Betaka pisze:Kroi się domek dla kocurka. Wszystko umówione i jak nic się nie wydarzy, to święta maluch spędzi już w nowym domu.

Dzień dobry Beatko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Betaka pisze:Kroi się domek dla kocurka. Wszystko umówione i jak nic się nie wydarzy, to święta maluch spędzi już w nowym domu.
bulba pisze:No to gratulacje BeatkoCieszę się bardzo, że kotki już w swoich domkach
To teraz potrzymam za pozostały procent tymczasków, coby szybciutko domki znalazły
![]()
![]()
Betaka pisze:Późnym wieczorem dostałam SMS z domku malca:
"Jest kochany, rozbrykał się, poznał wszystkie zakamarki, poskakał troszkę, a teraz zabawia się, gryzie, drapie, a przy mizianiu mruczy i mruczy. Nowa myszka też mu wpadła w oko".
Trochę mi lżej na duszy, bo strasznie się martwiłam (bardzo bałam się, że oddając go zacznę płakać i będzie afera).
Betaka pisze:Duży Tymczas pojechał do domu. Na razie się gargamele nie połapały, że cioci niet.
Aniada pisze:Ciotka wstała równiutko o 5.00, wyspana jak nigdy i gotowa jechać w kierunku Piotrowic.
Betaka pisze:Czy mozna Święta godnie spędzić bez JAKICHKOLWIEK wcześniejszych przygotowań?![]()
Betaka pisze:Tymczas twierdzi, że "Zojka nawet w obliczu armagedonu nie straciłaby zwykłej pewności siebie i nie opuściałby ogonka". Otóz nie, większym kataklizmem jest 3 miesięczne kocię, którego widok Zojkę sparaliżował i przygwoździł jej ogon do podłogi. Zobaczyła kosmitę, a ponieważ wyznaje zasadę, że najlepszą obroną jest atak, to przywaliła małej z liścia!![]()
Betaka pisze:I tak zakończyła się integracja gargameli z obcą, a ja zamieszkałam w łazience będąc damą do towarzystwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Lifter, Marmotka i 46 gości