ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt kwi 08, 2011 8:12 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

pobiegł za suczką - z innej dzielnicy się przybłąkał i zgubił orientację
a starsza pani nie umie obsługiwac internetu i ogłoszenia powiesiła, napisane ręcznie, tylko przy swoim domu :(
(tak se gdybam)

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pt kwi 08, 2011 8:21 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

shalom pisze:Fajny piesek, dziwne że spał z ludźmi, jest taki kochany, a jednak ktoś się pozbył. Bo co, ktoś przyniósł nowe łądniejsze zwierzątko? :roll:

obstawiałabym raczej,że znudził już się komuś...akurat wielu ludzi jest zdolnych do tego by "pobawić " się psiakiem i "pozbyć" się go

dobrze,że teraz Noyau ma dobry dom :1luvu:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pt kwi 08, 2011 8:22 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

jak szczeniaczek był pewnie słodki i zabawny 8)
boi się niespodziewanego podnoszenia do góry - jak chce go przestawić i łapię za psa, tak jak to robię z kotami :oops:
to zdarza mu się na mnie warknąć - no to go puszczam i on wtedy macha ogonkiem
muszę pamiętać, żeby najpierw do niego zgadać, albo po prostu kazać mu zejść czy przejść - on jest dośc grzeczny
pod warunkiem, że nie karze mu się zejść z poduszki :evil: macha ogonkiem, robi słodkie minki i liczy na to, że zmienię zdanie

pozytywka pisze:pobiegł za suczką - z innej dzielnicy się przybłąkał i zgubił orientację
a starsza pani nie umie obsługiwac internetu i ogłoszenia powiesiła, napisane ręcznie, tylko przy swoim domu :(
(tak se gdybam)
on siedział cały dzień na przystanku i wybiegał na ulice pod samochody, ale nie odchodził z tego przystanku
czekał na kogoś 8)
każdemu próbował wejść na kolana :roll:
a na spacerach jest przyzwyczajony do dużej ilości biegania i skakania i zabawy z dziećmi - szczeka na nie, żeby z nim biegały
ja mogę sobie usiąść, ale dzieci mają się z nim bawić - udawał, że Młodą szczypie po nogach i jak piszczała strasznie się z tego śmiał

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt kwi 08, 2011 8:27 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

ja wciąż nie mogę uwierzyć, że można wywieźć pupila na drugi koniec miasta i po prostu zostawić :(
że najpierw mu pozwalali spać w łóżku, korzystać z poduszki, głaskali, bawili się z nim, że bawił się z dziećmi, a potem - won
on mi się wydaje za dobrze wychowany, żeby sobie wyobrazić, że ktoś się go po prostu pozbywa
naiwna jestem jak fiks :(

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Pt kwi 08, 2011 8:29 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

Ja się już z tym spotkałam, że ludzie biorą szczeniaczka dla dzieci
jak podrośnie i staje się dorosłym psem - to go wywożą gdzieś "na wieś"
przynajmniej tak oficjalnie mówią zapytani o psa :?

Patmol

Post » Pt kwi 08, 2011 8:36 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

bardzo ładnie chodzi na smyczy;
nie dziwne mu szeleczki ani obroża 8)
może ktoś wziął malucha wyglądającego jak mały owczarek niemiecki,
a potem rozczarował się tym że to taki wilczurek - miniaturek :wink:

chrupki bardzo go dziwiły, ale teraz już wie, że chrupki to jest jedzenie

nikt nie uczył go "siad" ani "leż" - ale to raczej z natury swojej posłuszny piesek 8)

Patmol

Post » Pt kwi 08, 2011 8:37 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

Patmolek ma pieska - widać los tak chciał i Młoda też 8)

nowy wąteczek szykuj :piwa:
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt kwi 08, 2011 8:53 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

Wywieźli i zostawili na przystanku? :cry: ludzie są okrutni.
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Pt kwi 08, 2011 8:54 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

shalom pisze:Wywieźli i zostawili na przystanku? :cry: ludzie są okrutni.

znudził im się :(....
Obrazek

Edytka1984

Post » Pt kwi 08, 2011 8:55 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

Tak to jest Dziewczyny :roll:
Nam i pewnie jeszcze wielu innym ludziom w tzw. pale się nie mieści, że można coś takiego zrobić ale to nie znaczy, że tego sie nie robi :evil:
Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek

AYO

Od: Śro gru 17, 2008 20:56

Post » Pt kwi 08, 2011 9:14 Re: ruda Miroir i pies Noyau czyli jak zaprzyjażnić koty z psem?

Obrazek
zapraszam do nowego wątku viewtopic.php?f=1&t=126388

Patmol

[poprzednia]