Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 01, 2011 9:07 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Nie jest za dobrze,.... Alix sama oceni
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

joarkadia

Od: Śro wrz 15, 2010 21:30

Post » Wto lis 01, 2011 16:17 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Ech, zmartwiłam się ... ale Karinka cudna, zobaczcie, Ciocie

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Jak widać, Chmurek dzielnie pełni obowiązki Strażnika Dziecka

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto lis 01, 2011 16:19 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Karinka piękna!

Alisia

Od: Wto lut 15, 2011 20:16

Post » Wto lis 01, 2011 17:48 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Ma to po mamusi :twisted: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :wink: :wink:

joarkadia

Post » Wto lis 01, 2011 19:44 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Dziecię śliczne :1luvu:
Pilnujące koty też :mrgreen:

juana

Od: Śro cze 15, 2011 7:19

Post » Wto lis 01, 2011 19:56 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Juana, ten biało czarny to Chmurek :mrgreen: Ruso biały to Ryś Fałdka :twisted:

joarkadia

Post » Wto lis 01, 2011 21:27 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

joarkadia pisze:Juana, ten biało czarny to Chmurek :mrgreen: Ruso biały to Ryś Fałdka :twisted:

Domyśliłam się, że ten na pierwszym planie to Chmuras :1luvu: . Ale nie wiedziałam, że ten drugi to Ryś :1luvu: :1luvu:

juana

Post » Śro lis 02, 2011 7:41 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Dwóch najbardziej obronnych kotów pilnuje małej jakwłasnego ogona :1luvu: :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Czw lis 03, 2011 8:41 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Wczoraj duża Duża miała zabieg okulistyczny.... nie za dobrze jeszcze widze :evil:
Za to Chmurek zaliczył pierwszą :wink: kąpiel ze mną :mrgreen: nie zauważyłam, że maluch został ze mną w łazience :twisted: Zrobił ze mnie po prostu autostradę kocią....Ale jakimś cudem nie wykąpał się sam przy tym - mokry był tylko koniuszek - ten biały - ogonka :ryk: :ryk: :ryk:
Kochane kocię :kotek: :kotek: :kotek:

joarkadia

Post » Czw lis 03, 2011 16:21 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Chmuras Wielki odkrył istnienie suchego makaronu spagetiii... i ganiał z kilkoma suchymi nitkami w pyszczku po całym mieszkaniu z miną Wielkiego Odkrywcy :mrgreen: :mrgreen: a potem ułożył się koło Kariny i mruczał :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Pt lis 04, 2011 10:38 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

:1luvu: :1luvu:

juana

Post » Pt lis 04, 2011 15:51 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Chmurek próbuje ganiać koty i wskoczyć na szafę.... Prawie mu się to udało, ale biedaczysko nie złapał się wszystkimi łapkami izleciał. Pisk, rumor i wywalone całe świeże pranie :wink: ale kot nic sobie nie zrobił. Przyszedł do Karinki i żalił się jej, że jeszcze jest mały i nie udało mu się wskoczyć na szafę wielkości Himalajów :mrgreen: ale jak dorośnie, to duże koty będą musiały nauczyć się wskakiwać na żyrandol przed nim :ryk: :ryk:

joarkadia

Post » Sob lis 05, 2011 11:52 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Chmurek towarzyszył mi w jedzeniu zupy pomidorowej 8O 8O 8O Wlazł na stół i ja z jednej strony łyżką jadłam, a on z drugiej siedział, chłeptał zupę a makaron dłuższy wyciągał łapką i pożerał :mrgreen: Mina wspaniała, kot zachwycony, po wspólnym wytrąbieniu talerza zupy Chmurek pracowicie wylizał sobie wąsiska czerwone i oblizywał się jak po zjedzeniu ciastka z kremem :ryk: :ryk:
Kochane kocię :1luvu: :1luvu:

joarkadia

Post » Sob lis 05, 2011 21:04 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Chmurek do spółki z Garfildem pozbawili mnie kolacji - spagetii gulaszowego... Zeżarli w oka mgnieniu 8O bez trudu poradzili sobie z długimu nitkami makaronu. Zrobiłam sobie za to kanapki, bo nie wystarczyłoby już dla mnie po dorwaniu dobrego mięska przez koty :twisted: Siedzą i wylizują sobie łapy i wąsy, Garfildosek wylizuje przy okazji łepetynkę Chmurkowi, choć tam nie widziałam śladów mięska :mrgreen:
Ryś w nagrodę na powściągliwość przed pożarciem mi kolacji dostał ekstra pasztecik tylko dla niego z czego Ryś był bardzo zadowolony, a reszta kotów wręcz przeciwnie. Protestował najbardziej Puszek, który za karę za ucieczkę (i powrót dopiero po 10 minutach wołania i proszenia) został wykąpany, bo wrócił czarny a nie biały :twisted: Kot niezadowolony mega :evil: :evil: ale teraz lśni czystością :mrgreen:
Karina dostała prezent - nóżkami wierzga i dotykając nimi przycisków zabawka wydaje dźwięki. Karina skacze jak młody źrebak :ryk: Wytrąbiła drugą butelkę mleka w ciągu niecałych dwóch godzin i teraz katuje gadaniem moją lokatorkę, która z zachwyconą miną chodzi z mała na rękach i tłumaczy jej wszystko, a w przerwach pisze tekst do gazety :ryk:

joarkadia

Post » Sob lis 05, 2011 21:35 Re: Rudy dom, Chmurek na tymczasie, Protka i Chmurka w DS!

Hej :1luvu:

juana

[poprzednia][następna]