kinga w. pisze:To od nas poszło do Bożeny! Dziś już słonko!
Cześć, dziewczyny! Cześć Romek!!
Kinga, Ty Zołzo! Odeślę Ci!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kinga w. pisze:To od nas poszło do Bożeny! Dziś już słonko!
Cześć, dziewczyny! Cześć Romek!!
kothka pisze:[A teraz kończę bo muszę dopełnić swojego obowiązku - podgryźć nogi dużej, żeby łaskawie się ze mną pobawiła
Romek[/i][/color]
Nelly pisze:kothka pisze:[A teraz kończę bo muszę dopełnić swojego obowiązku - podgryźć nogi dużej, żeby łaskawie się ze mną pobawiła
Romek[/i][/color]
CześćRoman!
A ja jeszcze nie próbowałem, ale to jest pomysł!!! Muszę spróbować![]()
Z jednej strony masz dobrze, wyśpisz się jak nikogo nie ma, a ja cały czas muszę pilować co się dzieje, gdzie się dzieje, co robią bo wszystko muszę wiedzieć i widzieć. Spanie przez to mam takie przerywane niestety bez przerwy.
Estian
kalair pisze:Bry Romanie i Kotheczko!
kalair pisze:U nas zima,fuj, ohyda..Znowu biało.Chce mi się ...wymiotować!![]()
kothka pisze:kalair pisze:U nas zima,fuj, ohyda..Znowu biało.Chce mi się ...wymiotować!![]()
U nas trochę śniegu jeszcze leżalo, ale już zniknął chybaZimno jak diabli, na minusie jest
Wprawdzie jakieś słoneczko się pokazało, ale nie wierzę, że za długo sobie pobędzieWczoraj zmarzłam jak nie powiem co
Też mi się niedobrze robi na widok tej pogody![]()
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:U nas zima,fuj, ohyda..Znowu biało.Chce mi się ...wymiotować!![]()
U nas trochę śniegu jeszcze leżalo, ale już zniknął chybaZimno jak diabli, na minusie jest
Wprawdzie jakieś słoneczko się pokazało, ale nie wierzę, że za długo sobie pobędzieWczoraj zmarzłam jak nie powiem co
To dobrze, że nie tylko ja mam takie odruchy!![]()
Żyję nadzieją, że to tylko do końca tyg!
kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:U nas zima,fuj, ohyda..Znowu biało.Chce mi się ...wymiotować!![]()
Jak oglądałam wczoraj prognozę to do niedzieli ma być tak samo - z małą zamianą śniegu na deszcz i nieco wyższą temperaturą
kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:kothka pisze:kalair pisze:U nas zima,fuj, ohyda..Znowu biało.Chce mi się ...wymiotować!![]()
Jak oglądałam wczoraj prognozę to do niedzieli ma być tak samo - z małą zamianą śniegu na deszcz i nieco wyższą temperaturą
Nawet nie mówPrzecież z końcem tyg. miało być już 16-17 st!
![]()
kalair pisze:Nie, no to ja się idę zakopać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości