anulka111 pisze::P pokaz
Łapki czy skarpetki mam jej ściągnąć?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
bozena640 pisze:kalair pisze:bozena640 pisze:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ale jesteś śliczna
Bożence spodobała się taka osobliwa ozdoba!![]()
Dobrze, że tam nie legla cała trójka.
Prześliczna ozdoba![]()
![]()
bubor pisze:Jak już o skarpeteczkach mowa to proszę nam tu podesłać Laffizdrolkowe majcioszki![]()
co ciekawego wyczytala nasza kochana kicia w tej gazecie? Pisza cos o kotach?kalair pisze:Skarpeteczki na życzenie-![]()
kalair pisze:bubor pisze:Jak już o skarpeteczkach mowa to proszę nam tu podesłać Laffizdrolkowe majcioszki![]()
Majcioszki w pranku!![]()
Kociara82 pisze:
bubor, a kysz! Swintuch!![]()
skarpety super:)))) a gazeta na pewno aktualna, bo tylko taka kot probowalby zasiedziec, no bo po co siedziec na starejkalair pisze:Skarpeteczki na życzenie-![]()
Kociara82 pisze:nie dziwie sie Lafince, ze ma dosc foceniaPapparazzi tu, papparazzi tam... Gdzie sie nie ruszy, tam cykaja foty, ni chwili spokoju, no!
![]()
Co do fot, ja wlasnie tez nie wiem, jak takie fajne efekty osiagnac. Sprzet mam calkiem calkiem, jak dla osoby poczatkujacej-mozna powiedziec, ze mozliwosci tyle, ze az moze za duzoW kazdym badz razie wystarczy zupelnie na moje liche umiejetnosci, nawet az nad to, ale podszkolic by sie przydalo
Chyba bede musiala znow poprosic o pomoc kolo ratunkowe w postaci Cameo
Powiem wam jedno: mam jeszcze w domu na chodzie calkiem przyzwoity kompakt analogowy, z ktorego foty wychodza naprawde bombowe! Kolory; tak wyrazne i tak swietnie kazdy drobny szczegol uchwyci... :1luve:co ciekawego wyczytala nasza kochana kicia w tej gazecie? Pisza cos o kotach?kalair pisze:Skarpeteczki na życzenie-![]()
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Jak już o skarpeteczkach mowa to proszę nam tu podesłać Laffizdrolkowe majcioszki![]()
Majcioszki w pranku!![]()
No w końcu
bubor pisze:Kociara82 pisze:
A tam od razu świntuch, lubię popatrzeć na fajną bieliznę
nawet taką nieco pożółkłą
anulka111 pisze:skarpety super:)))) a gazeta na pewno aktualna, bo tylko taka kot probowalby zasiedziec, no bo po co siedziec na starejkalair pisze:Skarpeteczki na życzenie-![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 47 gości