MRU i ŁATEK -Watek do zamknięcia :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt cze 19, 2009 11:30

Dorota pisze:To Łatek bedzi szczesliwy, co?
Wiecej wolnych lapek do glaskania :wink:

Mru

Ten Lizus nawet spi z Mniejszym Starszym :twisted: Teraz rzeczywiscie bedzie mial raj!
Mru

maciejowa

Od: Pt lut 27, 2009 22:29

Post » Pt cze 19, 2009 11:33

MaryLux pisze:Eeeee tam, mniejsi Duzi są na ogół okropni, nie lubię ich
Inka

Inusiu, moi Duzi Mniejsi sa dla nas dobrzy. Duza ciagle ich pilnuje i tlumaczy co wolno a czego nie. Tylko Mniejszy Mlodszy czasem nam dokucza, ale Duza zaraz go odgania. A Latek bardzo lubi z Mniejszym Starszym spac. Ja tez czasem tam chodze. Za to Mniejszy Mlodszy fajnie sie z nami bawi piorkami.
Mru zadowolony ze swoich Mniejszych

maciejowa

Post » Pt cze 19, 2009 11:39

A do nas kiedyś przyszła koleżanka Dużej ze swoją mniejszą. I to okropne dziewuszysko cały czas się darło, że chce zobaczyć koty. Ale my się schowaliśmy i się jej nie pokazaliśmy. Ale z drugiej strony w tym czasie była też u nas mniejsza naszej sąsiadki, w tym samym wieku co ta dziewucha. I Kamila powiedziała temu goopiemu dziewczynisku, że wie, gdzie my jesteśmy, ale jej nie powie, bo ta Beata się wydziera. Ale ta koleżanka Dużej nie reagowała, więc jej Duża więcej nie zaprosiła
Psot

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt cze 19, 2009 11:45

maciejowa pisze:
Inka

Inusiu, moi Duzi Mniejsi sa dla nas dobrzy. Duza ciagle ich pilnuje i tlumaczy co wolno a czego nie. Tylko Mniejszy Mlodszy czasem nam dokucza, ale Duza zaraz go odgania. A Latek bardzo lubi z Mniejszym Starszym spac. Ja tez czasem tam chodze. Za to Mniejszy Mlodszy fajnie sie z nami bawi piorkami.

Zazdroszcze Wam tych Mlodszych Duzych.

Duza tylko ciagle: Zabije Mruczka!
Mlodszy Duzy troche mnie rozumie, ale on jest Duzy.

Mru zaniedbany
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Od: Pon maja 20, 2002 13:49

Post » Pt cze 19, 2009 11:45

MaryLux pisze:A do nas kiedyś przyszła koleżanka Dużej ze swoją mniejszą. I to okropne dziewuszysko cały czas się darło, że chce zobaczyć koty. Ale my się schowaliśmy i się jej nie pokazaliśmy. Ale z drugiej strony w tym czasie była też u nas mniejsza naszej sąsiadki, w tym samym wieku co ta dziewucha. I Kamila powiedziała temu goopiemu dziewczynisku, że wie, gdzie my jesteśmy, ale jej nie powie, bo ta Beata się wydziera. Ale ta koleżanka Dużej nie reagowała, więc jej Duża więcej nie zaprosiła
Psot

No widzisz Psotku, bo duzo zalezy tez od Duzych, z ktorymi przychodza lub mieszkaja tacy Mniejsi. Jak tamci Duzi nie umieja sie zachowac to ich mlode tym bardziej...
Mru znawca Mniejszych

maciejowa

Post » Pt cze 19, 2009 11:51

Dorota pisze:
maciejowa pisze:
Inka

Zazdroszcze Wam tych Mlodszych Duzych.

Duza tylko ciagle: Zabije Mruczka!
Mlodszy Duzy troche mnie rozumie, ale on jest Duzy.

Mru zaniedbany

Mru zapraszam do nas. U nas nigdy nie brakuje rak do glaskania :lol: A Duzi Mniejsi na pewno by cie kochali tak jak i nas. Ze o Duzej juz nie wspomne :roll:
Mru serdeczny

maciejowa

Post » Pt cze 19, 2009 11:58

Zostalam wlasnie dokladnie wymyta przez Latka :lol: Cale czolo mi oblizal. Kocha mnie, czy daje mi do zrozumienia, zebym sie dokladniej myla? :lol:

maciejowa

Post » Pt cze 19, 2009 12:13

maciejowa pisze:Zostalam wlasnie dokladnie wymyta przez Latka :lol: Cale czolo mi oblizal. Kocha mnie, czy daje mi do zrozumienia, zebym sie dokladniej myla? :lol:

Kocha Cie.
Opiekunczy jest :D
Dorota, Mru(czek), Chipolit, Norka, O'Gon (Burak); Balbina, Tygrysiunia, Bolek i Coco za TM

Dorota

Post » Pt cze 19, 2009 12:48

No nie spodziewalabym sie :D Mru tez mnie niedawno polizal. Moje kocianki kochane!

maciejowa

Post » Pt cze 19, 2009 12:50

maciejowa pisze:No nie spodziewalabym sie :D Mru tez mnie niedawno polizal. Moje kocianki kochane!

:D

M.

Dorota

Post » Pt cze 19, 2009 12:57

maciejowa pisze:Zostalam wlasnie dokladnie wymyta przez Latka :lol: Cale czolo mi oblizal. Kocha mnie, czy daje mi do zrozumienia, zebym sie dokladniej myla? :lol:

Pewnie jedno i drugie :)
Duża
Napisałam wiersyk
Inka

MaryLux

Post » Pt cze 19, 2009 13:08

MaryLux pisze:

Duża
Napisałam wiersyk
Inka

Juz biegniemy przeczytac!
MiŁ

maciejowa

Post » Pt cze 19, 2009 13:09

maciejowa pisze:
MaryLux pisze:

Duża
Napisałam wiersyk
Inka

MiŁ

I co, i co?

MaryLux

Post » Pt cze 19, 2009 13:16

MaryLux pisze:
maciejowa pisze:
MaryLux pisze:

Duża
Napisałam wiersyk
Inka

MiŁ

I co, i co?

Bylismy i napisalismy :) Piekne wierszyki Inusiu!. Link do moich notek juz tu gdzies Duza podawala. I chyba nawet tam bylas? Teraz dawno nic nie pisalem, bo czasu nie bylo, ale zbieram sie do napisania.
Mru

maciejowa

Post » Pt cze 19, 2009 13:20

maciejowa pisze:
MaryLux pisze:
maciejowa pisze:
MaryLux pisze:

Duża
Napisałam wiersyk
Inka

MiŁ

I co, i co?

Bylismy i napisalismy :) Piekne wierszyki Inusiu!. Link do moich notek juz tu gdzies Duza podawala. I chyba nawet tam bylas? Teraz dawno nic nie pisalem, bo czasu nie bylo, ale zbieram sie do napisania.
Mru

Tak, dawała, ale moja Duza fajtłapa i zgubiłaaaa :placz: Najfajniej by było, gdybyś go miał w podpisie, mozes?

MaryLux

[poprzednia][następna]