o, zrobiły się dwie

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
szybko pójdziegosiaa pisze:Ło matko, jeszcze trzy strony musimy czekać![]()
o, zrobiły się dwie
współczuję tej budującej dyskusji. Niestety przerabiałam to wiele razy. Można tłumaczyć do bólu i nie dociera.Satyr77 pisze:Dziś odbyliśmy bardzo pouczającą dyskusję. W jej toku postanowiliśmy, że wszystkie wysterylizowane pasożyty, jako nieprzynoszące kasy wywalamy przez okno. Następnie na potęgę rozmnażamy Siostrzyczkę i Fuczka, to dla ich zdrowia,bo każdy kot musi minimum raz sobie dogodzić i mieć potomstwo. Kupujemy koty w typie rasy i równiez rozmażamy na potęgę, bo trzeba zarobić. I taką pouczającą konwersację miałem z własną siostrą, a że starsza to chyba muszę słuchać
no a jak myślałeś, że dla przyjemności? Muszę się tylko szybko pozbyć wszystkich kastratów i kotki domowej 15-sto letniej (najlepiej uśpić, bo szkoda zachodu szukać adopcji) bo to darmozjady i na biegu pokryć wszystkie kotki czym popadnie, może nawet własnym bratem albo ojcem, bo przecież nie będe płacić za krycie, bo to karygodna rozrzutnośćSatyr77 pisze:No przecież chyba hodowlę to prowadzicie dla kasy, przecież nie ma innego wytłumaczenia, ja przypuszczam że macie za mały zmysł biznesowy
na Piotrkowską, bo dalej jeździć niż na własną ulicę to rozrzutnośćSatyr77 pisze:Tragedia, to wy jeszcze płacicie za krycie, nie ma sąsiadka jakiegoś niekastrowanego dachowca, jak co to puście na ulicę i natura zrobi to sama.
Ehh jak ja kocham ludzi o takim podejściu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 99 gości