Rachelinka pisze:heh a ja myslałam ze dojedziecie do seteczki jak mnie nie bedzie![]()
A w ogole to DZIEŃDOBRY
A nie nie! DOBRY WIECZóR Rachelinko!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Rachelinka pisze:heh a ja myslałam ze dojedziecie do seteczki jak mnie nie bedzie![]()
A w ogole to DZIEŃDOBRY
Hannah12 pisze:Dzięki za Lafinkę. A właściwie nie powinnam tego pisać![]()
Rachelinka pisze:kalair pisze:kothka pisze:Rachelinka pisze:kalair pisze:annette88 pisze:kalair i rachelinko.. nie zapomnijcie o pokazywaniu sobie obrazków ! w celi - o malowaniu, wydrapywaniu ich na ścianach..
O! A to ważna myśl!![]()
i zdjęć![]()
![]()
jak my mozem.... i ja to jeszcze ze spacerkow bonisuowych mam czelnosc wklejac i sie z tego cieszyc
![]()
Kota własnego na spacer wyprowadzaszi jeszcze się cieszysz
i jeszcze na forum takie radosne chwile pokazujesz
![]()
![]()
![]()
To się na dożywocie kwalifikuje!
![]()
i juz nie bedzie spacerkow z boniem , tylko słoneczko przez kraty![]()
moś pisze:Bry kalair i cioteczkiAle dyskusje sie tu tocza...
Nadmienilam wczesniej ze Jane bardzo szanuje i rozumiem jej obawy i zbulwersowanie ale....tez nie wytrzymalam i napisalam w odpowiedzi na tamten post...zupełnie niepotrzebny w tej dyskusji.
annette88 pisze:Osobiście jestem powoli przerażona, jak się ludzie żrą na tamtym wątku.. Bądź, co bądź, nasze są chyba przynajmniej kulturalne
kalair pisze:moś pisze:Bry kalair i cioteczkiAle dyskusje sie tu tocza...
Nadmienilam wczesniej ze Jane bardzo szanuje i rozumiem jej obawy i zbulwersowanie ale....tez nie wytrzymalam i napisalam w odpowiedzi na tamten post...zupełnie niepotrzebny w tej dyskusji.
I dobrze..Ja też nie wytrzymałam,i napisałam posta..![]()
I co z tego..Ale może się nie będą czepiać..![]()
I witanko Mosiuniu!![]()
Proszę-
kalair pisze:annette88 pisze:Osobiście jestem powoli przerażona, jak się ludzie żrą na tamtym wątku.. Bądź, co bądź, nasze są chyba przynajmniej kulturalne
Są!
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Bry kalair i cioteczkiAle dyskusje sie tu tocza...
I witanko Mosiuniu!![]()
Proszę-
czytalam czytalam![]()
jaki śliczny ogonek, ach ech..dziekuje
Rachelinka pisze:kalair pisze:annette88 pisze:Osobiście jestem powoli przerażona, jak się ludzie żrą na tamtym wątku.. Bądź, co bądź, nasze są chyba przynajmniej kulturalne
Są!
no mozeciutke cyniczne
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Bry kalair i cioteczkiAle dyskusje sie tu tocza...
I witanko Mosiuniu!![]()
Proszę-
czytalam czytalam![]()
Ogonek z doopcią! A co tam! możemy troszkę powulgaryzować, nie?![]()
![]()
![]()
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:Bry kalair i cioteczkiAle dyskusje sie tu tocza...
I witanko Mosiuniu!![]()
Proszę-
czytalam czytalam![]()
Ogonek z doopcią! A co tam! możemy troszkę powulgaryzować, nie?![]()
![]()
![]()
Alez takja lubie swintuszyc, mnie dwa razy powtarzac nie trzeba
Sihaja pisze:Jestem, ale tak źle się czuję, że zaraz padnę.... ;( Albo się czymś zatrułam albo nie wiem co....Tylko nic takiego nie jadłam.... Od rosołu??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Fatka, Sigrid i 48 gości