kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Lodówka Trawki Ci się przyśni..przesłania Ci świat.
Taka duza![]()
Nie wiem..Po prostu nic więcej nie widzisz..
a ty jestes do tylu bardzo w czytaniu mojego watku, o! ..a kalarepka juz zjedzona

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Lodówka Trawki Ci się przyśni..przesłania Ci świat.
Taka duza![]()
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Lodówka Trawki Ci się przyśni..przesłania Ci świat.
Taka duza![]()
a ty jestes do tylu bardzo w czytaniu mojego watku, o! ..a kalarepka juz zjedzona
kalair pisze:moś pisze:Ide sobie po klarepke do ogrodu
Dużo masz tych kalarepek..![]()
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Lodówka Trawki Ci się przyśni..przesłania Ci świat.
Taka duza![]()
Nie jestem.
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Lodówka Trawki Ci się przyśni..przesłania Ci świat.
Taka duza![]()
Nie jestem.
udowodnij
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Lodówka Trawki Ci się przyśni..przesłania Ci świat.
Taka duza![]()
Nie jestem.
udowodnij
Zdjęcia Twoje WIDZĘ!Co mam udowadniać? Kaczkę męczysz?
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:Lodówka Trawki Ci się przyśni..przesłania Ci świat.
Taka duza![]()
Nie jestem.
udowodnij
Zdjęcia Twoje WIDZĘ!Co mam udowadniać? Kaczkę męczysz?
juz zmeczylam, mamzimna wode...do czwartku
moś pisze:Spodziewalabym sie współczucia
kalair pisze:moś pisze:Spodziewalabym sie współczucia
No chyba nie z MOJEJ strony!?![]()
Fakt,że Cię koffam,nie upoważnia do współczucia..![]()
![]()
A wiem,co to znaczy.My byliśmy-zimą!-bez ciepłejwody 2 tygodnie...Piec się zepsuł..
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Spodziewalabym sie współczucia
![]()
A wiem,co to znaczy.My byliśmy-zimą!-bez ciepłejwody 2 tygodnie...Piec się zepsuł..
O, i ja bym ci współczula
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Spodziewalabym sie współczucia
![]()
O, i ja bym ci współczula
Użytkownicy przeglądający ten dział: pibon i 28 gości