Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:No wlasnie sie zzajaczkowalo-ewkaa ile?
Myszolandia pisze:Ale piękne foty
Normalnie jak pocztówkowe,te świąteczne
Ewkaa,Ty nie myślałaś takich fot na zamówienia robić?
Nie mogę się napatrzeć
ewkaa pisze:Myszolandia pisze:Ale piękne foty
Normalnie jak pocztówkowe,te świąteczne
Ewkaa,Ty nie myślałaś takich fot na zamówienia robić?
Nie mogę się napatrzeć
Nie, one nie są aż tak dobre - zwłaszcza techniczniezajrzyj kiedyś do wątku Kicorka - tam to dopiero są foty
![]()
Poza tym te zdjęcia to garstkaz całej masy zupełnie bezużytecznych - jak to zwykle przy takiej kociej sesji
A na pocztówkę ostatecznie nadały się chyba ze cztery
, taki zresztą był cel sesji
Anulko parę stron wcześniej podawałam wagę Gaminy - chyba przegapiłaś
Myszolandia pisze:Jak Ty mówisz,że te fory nie są aż tak dobre,to ja sobie próbuję wyobrazić,jakie są dobre![]()
A i Kicorka namierzę,tyż tyż
ewkaa pisze:Myszolandia pisze:Jak Ty mówisz,że te fory nie są aż tak dobre,to ja sobie próbuję wyobrazić,jakie są dobre![]()
A i Kicorka namierzę,tyż tyż
Jak bywasz na wątku Marii, to fotki Kicorka na pewno widziałaś nie razbo Kicorek robi cudne jej kociętom od maleńkości do "na wyjściu z domu"
![]()
edit: o tu galeria Grey Shadowhttps://picasaweb.google.com/curlydream ... aP016-6Vw#
A wątek Kicorka jest tu viewtopic.php?f=1&t=112834&start=0
Zdjęcia miotu D jeszcze starym kompaktem robioneewkaa pisze:edit: o tu galeria Grey Shadowhttps://picasaweb.google.com/curlydream ... aP016-6Vw#
Myszolandia pisze:Zaglądam do wątku Marii,ale nie chcę się wcinać za bardzo,przeszkadzać,tam jest full ludków co już pisza ze sobą czas jakiś i tak jakoś mi hmmm,no może się przełamę jakoś
MariaD pisze:Myszolandia pisze:Zaglądam do wątku Marii,ale nie chcę się wcinać za bardzo,przeszkadzać,tam jest full ludków co już pisza ze sobą czas jakiś i tak jakoś mi hmmm,no może się przełamę jakoś
Się przełam. Serioserio.
ewagrz pisze:Przełamać się trzeba zapraszamy wszyscyJa wprawdzie jestem w większości cichym podczytywaczem, ale to dlatego że wątek jest właściwie ewkaa i to ona w nim "szaleje".
anulka111 pisze:Im nas wiecej tym lepiej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 160 gości