Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
trawa11 pisze:moś pisze:Hej trawniczki..u kociamki tragedia, z minuty na minute sytuacja sie pogarsza, nie ma ktos kto blisko mieszka troszke mleka dla kociat![]()
![]()
o kurcze![]()
![]()
![]()
ja trochę za daleko mieszkam
trawa11 pisze:kociczka39 pisze:hehe
Ooo,tu zaraz się komuś wont kończy hehe
no i dobrze
kociczka39 pisze:trawa11 pisze:moś pisze:Hej trawniczki..u kociamki tragedia, z minuty na minute sytuacja sie pogarsza, nie ma ktos kto blisko mieszka troszke mleka dla kociat![]()
![]()
o kurcze![]()
![]()
![]()
ja trochę za daleko mieszkam
Ja w przelocie jak z welcome szłam po wątkach to trafiłam
Tragedia,niestety w najbliższym czasie nie wejdę tam,znaczy nie w wątek wiejskich tylko w ten drugi,bo wcześniej weszłam,ale nie doczytałam.......![]()
![]()
![]()
kociczka39 pisze:trawa11 pisze:kociczka39 pisze:hehe
Ooo,tu zaraz się komuś wont kończy hehe
no i dobrze
rozumiem,że nowe notatki som gotowe
trawa11 pisze:
zwykle to na kociamkę takie nieszczęścia spadają , a wcale tak by nie musiało być ,gdyby ktos z zza miedzy pomógl Jej, ale coz.
trawa11 pisze:kociczka39 pisze:trawa11 pisze:
no i dobrze
rozumiem,że nowe notatki som gotowe
aleś skąd![]()
ja nigdy nie robię notatek,dlatego tez żadnych wstępow nie mam, bo mi sie nie chce
kociczka39 pisze:trawa11 pisze:
zwykle to na kociamkę takie nieszczęścia spadają , a wcale tak by nie musiało być ,gdyby ktos z zza miedzy pomógl Jej, ale coz.
właśnie Ci zza miedzy sa najgorsi,bo albo głupa palą,że nic się nie dzieje,albo nie chcą pomóc bo cos tam,wrrrrr
trawa11 pisze:kociczka39 pisze:trawa11 pisze:
właśnie Ci zza miedzy sa najgorsi,bo albo głupa palą,że nic się nie dzieje,albo nie chcą pomóc bo cos tam,wrrrrr
no własnie![]()
oby to kiedys sie w drugą strone nie obróciło
Kociama pisze:Danusia Dziekuję za wsparcie duchowe
odetchnełam na moment
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 109 gości