Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lis 21, 2010 12:59 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Ło matko, jeszcze trzy strony musimy czekać :roll: :wink:

o, zrobiły się dwie :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie lis 21, 2010 13:03 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

gosiaa pisze:Ło matko, jeszcze trzy strony musimy czekać :roll: :wink:

o, zrobiły się dwie :)
szybko pójdzie :D

najmysia

Od: Pt lis 04, 2005 14:43

Post » Nie lis 21, 2010 18:31 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

No to żeby Wam milej czas oczekiwania upływał - Pchełka :mrgreen:
Obrazek
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie lis 21, 2010 18:33 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Czy u Was w domu jest jakieś miejsce nieprzystosowane do leżakowania dla kotów :mrgreen:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Nie lis 21, 2010 18:35 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Nie :ryk: Specjalnie dla nich przywlekliśmy do domu tą konstrukcję, zdjęliśmy kółka i przystosowaliśmy pod kątem kotów, czyli z czterech półeczek zrobiliśmy dwie, coby swobodnie mogły w nich przebywać :mrgreen:

WarKotka

Post » Nie lis 21, 2010 18:57 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Dziś odbyliśmy bardzo pouczającą dyskusję. W jej toku postanowiliśmy, że wszystkie wysterylizowane pasożyty, jako nieprzynoszące kasy wywalamy przez okno. Następnie na potęgę rozmnażamy Siostrzyczkę i Fuczka, to dla ich zdrowia,bo każdy kot musi minimum raz sobie dogodzić i mieć potomstwo. Kupujemy koty w typie rasy i równiez rozmażamy na potęgę, bo trzeba zarobić. I taką pouczającą konwersację miałem z własną siostrą, a że starsza to chyba muszę słuchać :mrgreen:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Nie lis 21, 2010 19:19 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Obrazek

Przepiękna dama!!!! :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Nie lis 21, 2010 19:52 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

och te oczyska błękitne :1luvu:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie lis 21, 2010 22:13 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Satyr77 pisze:Dziś odbyliśmy bardzo pouczającą dyskusję. W jej toku postanowiliśmy, że wszystkie wysterylizowane pasożyty, jako nieprzynoszące kasy wywalamy przez okno. Następnie na potęgę rozmnażamy Siostrzyczkę i Fuczka, to dla ich zdrowia,bo każdy kot musi minimum raz sobie dogodzić i mieć potomstwo. Kupujemy koty w typie rasy i równiez rozmażamy na potęgę, bo trzeba zarobić. I taką pouczającą konwersację miałem z własną siostrą, a że starsza to chyba muszę słuchać :mrgreen:
współczuję tej budującej dyskusji. Niestety przerabiałam to wiele razy. Można tłumaczyć do bólu i nie dociera.

Ja się wczoraj dowiedziałam od własnego chrzestnego jak zobaczył że mi w telewizorze pixele poszły i zrobiło się takie granatowe kółko na ekranie, że głupia jestem i żebym w końcu zaczęła zarabiać na tych kotach, bo inni na tym kokosy robią a ja idiotka nie i dlatego żem głupia oglądam TV z kółkiem centralnie po środku i nie mam na nowy :evil:

najmysia

Post » Nie lis 21, 2010 22:15 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

No przecież chyba hodowlę to prowadzicie dla kasy, przecież nie ma innego wytłumaczenia, ja przypuszczam że macie za mały zmysł biznesowy :twisted:
Obrazek

Satyr77

Post » Nie lis 21, 2010 22:20 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

"Każdy hodowca hoduje dla kasy" - to nam dzisiaj próbowano wmówić :(

WarKotka

Post » Nie lis 21, 2010 22:23 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Satyr77 pisze:No przecież chyba hodowlę to prowadzicie dla kasy, przecież nie ma innego wytłumaczenia, ja przypuszczam że macie za mały zmysł biznesowy :twisted:
no a jak myślałeś, że dla przyjemności? Muszę się tylko szybko pozbyć wszystkich kastratów i kotki domowej 15-sto letniej (najlepiej uśpić, bo szkoda zachodu szukać adopcji) bo to darmozjady i na biegu pokryć wszystkie kotki czym popadnie, może nawet własnym bratem albo ojcem, bo przecież nie będe płacić za krycie, bo to karygodna rozrzutność Obrazek

najmysia

Post » Nie lis 21, 2010 22:26 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Tragedia, to wy jeszcze płacicie za krycie, nie ma sąsiadka jakiegoś niekastrowanego dachowca, jak co to puście na ulicę i natura zrobi to sama.

Ehh jak ja kocham ludzi o takim podejściu :?
Obrazek

Satyr77

Post » Nie lis 21, 2010 22:31 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

Satyr77 pisze:Tragedia, to wy jeszcze płacicie za krycie, nie ma sąsiadka jakiegoś niekastrowanego dachowca, jak co to puście na ulicę i natura zrobi to sama.

Ehh jak ja kocham ludzi o takim podejściu :?
na Piotrkowską, bo dalej jeździć niż na własną ulicę to rozrzutność :mrgreen:

najmysia

Post » Nie lis 21, 2010 22:33 Re: Skierniewicka banda i Księżniczka-wojna z chlamydią - lepiej

I to jaka, ja myślę że nawet wypuszczenie jest bez sensu, wywalić przez okno, przecież sama wróci, a nie trzeba wychodzić z ciepłego domu :twisted:

Naszłaśnie dostały kolację a potem wyrzucamy przez okno, nie będą nam darmozjady i pasożyty siedzieć na głowie
Obrazek

Satyr77

[poprzednia][następna]