bozena640 pisze:Kociara82 pisze:o, sis, jak zawsze masz znakomite pomysly![]()
Swietny poczatek watku, historia widziana oczami kotauwielbiam takie
Też lubię czytać takie historie
Ależ mi dziołchy dałyśta pomysła teraz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:Kociara82 pisze:o, sis, jak zawsze masz znakomite pomysly![]()
Swietny poczatek watku, historia widziana oczami kotauwielbiam takie
Też lubię czytać takie historie
Myszolandia pisze:bozena640 pisze:Zamieszkałam w domku![]()
Dziwnie było na początkuw domu był już kot
i Duża go bardzo kochała...........no mnie też kochała ale czemu jego też
Czym bardziej mu dokuczałam tym bardziej Duża chodziła smutna
nic z tego nie rozumiałam..........
Stanęło na tym, że ja chodziłam po podłodze a on po stolikach, biurkach, łóżkach![]()
No i byłam z Dużą nieskończoną ilość razy u ....... Duża nazwała go moim lekarzem![]()
Tak naprawdę to nie wiem po cojak zamieszkałam z Dużą to zaczęłam się coraz lepiej czuć, ale z Dużej panikara to biegała ze mną co chwila do tego lekarza. Ten lekarz nawet dał Dużej swój nr telefonu
No i najważniejsze powiedział Dużej że będę miała 2 dzieci
![]()
Tak co jakiś czas znosząc panikę Dużej przetrwaliśmy do 5 kwietnia. Wtedy bardzo źle się poczułamposzłam poprzytulać się do Dużej, tak przytulałyśmy się do rana. Ja co chwile pomiaukiwałam bo mnie bolało, a Duża dzwoniła do mojego lekarza.
Później urodziła się Duffy taka duża i głodna............po 4 godzinach Duża zabrała mnie i Duffy do mojego lekarza, dostałam zastrzyk i lekarz powiedział że jak nie urodzę za 4 godziny to będą mnie ciąćAle Duża mnie głaskała, głaskała i wygłaskała po 4 godzinach Oleńkę
Ona była taka maleńka i wcale nie chciała jeść
Duża co chwilę przychodziła i przystawiała ją żeby jadła
Działo się tego 6 kwietnia, działo![]()
Gabrynia
CDN
NASTĘPNE DO KOLEKCJI![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Myszolandia pisze:MaryLux pisze:O tym, jak trafiłam do Dużej, poczytasz w 1 części wątku Psotusiowy pamiętnik, on jest w podpisie
POLECAM LEKTURKĘ !!!!!!
Kociara82 pisze:umiesz, tylko moze o tym jeszcze nie wiesz...
Kociara82 pisze:a pisalas kiedys moze pamietniki? Takie prywatne... to pomaga
bozena640 pisze:Zamieszkałam w domku![]()
Dziwnie było na początkuw domu był już kot
i Duża go bardzo kochała...........no mnie też kochała ale czemu jego też
Czym bardziej mu dokuczałam tym bardziej Duża chodziła smutna
nic z tego nie rozumiałam..........
Stanęło na tym, że ja chodziłam po podłodze a on po stolikach, biurkach, łóżkach![]()
No i byłam z Dużą nieskończoną ilość razy u ....... Duża nazwała go moim lekarzem![]()
Tak naprawdę to nie wiem po cojak zamieszkałam z Dużą to zaczęłam się coraz lepiej czuć, ale z Dużej panikara to biegała ze mną co chwila do tego lekarza. Ten lekarz nawet dał Dużej swój nr telefonu
No i najważniejsze powiedział Dużej że będę miała 2 dzieci
![]()
Tak co jakiś czas znosząc panikę Dużej przetrwaliśmy do 5 kwietnia. Wtedy bardzo źle się poczułamposzłam poprzytulać się do Dużej, tak przytulałyśmy się do rana. Ja co chwile pomiaukiwałam bo mnie bolało, a Duża dzwoniła do mojego lekarza.
Później urodziła się Duffy taka duża i głodna............po 4 godzinach Duża zabrała mnie i Duffy do mojego lekarza, dostałam zastrzyk i lekarz powiedział że jak nie urodzę za 4 godziny to będą mnie ciąćAle Duża mnie głaskała, głaskała i wygłaskała po 4 godzinach Oleńkę
Ona była taka maleńka i wcale nie chciała jeść
Duża co chwilę przychodziła i przystawiała ją żeby jadła
Działo się tego 6 kwietnia, działo![]()
Gabrynia
CDN
bozena640 pisze:Kociara82 pisze:a pisalas kiedys moze pamietniki? Takie prywatne... to pomaga
Nigdy, wszystkie moje wypociny zawsze wyróżniały się najmniejszą ilością stron
Kociara82 pisze:umiesz, tylko moze o tym jeszcze nie wiesz...
Myszolandia pisze:Kociara82 pisze:umiesz, tylko moze o tym jeszcze nie wiesz...
Oooo,zaczeła to samo pisać co Ty Sis,nie pierwszy raz zresztą
bozena640 pisze:Myszolandia pisze:MaryLux pisze:O tym, jak trafiłam do Dużej, poczytasz w 1 części wątku Psotusiowy pamiętnik, on jest w podpisie
POLECAM LEKTURKĘ !!!!!!
Dobijamy do 40str., pięknie napisane![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 98 gości