Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto wrz 20, 2011 10:19 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Wieniuo? Wienio siedz z tyłu!.. to znaczy na szafce. Nie wygląda na wychodzącego właśnie.
Włóczykij dobre imię jest to- literackie.
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Wto wrz 20, 2011 19:26 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Ania z Mateuszkiem za godzinkę idą Włoczykija poznac to zameldują co i jak i jesli by sie dywizjon miauu powiększyć to przedstawią nowego agenta.
Ania sie tylko zastanawia co z tym imieniem zrobić, bo do wołania za długie, a zdrobnienia jakieś takie koślawe wychodzą- Włóczek? Kijek? bez sensu.. :?
Obrazek

Flortee

Od: Nie lis 22, 2009 18:21

Post » Wto wrz 20, 2011 22:31 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

No to Włóczek zapoznany. Jest brudnym, przylepiastym pierdołką wymęczonym bezdomnością.. Jeśli jutrzejsze badania przejdzie pomyślnie to zasili Stopkowo Fruziową eskadrę. Oto on: http://www.facebook.com/video/video.php ... 2770271915
Obrazek

Flortee

Post » Śro wrz 21, 2011 7:33 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Dóża widziała Włuczykija na fejsbuku i on jest bardzo podobny do Mietka z wyglądu tylko biedniejszy.
Menaszka

seidhee

Od: Czw sty 08, 2009 13:03

Post » Śro wrz 21, 2011 9:07 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Flortee pisze:No to Włóczek zapoznany. Jest brudnym, przylepiastym pierdołką wymęczonym bezdomnością.. Jeśli jutrzejsze badania przejdzie pomyślnie to zasili Stopkowo Fruziową eskadrę. Oto on: http://www.facebook.com/video/video.php ... 2770271915

chóra chóra cieszy się Stefcia okropnie

CatherineTheGreat

Od: Wto lis 25, 2008 9:58

Post » Śro wrz 21, 2011 9:31 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

CatherineTheGreat pisze:
Flortee pisze:No to Włóczek zapoznany. Jest brudnym, przylepiastym pierdołką wymęczonym bezdomnością.. Jeśli jutrzejsze badania przejdzie pomyślnie to zasili Stopkowo Fruziową eskadrę. Oto on: http://www.facebook.com/video/video.php ... 2770271915

chóra chóra cieszy się Stefcia okropnie

i ja siem ciesem
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Śro wrz 21, 2011 17:54 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

A Stopcia dzis była na rowerku u doktora. I narobiła u niego wrzasku, pisku, zasmrodziła Mateuszka buziom i podjęła próbę uduszenia pana doktora pogubionym futrem. Mimo heroicznych wysiłków obronnych została kujnięta na wściekliznę oraz zaczipowana. Było bardzo nieprzyjemnie, ale Stopka kocha Anię nadal. Bez odbioru
Obrazek

Flortee

Post » Pt wrz 23, 2011 7:41 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Stefciu Stefciu a Duża i Duży wczoraj widzieli na ulicy najprawdziwszego Hansa Klosza!
Menaszka

seidhee

Post » Pt wrz 23, 2011 8:05 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Flortee pisze:A Stopcia dzis była na rowerku u doktora. I narobiła u niego wrzasku, pisku, zasmrodziła Mateuszka buziom i podjęła próbę uduszenia pana doktora pogubionym futrem. Mimo heroicznych wysiłków obronnych została kujnięta na wściekliznę oraz zaczipowana. Było bardzo nieprzyjemnie, ale Stopka kocha Anię nadal. Bez odbioru

Pan Doktor kazał Stopci jeździć na rowerku? :strach:
Inka

MaryLux

Post » Pt wrz 23, 2011 8:50 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

seidhee pisze:Stefciu Stefciu a Duża i Duży wczoraj widzieli na ulicy najprawdziwszego Hansa Klosza!
Menaszka

Jakto Stefcia żaniemuwiła Klosssza nie Kapitana Laosia Klossa tylko prawdziwego Kapitana co to go Stefcia ówielbia bo Kasia ówielbia i pokażała Stefci film i terasz Stefcia żałozyła pżeż niego nasze Agentórowe żgrommadżenie tego Klossa Stefcia dopytóje niecierpliwie

CatherineTheGreat

Post » Pt wrz 23, 2011 11:12 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Z relacji Dużych wnioskuję, że chodzi o Kloss prawdziwy a nie o mnie Kap Klops. Kloss przechadzał sie ulicą- ja jestem niewypuszczalny... Nie mamy meldunku czy był umundurowany należycie. Ale chyba niczym szpieg po cywilu nierozmpoznawalny.
kap.klos.Laoś

mih

Od: Śro cze 24, 2009 11:36

Post » Pt wrz 23, 2011 16:32 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

mih pisze:Z relacji Dużych wnioskuję, że chodzi o Kloss prawdziwy a nie o mnie Kap Klops. Kloss przechadzał sie ulicą- ja jestem niewypuszczalny... Nie mamy meldunku czy był umundurowany należycie. Ale chyba niczym szpieg po cywilu nierozmpoznawalny.
kap.klos.Laoś

kapitan Kloss Laoś terz jeszt prawdziwy Stefcia kiwa głuwką powarznie tylko tamten jeszt pierwotyp

CatherineTheGreat

Post » Sob wrz 24, 2011 14:13 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

CatherineTheGreat pisze:
mih pisze:Z relacji Dużych wnioskuję, że chodzi o Kloss prawdziwy a nie o mnie Kap Klops. Kloss przechadzał sie ulicą- ja jestem niewypuszczalny... Nie mamy meldunku czy był umundurowany należycie. Ale chyba niczym szpieg po cywilu nierozmpoznawalny.
kap.klos.Laoś

kapitan Kloss Laoś terz jeszt prawdziwy Stefcia kiwa głuwką powarznie tylko tamten jeszt pierwotyp

Jednakoworz Laoś warzniejszy jeszt
Inka

MaryLux

Post » Sob wrz 24, 2011 21:30 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

MaryLux pisze:
CatherineTheGreat pisze:
kap.klos.Laoś

Jednakoworz Laoś warzniejszy jeszt
Inka

warzniejszy Stefcia się żgadza

CatherineTheGreat

Post » Sob wrz 24, 2011 21:37 Re: Stefcia i Drórzyna Agentuw - Agenty w tajnyh miszjah

Laoś jest niezastompiony Menaszka sądzi.

A czy placówka Stopciowo-Fruziowa przyjęła nowego agenta Włuczykjia?

Menaszka

seidhee

[poprzednia][następna]