Marcelibu pisze:Coś mi to przypomina...![]()
Wiem, że trudno w to uwierzyć, ale redaf jest jeszcze gorsza od Femki.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marcelibu pisze:Coś mi to przypomina...![]()
varia pisze:Marcelibu pisze:Coś mi to przypomina...![]()
Wiem, że trudno w to uwierzyć, ale redaf jest jeszcze gorsza od Femki.(Niż Femka?
Dorota?
)
Marcelibu pisze:Ja bym chyba polemizowała...![]()
varia pisze:Marcelibu pisze:Coś mi to przypomina...![]()
Wiem, że trudno w to uwierzyć, ale redaf jest jeszcze gorsza od Femki.(Niż Femka?
Dorota?
)
Marcelibu pisze:Dzisiaj wpadła do nas Taka Jedna Kobieta. Najpierw krzyknęła do mnie "Pastowany, jaki ty jesteś śliczny!!!" Ja miałem oczy jak talerze ze strachu (zresztą jak zwykle w takich okolicznościach). Na szczęście odczepiła się ode mnie i złapała "tego drugiego", burego znaczy. On goopi, nie bał się, to zaliczył podawanie tabletki. Jedna Duża uczyła drugą, jak podać buremu tabletkę. Nasza duża stała i rżała ze śmiechu, bo Tej Nowej się nie udawało. Dopiero za czwartym-piątym razem bury łyknął.
H od H&M
Ta Nowa najpierw złapała mnie na ręce, całowała w pysio, tuliła tak mocno, mocno, mówiła, że jestem śliczny. Powiedziała potem, że jestem gruby. No, a potem ta tabletka. Broniłem się, jak mogłem, ale potem no cóż - miałem dosyć i na odwal się łyknąłem, nawet nie zwymiotowałem.
Nasza duża ma teraz do mnie pretensje, bo tym przegrała skrzynkę piwa Grolsch.
M od H&M
Femka pisze:varia pisze:Marcelibu pisze:Coś mi to przypomina...![]()
Dorota?
)
![]()
no żeż w mordę.
Ja jestem anioł wcielony.
Femka pisze:Marcelibu pisze:Dzisiaj wpadła do nas Taka Jedna Kobieta. Najpierw krzyknęła do mnie "Pastowany, jaki ty jesteś śliczny!!!" Ja miałem oczy jak talerze ze strachu (zresztą jak zwykle w takich okolicznościach). Na szczęście odczepiła się ode mnie i złapała "tego drugiego", burego znaczy. On goopi, nie bał się, to zaliczył podawanie tabletki. Jedna Duża uczyła drugą, jak podać buremu tabletkę. Nasza duża stała i rżała ze śmiechu, bo Tej Nowej się nie udawało. Dopiero za czwartym-piątym razem bury łyknął.
H od H&M
Ta Nowa najpierw złapała mnie na ręce, całowała w pysio, tuliła tak mocno, mocno, mówiła, że jestem śliczny. Powiedziała potem, że jestem gruby. No, a potem ta tabletka. Broniłem się, jak mogłem, ale potem no cóż - miałem dosyć i na odwal się łyknąłem, nawet nie zwymiotowałem.
Nasza duża ma teraz do mnie pretensje, bo tym przegrała skrzynkę piwa Grolsch.
M od H&M
i pomyśleć, że podobno 4 osoby wspólnie nie mogły sobie z Meonikiem poradzić![]()
Marceilu, zamiast grolscha może być karmi malinowe
Wielbłądzio pisze:Chciałabym powiedzieć, że Twój Marmurek jest niewinny: to Obama leje![]()
![]()
![]()
Zabierzesz go wreszcie?
varia pisze:A ja mam brokuła.
I jogurt też mam.![]()
varia pisze:A ja mam brokuła.
I jogurt też mam.![]()
Marcelibu pisze:varia pisze:A ja mam brokuła.
I jogurt też mam.![]()
A dzie scan dla mnie? Obiecałaś, obiecałaś...
Wielbłądzio pisze:Wielbłądzio pisze:Chciałabym powiedzieć, że Twój Marmurek jest niewinny: to Obama leje![]()
![]()
![]()
Zabierzesz go wreszcie?
Dlaczego jak dotąd nie ustosunkowałaś się do mojej propozycji???
Nie rób uników
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 239 gości