Dorota pisze:To Łatek bedzi szczesliwy, co?
Wiecej wolnych lapek do glaskania![]()
Mru
Ten Lizus nawet spi z Mniejszym Starszym

Mru
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:To Łatek bedzi szczesliwy, co?
Wiecej wolnych lapek do glaskania![]()
Mru
MaryLux pisze:Eeeee tam, mniejsi Duzi są na ogół okropni, nie lubię ich
Inka
maciejowa pisze:MaryLux pisze:Eeeee tam, mniejsi Duzi są na ogół okropni, nie lubię ich
Inka
Inusiu, moi Duzi Mniejsi sa dla nas dobrzy. Duza ciagle ich pilnuje i tlumaczy co wolno a czego nie. Tylko Mniejszy Mlodszy czasem nam dokucza, ale Duza zaraz go odgania. A Latek bardzo lubi z Mniejszym Starszym spac. Ja tez czasem tam chodze. Za to Mniejszy Mlodszy fajnie sie z nami bawi piorkami.
Mru zadowolony ze swoich Mniejszych
MaryLux pisze:A do nas kiedyś przyszła koleżanka Dużej ze swoją mniejszą. I to okropne dziewuszysko cały czas się darło, że chce zobaczyć koty. Ale my się schowaliśmy i się jej nie pokazaliśmy. Ale z drugiej strony w tym czasie była też u nas mniejsza naszej sąsiadki, w tym samym wieku co ta dziewucha. I Kamila powiedziała temu goopiemu dziewczynisku, że wie, gdzie my jesteśmy, ale jej nie powie, bo ta Beata się wydziera. Ale ta koleżanka Dużej nie reagowała, więc jej Duża więcej nie zaprosiła
Psot
Dorota pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:Eeeee tam, mniejsi Duzi są na ogół okropni, nie lubię ich
Inka
Inusiu, moi Duzi Mniejsi sa dla nas dobrzy. Duza ciagle ich pilnuje i tlumaczy co wolno a czego nie. Tylko Mniejszy Mlodszy czasem nam dokucza, ale Duza zaraz go odgania. A Latek bardzo lubi z Mniejszym Starszym spac. Ja tez czasem tam chodze. Za to Mniejszy Mlodszy fajnie sie z nami bawi piorkami.
Mru zadowolony ze swoich Mniejszych
Zazdroszcze Wam tych Mlodszych Duzych.
Duza tylko ciagle: Zabije Mruczka!
Mlodszy Duzy troche mnie rozumie, ale on jest Duzy.
Mru zaniedbany
maciejowa pisze:Zostalam wlasnie dokladnie wymyta przez LatkaCale czolo mi oblizal. Kocha mnie, czy daje mi do zrozumienia, zebym sie dokladniej myla?
maciejowa pisze:No nie spodziewalabym sieMru tez mnie niedawno polizal. Moje kocianki kochane!
maciejowa pisze:Zostalam wlasnie dokladnie wymyta przez LatkaCale czolo mi oblizal. Kocha mnie, czy daje mi do zrozumienia, zebym sie dokladniej myla?
MaryLux pisze:maciejowa pisze:Zostalam wlasnie dokladnie wymyta przez LatkaCale czolo mi oblizal. Kocha mnie, czy daje mi do zrozumienia, zebym sie dokladniej myla?
Pewnie jedno i drugie
Duża
Napisałam wiersyk
Inka
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Zostalam wlasnie dokladnie wymyta przez LatkaCale czolo mi oblizal. Kocha mnie, czy daje mi do zrozumienia, zebym sie dokladniej myla?
Pewnie jedno i drugie
Duża
Napisałam wiersyk
Inka
Juz biegniemy przeczytac!
MiŁ
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Zostalam wlasnie dokladnie wymyta przez LatkaCale czolo mi oblizal. Kocha mnie, czy daje mi do zrozumienia, zebym sie dokladniej myla?
Pewnie jedno i drugie
Duża
Napisałam wiersyk
Inka
MiŁ
I co, i co?
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Zostalam wlasnie dokladnie wymyta przez LatkaCale czolo mi oblizal. Kocha mnie, czy daje mi do zrozumienia, zebym sie dokladniej myla?
Pewnie jedno i drugie
Duża
Napisałam wiersyk
Inka
MiŁ
I co, i co?
Bylismy i napisalismyPiekne wierszyki Inusiu!. Link do moich notek juz tu gdzies Duza podawala. I chyba nawet tam bylas? Teraz dawno nic nie pisalem, bo czasu nie bylo, ale zbieram sie do napisania.
Mru
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 10 gości