amyszka pisze:Chciałabym zobaczyć tego rozbrykanego staruszka![]()
![]()
Naprawdę bawi się jak kociak

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
amyszka pisze:Chciałabym zobaczyć tego rozbrykanego staruszka![]()
![]()
JoasiaS pisze:amyszka pisze:Chciałabym zobaczyć tego rozbrykanego staruszka![]()
![]()
Naprawdę bawi się jak kociak. To w ogóle jest fajny facet
. Gdy jechaliśmy do weta, siedziałam z nim na tylnym siedzeniu i trzymałam na kolanach zapiętego w szeleczki. Źle znosił dotychczas jazdę w transporterze i pomyślałam, że podróżując w taki swobodniejszy sposób będzie mniej zestresowany. I faktycznie jechał bardzo grzecznie
. Generalnie siedział na moich kolanach, choć w drodze powrotnej bywały momenty, że wyrywał się do Michała, jakby koniecznie chciał nauczyć się prowadzić
. U weta bardzo spokojny, dał sobie pobrać krew bez słowa protestu. Złoty chłopak
alus1 pisze:boszzz jak Sznycuś tylko poduchy nie miałaś na kolanach ach
JoasiaS pisze:alus1 pisze:boszzz jak Sznycuś tylko poduchy nie miałaś na kolanach ach
W podróży faktycznie jak Sznycuś, ale przy pobieraniu krwi to już raczej nie![]()
Sznyc miał jednak dużo większe poczucie nietykalności własnej osoby
alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:boszzz jak Sznycuś tylko poduchy nie miałaś na kolanach ach
W podróży faktycznie jak Sznycuś, ale przy pobieraniu krwi to już raczej nie![]()
Sznyc miał jednak dużo większe poczucie nietykalności własnej osoby
następne wcielenie jest lepiej dostosowane do potrzeb kochającej
AYO pisze:Zastanawiałaś się Joasiu czy to nie jest jakiś Sznycowy kuzyn, brat alboco![]()
Była mowa o tym, że w tym rejonie dość gęsto od tego genotypu
alus1 pisze:a jak Adolf sobie radzi?
JoasiaS pisze:alus1 pisze:a jak Adolf sobie radzi?
Adolf nie przychodzi już od dawna...
Obawiam się, że już go nie ma, bo zawsze pojawiał się w miarę regularnie
alus1 pisze:JoasiaS pisze:alus1 pisze:a jak Adolf sobie radzi?
Adolf nie przychodzi już od dawna...
Obawiam się, że już go nie ma, bo zawsze pojawiał się w miarę regularnie
pewnie znalazł inne miejsce czując żeś zajęta Fryderykiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 977 gości