KotomaniaVII-4 potfffory i Nadia -szukamy DS!!!!Romuś[*]

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 22, 2010 8:06 Re: KotomaniaVII-4 potfffory i Nadia -szukamy DS!!!!Romuś[*]

Dzień dobry Kasiulek :1luvu: :1luvu:
U nas dzisiaj też paskudnie, szaro i zimno. Ano widać, zima nadchodzi.
Mimo wszystko, życzę miłego i radosnego dnia :D Buziaczki :1luvu:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Pon lis 22, 2010 8:07 Re: KotomaniaVII-4 potfffory i Nadia -szukamy DS!!!!Romuś[*]

Dzięki kochanie!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lis 22, 2010 8:35 Re: KotomaniaVII-4 potfffory i Nadia -szukamy DS!!!!Romuś[*]

Dzień dobry Kasiu :D

Nie mogę oprzeć się pokusie popatrzenia na maleńką jeszcze raz
kropkaXL pisze:Obrazek

Miałam farta, że do mnie trafiła <duma mnie rozpiera>

Za domek dla Nadusi nieustające kciuki :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pon lis 22, 2010 9:12 Re: KotomaniaVII-4 potfffory i Nadia -szukamy DS!!!!Romuś[*]

Śniło mi się dzisiaj (rzadko miewam sny), że Kropka zadzwoniła do mnie w środku nocy z informacją, że Nadia ma dom w Białymstoku. I pytała mnie, czy Monika z Bartkiem (moi znajomi, mieszkają w Poznaniu, ale mają rodzinę w Piszu) nie mogliby jej zawieźć jak będą jechali na święta. 8O
Zdurniałam dwa razy - pierwszy we śnie,że Kropka dzwoni po nocy i w ogóle o co chodzi, drugi - na jawie, bo się obudziłam z tego wszystkiego... w środku nocy i przez chwilę zastanawiałam się co jest grane - czy naprawdę był ten telefon, czy nie.
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Pon lis 22, 2010 9:18 Re: KotomaniaVII-4 potfffory i Nadia -szukamy DS!!!!Romuś[*]

może to proroczy sen :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Pon lis 22, 2010 9:47 Re: KotomaniaVII-4 potfffory i Nadia -szukamy DS!!!!Romuś[*]

Witamy, życzymy miłego dnia :D
Obrazek
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon lis 22, 2010 9:50 Re: KotomaniaVII-4 potfffory i Nadia -szukamy DS!!!!Romuś[*]

Witam Kasieńko,miłego tygodnia życzę :1luvu: :1luvu: :1luvu: Może w tym tygodniu Prawdziwy Domek uda się znaleść i Piękna Nadia pójdzie na swoje :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

Emilka 77

Od: Nie wrz 26, 2010 18:53

Post » Pon lis 22, 2010 10:11 Re: KotomaniaVII-4 potfffory i Nadia -szukamy DS!!!!Romuś[*]

zabers pisze:Śniło mi się dzisiaj (rzadko miewam sny), że Kropka zadzwoniła do mnie w środku nocy z informacją, że Nadia ma dom w Białymstoku. I pytała mnie, czy Monika z Bartkiem (moi znajomi, mieszkają w Poznaniu, ale mają rodzinę w Piszu) nie mogliby jej zawieźć jak będą jechali na święta. 8O
Zdurniałam dwa razy - pierwszy we śnie,że Kropka dzwoni po nocy i w ogóle o co chodzi, drugi - na jawie, bo się obudziłam z tego wszystkiego... w środku nocy i przez chwilę zastanawiałam się co jest grane - czy naprawdę był ten telefon, czy nie.

Zabers I Wielki, więc sny prorocze ma. I za to trzymamy :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pon lis 22, 2010 10:15 Re: KotomaniaVII-4 potfffory i Nadia -szukamy DS!!!!Romuś[*]

Zimno, pada, fuj. :evil:

Miłego dnia dziewczęta.

:ok: :ok: :ok: za proroczy sen.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pon lis 22, 2010 11:10 Re: KotomaniaVII-4 potfffory i Nadia -szukamy DS!!!!Romuś[*]

Noooo,Ola,czyżbyś wykrakała snem domek Nadii???? :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Dzień dober i nieustające :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon lis 22, 2010 13:31 Re: KotomaniaVII-4 potfffory i Nadia -szukamy DS!!!!Romuś[*]

kropkaXL pisze:A no kłania się,kłania-trzeba będzie założyć niebawem :?

Ale czemu takie niezadowolenie? :D
Przeciez to fajna sprawa :wink:

Dzien dobry :1luvu:
I za proroczy sen Zabers :ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon lis 22, 2010 17:17 Re: KotomaniaVII-4 potfffory i Nadia -szukamy DS!!!!Romuś[*]

Betaka pisze:Dzień dobry Kasiu :D

Nie mogę oprzeć się pokusie popatrzenia na maleńką jeszcze raz
kropkaXL pisze:Obrazek

Miałam farta, że do mnie trafiła <duma mnie rozpiera>

Za domek dla Nadusi nieustające kciuki :ok:

Zasłużyłas sobie na nią Beatko!!!-oby zawsze była dla Ciebie promykiem radości!!!!
zabers pisze:Śniło mi się dzisiaj (rzadko miewam sny), że Kropka zadzwoniła do mnie w środku nocy z informacją, że Nadia ma dom w Białymstoku. I pytała mnie, czy Monika z Bartkiem (moi znajomi, mieszkają w Poznaniu, ale mają rodzinę w Piszu) nie mogliby jej zawieźć jak będą jechali na święta. 8O

Ło matko!-ale masz sny! 8O -niestety-Pan Arkadiusz jeszcze nie odpisał-szkoda,zapowiadał się fajny domek...-od razu mówię,że nic nie wspominałam o zalogowaniu sie na Miau 8)
Caragh pisze:
kropkaXL pisze:A no kłania się,kłania-trzeba będzie założyć niebawem :?

Ale czemu takie niezadowolenie? :D
Przeciez to fajna sprawa :wink:

Dzien dobry :1luvu:
I za proroczy sen Zabers :ok: :ok: :ok:

No nie lubię zakładać nowego watku :oops:

Dziewuszki kochane-wszystkim Wam dziękuję za kciuki :1luvu: :1luvu: :1luvu: ,oby zadziałały :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pon lis 22, 2010 17:26 Re: KotomaniaVII-4 potfffory i Nadia -szukamy DS!!!!Romuś[*]

Kasiu, nie wyobrażam sobie Miau bez Twojego wątku :cry:

Po pierwszej cześci tez zastanawiałam się, czy nasz wątek coś wnosi, w czymś pomaga i czy ma racje bytu :wink: Na koniec jednak założyłam bo chyba uzależniłam sie od Miau :oops: :oops: :oops:
Obrazek
PRAWDZIWE NEVY NIE MAJĄ W RODOWODZIE SOMALIJCZYKÓW!!!

NASZ WĄT: viewtopic.php?f=1&t=145040&start=780

Szura-najmysi mama

Od: Pon sty 22, 2007 19:46

Post » Pon lis 22, 2010 17:30 Re: KotomaniaVII-4 potfffory i Nadia -szukamy DS!!!!Romuś[*]

Ewuniu-dziękuję :1luvu: :1luvu: :1luvu: -bardzo mi miło czytać Twoje słowa! :oops: :oops:
Ja juz dawno sie uzależniłam!!!
Watek oczywiście założe-łaski nie robię,tylko nie lubie tych wstępów pisać :oops: -dlatego takie krótkie i mało efektowne :oops:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pon lis 22, 2010 18:11 Re: KotomaniaVII-4 potfffory i Nadia -szukamy DS!!!!Romuś[*]

Kasiulek, mam podobne odczucia! :lol:
A co, u mnie wstępy lepsze?? Bele co.. A teraz to już nie mówię! A się cieszę, że będzie wątek za chwilkę!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

[poprzednia][następna]