3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 14, 2012 12:47 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

gosiaa pisze:Inga, twarda byłaś bardzo, jak ja bym się wzięła za sprzątanie poniedziałkowego pawia, za chwile ktoś by miał dwa pawie do sprzątnięcia Obrazek
Zdecydowanie wolę kroić czy obierać mięso :mrgreen:

proszę Cię, Ty kocich kup się brzydzisz :twisted: taka twarda, balaskowata kupka to pikuś w porównaniu z ugotowanym, zimnym kurczakiem ZE SKÓRĄ Obrazek
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Śro lis 14, 2012 12:52 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

To fakt, nie zawsze, ale często mi się zdarza, że jak wyrzucam kocia kupę to mną targa.
Dlatego zazwyczaj robi to Rafał, a jak już muszę ja, to na bezdechu.
I to przy balaskowatych kupach.
Kiedyś w schronie chciałam być twarda i pomóc sprzątać kuwety.
Niestety, na dobrych chęciach się skończyło, nie dałam rady.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lis 14, 2012 12:55 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

no, ale oprócz kocich (psich) pawi, są jeszcze kocie (psie) sraki
ten temat jeszcze nie był tu dziś poruszony
:mrgreen:

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Śro lis 14, 2012 12:57 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

i jest jeszcze niezdrowe :evil: zainteresowanie psów
kocimi wydzielinami

ja się brzydzę
bardzo :?
ale wiem ze jak ja nie posprzątam
to Sweetie posprząta z radością
a to mnie brzydzi jeszcze bardziej :?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Śro lis 14, 2012 13:01 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

tak
wszystko sprzątnę
ale jak czytam o tym, że psy z lubością zjadają kocie goowienka
to umieram
i już nie idę dalej

pozytywka

Post » Śro lis 14, 2012 15:10 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

pozytywka pisze:tak
wszystko sprzątnę
ale jak czytam o tym, że psy z lubością zjadają kocie goowienka
to umieram
i już nie idę dalej

oj tam zaraz kocie... znam kilka takich, co po sobie sprzątają... :| mój natępszykład...
****** Atan ['] 21.02.2001 - 21.10.2013 ****** Lideczka ['] 2006 - 21.04.2015 ****** Ares ['] 02.12.2013 - 03.06.2016 ****** SaBunia 2006 - 31.10.2017 pękło mi serce

atla

Od: Wto wrz 29, 2009 8:20

Post » Śro lis 14, 2012 15:11 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

Inga, szykuj kolejną część :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Śro lis 14, 2012 15:16 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

fajny akcent na zakończenie wątku :mrgreen:

atla pisze: oj tam zaraz kocie... znam kilka takich, co po sobie sprzątają... :| mój natępszykład...

spryciarz :twisted:

pozytywka

Post » Czw lis 15, 2012 18:59 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

atla pisze:oj tam zaraz kocie... znam kilka takich, co po sobie sprzątają... :| mój natępszykład...

O kurcze, a tego nie znałam. Koprofag czy jakoś tak znaczysia ? :mrgreen:

Powiem wam kocie jak kocie, ale psiury lubią znajdowac w krzakach ludzkie ... efekty i to juz jest duzo gorzej.
Miewam wówczas cofki tak zwane :twisted:
Obrazek

psiama

Od: Czw maja 07, 2009 13:19

Post » Czw lis 15, 2012 20:38 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

O matko aleście na koniec setki obrzydliwy wątek sobie zrobiły 8O A tak tutaj zawsze wesoło bywało :roll:
Ja nie mam wyjścia w domu i wszystko po moich dziadach muszę sprzątać, ale najgorzej się robi, jak muszę z silikonowego piasku kupy sprzątać. Nie wiem czemu, ale połaczenie tych zapachów mnie od razu na cofanie zbiera :evil:

Inga a my w Katowicach w schronie mamy klon Georga Twego - Zandal się nazywa , i z wyglądu i z charakteru - za króla kociarni robi :mrgreen:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon lis 19, 2012 8:58 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

podkusiło mnie to teraz mam :strach: stwierdziłam, że Rastek na pewno jest chory, bo znów utył. On naprawdę jeść dostaje bardzo mało, dużo mniej niż Lola, i takie ma wahania wagi, że szkoda patrzeć :( W ogóle jest "obły" jak to CoolCaty stwierdziła, i tyje "w dziwnym miejscu" - faktycznie, on tyje w ramionach 8O
Tak więc w sobotę Rustie pojechał razem ze Stasiem do Cioci Samo Zuo na pobranie krwi. Szał i histeria oczywiście, bo on sobie nie pozwala dotykać przednich łap. Zostaliśmy wyproszeni z gabinetu, Ciocia powiedziała, że poradzi sobie sama. Poradziła. TŻ podglądał przez dziurkę od klucza i komentował: "gryzie ją! nie, zdążyła zabrać rękę! kaganiec! Rastek leży, szarpie się! o rany! wylała coś!" itd. itp. ciekawa byłam, czy w sklepie jest monitoring i Jola za ladą właśnie ogląda wypięty kuper TŻ :roll:
Jak weszliśmy z powrotem - cały gabinet wyglądał jak rzeźnia po rannej zmianie, CoolCaty uchlapana krwią, pies takoż, ale wszyscy żywi. No i wczoraj mnie Ciocia poinformowała, że Rastek ma wysoką fruktozaminę :( kazała złapać siuśki. No to zachrzaniałam dziś po podwórku, w piżamie i kurtce, z psem na smyczy, w drugiej ręce dzierżąc łyżkę wazową i tak sobie myślałam, że jak ktoś mnie podgląda to zostanę królową jutuba. Rastuś nie wiedział, o co chodzi, dreptał przy mnie z pytającym wzrokiem i ani myślał siku zrobić. W końcu się nastawił, ja łychę pod siusiora, a tu nagle dwie laski z pieskiem ulicą idą. Rastek na te smyczy szarpnął i zaczął się rwać do płotu, laski się gapią, a ja wrzeszczę na psa, ale wpatrzona jestem jak sroka w gnat w tę cholerną wazówkę, żeby nie wylać. Kretynka, zamiast puścić psa, to usiłowałam do zaprowadzić do domu. I mówię Wam, że wyścigi z jajkiem na łyżce przy moich porannych popisach to pikuś :twisted:
Ale mam! pięć strzykawek (miałam w domu tylko "dwójki") w foliowej torebce, wszystkie pełne psich sików. Za godzinę zaniosę do seidla i błagam, módlcie się, żeby nie było cukrzycy, bo podawania insuliny temu psu to ja sobie nie wyobrażam, skoro on paniukuje już przy nakraplaniu fiprexu :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pon lis 19, 2012 9:01 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

trzymamy kciuki, żeby wyszło OK :ok:

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pon lis 19, 2012 9:02 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

ale akcja :lol:

kciuki, żeby to nie była żadna cukrzyca, tylko taka uroda i że ten typ tak ma (on miał rozwaloną trzustkę, czy coś?)
:ok: :ok: :ok: :ok:

pozytywka

Post » Pon lis 19, 2012 9:28 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

O kurcze blade :( ... No to potrzymam za brak cukru w Rastkowych siuśkach :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: .
Przy czym nie ukrywam, że opis pobierania materiału do badania to raczej tak: :ryk: .
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Pon lis 19, 2012 9:37 Re: 3xG + R + Lolka na koloniach. Piękna wiosna tej jesieni

oczywiście, że :ok:

"królowa jutuba" :ryk:

mgska

Od: Sob sty 12, 2008 18:50

[poprzednia][następna]