Femka pisze:futrzastym
Z przyjemnością. Zwłaszcza jeśli ten futrzak będzie utrzymywać siebie, mnie i resztę bandy
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:futrzastym
MaryLux pisze:Femka, zołzo jedna, żyjesz czy Cię koty zjadły? Setka na karku, a ta znika
Femka pisze: Na razie poniosłam tylko jedną stratę, mianowicie rajstopy i to jedne z najlepszychPo fakcie uważam, że taniej było jednak nabyć kawałek kiełbachy. Cóż, mądra kociara po szkodzie.
Teraz kombinuję, kogo wrobić w zwrot kosztówMarcelibu cudem boskim się wyślizgała
![]()
Może użyję jakiegoś szantażu
Marcelibu pisze:Femka pisze: Na razie poniosłam tylko jedną stratę, mianowicie rajstopy i to jedne z najlepszychPo fakcie uważam, że taniej było jednak nabyć kawałek kiełbachy. Cóż, mądra kociara po szkodzie.
Teraz kombinuję, kogo wrobić w zwrot kosztówMarcelibu cudem boskim się wyślizgała
![]()
nie ma takiego numeru...
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze: Na razie poniosłam tylko jedną stratę, mianowicie rajstopy i to jedne z najlepszychPo fakcie uważam, że taniej było jednak nabyć kawałek kiełbachy. Cóż, mądra kociara po szkodzie.
![]()
nie ma takiego numeru...
złożę Ci wizytę, wiem, gdzie mieszkasz
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123 i 25 gości