Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Flortee pisze:No to Włóczek zapoznany. Jest brudnym, przylepiastym pierdołką wymęczonym bezdomnością.. Jeśli jutrzejsze badania przejdzie pomyślnie to zasili Stopkowo Fruziową eskadrę. Oto on: http://www.facebook.com/video/video.php ... 2770271915
CatherineTheGreat pisze:Flortee pisze:No to Włóczek zapoznany. Jest brudnym, przylepiastym pierdołką wymęczonym bezdomnością.. Jeśli jutrzejsze badania przejdzie pomyślnie to zasili Stopkowo Fruziową eskadrę. Oto on: http://www.facebook.com/video/video.php ... 2770271915
chóra chóra cieszy się Stefcia okropnie
Flortee pisze:A Stopcia dzis była na rowerku u doktora. I narobiła u niego wrzasku, pisku, zasmrodziła Mateuszka buziom i podjęła próbę uduszenia pana doktora pogubionym futrem. Mimo heroicznych wysiłków obronnych została kujnięta na wściekliznę oraz zaczipowana. Było bardzo nieprzyjemnie, ale Stopka kocha Anię nadal. Bez odbioru
seidhee pisze:Stefciu Stefciu a Duża i Duży wczoraj widzieli na ulicy najprawdziwszego Hansa Klosza!
Menaszka
mih pisze:Z relacji Dużych wnioskuję, że chodzi o Kloss prawdziwy a nie o mnie Kap Klops. Kloss przechadzał sie ulicą- ja jestem niewypuszczalny... Nie mamy meldunku czy był umundurowany należycie. Ale chyba niczym szpieg po cywilu nierozmpoznawalny.
kap.klos.Laoś
CatherineTheGreat pisze:mih pisze:Z relacji Dużych wnioskuję, że chodzi o Kloss prawdziwy a nie o mnie Kap Klops. Kloss przechadzał sie ulicą- ja jestem niewypuszczalny... Nie mamy meldunku czy był umundurowany należycie. Ale chyba niczym szpieg po cywilu nierozmpoznawalny.
kap.klos.Laoś
kapitan Kloss Laoś terz jeszt prawdziwy Stefcia kiwa głuwką powarznie tylko tamten jeszt pierwotyp
MaryLux pisze:CatherineTheGreat pisze:mih pisze:Z relacji Dużych wnioskuję, że chodzi o Kloss prawdziwy a nie o mnie Kap Klops. Kloss przechadzał sie ulicą- ja jestem niewypuszczalny... Nie mamy meldunku czy był umundurowany należycie. Ale chyba niczym szpieg po cywilu nierozmpoznawalny.
kap.klos.Laoś
kapitan Kloss Laoś terz jeszt prawdziwy Stefcia kiwa głuwką powarznie tylko tamten jeszt pierwotyp
Jednakoworz Laoś warzniejszy jeszt
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: elkaole i 31 gości