kurde, ryczec bede zaraz....

Maniusiu, to ostatnia noc w DT, ostatnia noc w Tychach.... Wyspij sie porzadnie, kochanie, bo Cie jutro czeka dosc dluga podroz do DS. Niech Ci sie przysnia najslodsze sny

Ciesze sie, ze trafila sie taka fajna osobka, ktora od samego poczatku zaakceptowala Cie w 100% takim jakim jestes, ze wszystkimi wadami, zaletami, wariactwami... Bedzie Ci tam dobrze, jak u Pana Boga za piecem

Tak dlugo czekales na ten dzien, na te chwile.... a teraz... szykujesz sie do wyjazdu, do swojego wlasnego domu na dobre i zle.Badz szczesliwy, slodziaku i pamietaj, ze my cie tu nadal kochamy i kochac bedziemy zawsze bez wzgledu na wszystko! Gdyby nie daj Boze cos sie stalo-masz gdzie wrocic, nie odmowimy pomocy naszemu ziomalowi

Przepraszam Cie, slonko, ze piszac to mam lzy w oczach, ale to trudne dla mnie, bo juz tak czesto nie bede Cie mogla widywac, jedynie na zdjeciach.... Bede tesknic... Juz tesknie....
Pamietaj, ziomalu! Byles, jestes i bedziesz zawsze mi bardzo bliski, bedziesz zawsze moim kumplem, ziomalem, przyjacielem, nic i nikt tego nie zmieni nigdy! Od pierwszego wejrzenia zapadles mi w serce, wtedy wiedzialam juz, ze nie pozwole Cie skrzywdzic. Pora na nowe zycie, kochanie, na wlasny DS na dobre i zle! Choc bede tesknic, wiem, ze bedziesz w dobrych rekach.
Dziekuje za kazda chwile spedzona razem na zabawie, miziankach, na rozmowach... Dziekuje za ten jeden jedyny spacer... Dla mnie to byla zupelna nowosc, pierwszy raz wyprowadzalam na spacer kota, dlatego tez nie bardzo wiedzialam, jak sie zachowac, co robic. Bylo to bardzo mile doswiadczenie.

Badz szczesliwy, kochanie, badz najszczesliwszym kotem na swiecie, bo zaslugujesz na to! Jestes bardzo dobrym przyjacielem, wiernym, oddanym, bardzo wartosciowym kotem!

Zaneta zadba o Ciebie porzadnie, to madra i dobra dziewczyna, ma doswiadczenie z kotami, nie boi sie kocich chorob. Macie wiele wspolnego ze soba, wiec mysle, ze szybko znajdziecie wspolny jezyk, ze sie szybko zaprzyjaznicie.

Dzis buziam Cie choc wirtualnie na miaudobranoc :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:* a jutro sie jeszcze zobaczymy

Bardzo mocno Cie kocham, koteczku, pamietaj o tym zawsze i wszedzie!
Z calego serca zycze Ci duuuuuuuuuuuuuuuuuuzo szczescia, moj koci przyjacielu o najpiekniejszych oczach na swiecie