U nas dzisiaj też paskudnie, szaro i zimno. Ano widać, zima nadchodzi.
Mimo wszystko, życzę miłego i radosnego dnia

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kropkaXL pisze:
zabers pisze:Śniło mi się dzisiaj (rzadko miewam sny), że Kropka zadzwoniła do mnie w środku nocy z informacją, że Nadia ma dom w Białymstoku. I pytała mnie, czy Monika z Bartkiem (moi znajomi, mieszkają w Poznaniu, ale mają rodzinę w Piszu) nie mogliby jej zawieźć jak będą jechali na święta.![]()
Zdurniałam dwa razy - pierwszy we śnie,że Kropka dzwoni po nocy i w ogóle o co chodzi, drugi - na jawie, bo się obudziłam z tego wszystkiego... w środku nocy i przez chwilę zastanawiałam się co jest grane - czy naprawdę był ten telefon, czy nie.
kropkaXL pisze:A no kłania się,kłania-trzeba będzie założyć niebawem![]()
Betaka pisze:Dzień dobry Kasiu![]()
Nie mogę oprzeć się pokusie popatrzenia na maleńką jeszcze razkropkaXL pisze:
Miałam farta, że do mnie trafiła <duma mnie rozpiera>
Za domek dla Nadusi nieustające kciuki
zabers pisze:Śniło mi się dzisiaj (rzadko miewam sny), że Kropka zadzwoniła do mnie w środku nocy z informacją, że Nadia ma dom w Białymstoku. I pytała mnie, czy Monika z Bartkiem (moi znajomi, mieszkają w Poznaniu, ale mają rodzinę w Piszu) nie mogliby jej zawieźć jak będą jechali na święta.![]()
Zdurniałam dwa razy - pierwszy we śnie,że Kropka dzwoni po nocy i w ogóle o co chodzi, drugi - na jawie, bo się obudziłam z tego wszystkiego... w środku nocy i przez chwilę zastanawiałam się co jest grane - czy naprawdę był ten telefon, czy nie.
Caragh pisze:kropkaXL pisze:A no kłania się,kłania-trzeba będzie założyć niebawem![]()
Ale czemu takie niezadowolenie?
Przeciez to fajna sprawa![]()
Dzien dobry![]()
I za proroczy sen Zabers![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: aania, Google [Bot], zuza i 1141 gości