kalair pisze:Niestety widzialam, i musialam walczyc w tym poteznym cielskiem, zrzucaja ja ze stolu!![]()
to przemoc! Przemoc wobec kotow jest karalna!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:Niestety widzialam, i musialam walczyc w tym poteznym cielskiem, zrzucaja ja ze stolu!![]()
Kociara82 pisze:bubor pisze:
Aaa tam zaraz niedobry , przede wszystkim pięknykalair pisze:Niom, tez!
![]()
![]()
slicznosci
![]()
![]()
piekny pysio, sliczny pysio, slodki pysio
kalair pisze:
kalair pisze:Dlaczego ja mam dostac w leb??Ja nie kradne Safolkowi zarcia!
Kociara82 pisze:kalair pisze:Niestety widzialam, i musialam walczyc w tym poteznym cielskiem, zrzucaja ja ze stolu!![]()
Caragh pisze:kalair pisze:Dlaczego ja mam dostac w leb??Ja nie kradne Safolkowi zarcia!
Bo ja oskarzasz! Na dodatek to nieprawda, Safol nic nie kradnie! Bierze co najwyzej to, co sie jej nalezy :]
kalair pisze:Kociara82 pisze:kalair pisze:Niestety widzialam, i musialam walczyc w tym poteznym cielskiem, zrzucaja ja ze stolu!![]()
Jaka przemoc! Walka o jedzenie!![]()
![]()
![]()
Caragh pisze:Kociara82 pisze:a widzialas, ze to ona kradla? A poza tym jak glodzisz koty to one musza na wlasna reke zdobywac pozywienie, wiec to ja usprawiedliwia
osobisty adwokat Safolka![]()
Safolek, a wlasciwie wszystkie trzy Kretki, to maja cala armie adwokatow![]()
Bozenko, pilnowalabym sieBo Ty biedna sama
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Kociara82 pisze:to przemoc! Przemoc wobec kotow jest karalna!
Jaka przemoc! Walka o jedzenie!![]()
![]()
![]()
Całe szczęście,że nie o ogień.
kocurzyca41 pisze:Ja też wpadłam was pooglądać.Przy okazji strzeliłam dużej parę baranków i kazałam się miziać.Fajnie było.Milka.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 1129 gości