moś pisze:
Co nie chce jak chce, prosze mi tu nie imputowac zlych zamiarow, nowidzialas Brytusie Olgi?
No właśnie podziwiam! To brytki są? Sorry, ale takie maluchy mi się kamuflują..

Ja Ci nic nie imputuję! Sama kręciłaś narządem węchu!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:
Co nie chce jak chce, prosze mi tu nie imputowac zlych zamiarow, nowidzialas Brytusie Olgi?
moś pisze:BrytusieOlga, wchodz tu czesciej i wstawiaj maluszki, prosze- kocham brytki ale nie moglam sie przelamac by miec nastepnego po smierci Jasia
moś pisze:BrytusieOlga, wchodz tu czesciej i wstawiaj maluszki, prosze- kocham brytki ale nie moglam sie przelamac by miec nastepnego po smierci Jasia
kalair pisze:moś pisze:BrytusieOlga, wchodz tu czesciej i wstawiaj maluszki, prosze- kocham brytki ale nie moglam sie przelamac by miec nastepnego po smierci Jasia
Mośka, to się przełam. To nie ma być drugi Jasio, a kochać będziesz!
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:BrytusieOlga, wchodz tu czesciej i wstawiaj maluszki, prosze- kocham brytki ale nie moglam sie przelamac by miec nastepnego po smierci Jasia
Na miejsce po Jasiu wszedl Arni ale przeciez mam cale zycie albo pół przed soba, nigdy nie mowie nigdy
trawa11 pisze:
ja też lubie do mielonych buraczki![]()
ale ostanio bardzo lubie mielone na zimno,do kawy
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:BrytusieOlga, wchodz tu czesciej i wstawiaj maluszki, prosze- kocham brytki ale nie moglam sie przelamac by miec nastepnego po smierci Jasia
Na miejsce po Jasiu wszedl Arni ale przeciez mam cale zycie albo pół przed soba, nigdy nie mowie nigdy
To dobrze!![]()
A ja marzę o MCO..Cholewcia, prędzej wezmę coś innego, i zablokuję miejsce..
kalair pisze:
Tri,to też szylkret-to oficjalna nazwa.
Tak popularnie są rozróżnione jako tri i szylkretki.
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:BrytusieOlga, wchodz tu czesciej i wstawiaj maluszki, prosze- kocham brytki ale nie moglam sie przelamac by miec nastepnego po smierci Jasia
To dobrze!![]()
A ja marzę o MCO..Cholewcia, prędzej wezmę coś innego, i zablokuję miejsce..
Wchodz na hodowlane forum, tam czasami sa koty do oddaniaMCO widzialam i Norwegi i sibka ostatnio
kalair pisze:trawa11 pisze:
ja też lubie do mielonych buraczki![]()
ale ostanio bardzo lubie mielone na zimno,do kawy
Hmm..może nie do kawy, ale też lubię mielone na zimno! Z odrobiną musztardki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 78 gości