Trawko, jakaś Ty urodziwa
Moderator: Estraven
trawa11 pisze:Lemoniadko ,Ty masz kubek podziwiac ,a nie mnie
kristinbb pisze:trawa11 pisze:Lemoniadko ,Ty masz kubek podziwiac ,a nie mnie
ale Lemoniadka ciągle jest w kubku...![]()
![]()
to dla niej żadna atrakcja podziwiać kubek...

trawa11 pisze:Tez by nam sie przydał taki drapak ,coby na szafe mozna było wchodzić.
Ale niestety nie byłoby gdzie go postawić.
Tylko Goska bez problemu se z telewizora tam wskakuje,a reszta bidako wtylko spogląda![]()
![]()
trawa11 pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:Lemoniadko ,Ty masz kubek podziwiac ,a nie mnie
![]()
ale to jest Budusiowy kubek![]()
![]()
kristinbb pisze:trawa11 pisze:kristinbb pisze:trawa11 pisze:Lemoniadko ,Ty masz kubek podziwiac ,a nie mnie
![]()
ale to jest Budusiowy kubek![]()
![]()
Trudno...![]()
jej Twoja osoba interesuje...
moś pisze:trawa11 pisze:Tez by nam sie przydał taki drapak ,coby na szafe mozna było wchodzić.
Tylko Goska bez problemu se z telewizora tam wskakuje,a reszta bidako wtylko spogląda![]()
![]()
No u nas na szafe wchodza z takiego malego, starego drapaka i takich schodkow zrobionych przez Jj ale drapak stary i brzydki jak noc a do tego trzeba go odsuwac jak sie szafe otwiera. Byloby miejsce z drugiej strony szafy w kacie ale szerokie rozbudowane drapaki nie wchodza, tylko te wysokie i waskie.A te waskie nie siegaja nam do sufitu a musza byc przymocowane wlasnie do sufitu taka sriuba.
moś pisze:trawa11 pisze:Tez by nam sie przydał taki drapak ,coby na szafe mozna było wchodzić.
![]()
No u nas na szafe wchodza z takiego malego, starego drapaka i takich schodkow zrobionych przez Jj ale drapak stary i brzydki jak noc a do tego trzeba go odsuwac jak sie szafe otwiera. Byloby miejsce z drugiej strony szafy w kacie ale szerokie rozbudowane drapaki nie wchodza, tylko te wysokie i waskie.A te waskie nie siegaja nam do sufitu a musza byc przymocowane wlasnie do sufitu taka sriuba.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], katkop, włóczka i 16 gości