistym, przymierza, jak będzie wyglądało na miau ;)
to dosyć przerażające :twisted:

Niestety uzależnające jest i pożera mnóstwo czasu :roll: Przerwa zawsze wskazana byle nie za długa :mrgreen:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Pon sie 15, 2011 14:06 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - jak zbudować klatkę str. 99

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

pozytywka

Post » Pon sie 15, 2011 14:41 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - jak zbudować klatkę str. 99

Jejku jaki łysy brzucholek! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Wto sie 16, 2011 17:10 Re: Stara Szafa i Mała Sowa cz.III - jak zbudować klatkę str. 99

Zdzisia jest niegrzeczna
zeżarła swoje mięsko, a potem moje też
a wczoraj uderzyła mnie po buzi, jak ją lizałem i skoczyła na mnie z pazurami z zębami
może dostała wścieklizny po tej jakiejś stereorylce?
Loki

pozytywka

[poprzednia][następna]