O to to! Słodki Moś.,
Moderator: Estraven
Nelly pisze:moś pisze:Musialam wykonac nastepujaca operacje: znieśc Dzidka z Budki, znieść Ptysia z szafy, w ramach rekompensaty umylam oczka i zakroplilam, Ptys zaczal żalowac ze zszedl

zorba pisze:Buduś się dziwi, że Moś tak długo w domku siedziBuduś wygląda jakby się przeciągał
Kochane maleństwo cioci Kasi
![]()
![]()
zorba pisze:A Ptyś to chyba brat mojej Klarci, są tacy podobniJesteśmy rodziną
Buduś a Ty kogo kochasz ? Dla kogo bije Twoje małe serduszko? Powiedz, że dla cioć z Miau ....
zorba pisze:Buduś już dawno zapomniał o tym śniadanku od tatusia. Pewnie tylko odrobinka serka mu spadła a Moś to od razu myśli że to talerz jajecznicy
moś pisze:zorba pisze:A Ptyś to chyba brat mojej Klarci, są tacy podobniJesteśmy rodziną
Buduś a Ty kogo kochasz ? Dla kogo bije Twoje małe serduszko? Powiedz, że dla cioć z Miau ....
oczywiście, dla cioc z miau i dla wszystkich pozostalych ktorzy maja jakies ciastka na zbyciu
ps a mowilam ze podobni?
trawa11 pisze:moś pisze:zorba pisze:A Ptyś to chyba brat mojej Klarci, są tacy podobniJesteśmy rodziną
oczywiście, dla cioc z miau i dla wszystkich pozostalych ktorzy maja jakies ciastka na zbyciu
ps a mowilam ze podobni?
mam ciastka![]()
![]()
![]()
mogą być francuskie![]()
moś pisze:trawa11 pisze:moś pisze:zorba pisze:A Ptyś to chyba brat mojej Klarci, są tacy podobniJesteśmy rodziną
ps a mowilam ze podobni?
mam ciastka![]()
![]()
![]()
mogą być francuskie![]()
wszystko jedno, ciastka to ciastka, jest twoj
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka, Sylwia_mewka i 35 gości