Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
welina pisze:Iwonko znam smak pigwy i wygląd również.Moja mama robiła fantastyczny sok do herbaty.Brakuje mi tego smaku.W tamtym roku szukałam po wszystkich warszawskich bazarach, jednak bez skutku.Napisz mi tylko w jakich miesiącach można ją dostać.W tym roku stanę na głowie,a muszę ją kupić.
Alienor pisze:Proszę, napisz do mnie jak będzie sezon na pigwyBo chodzi za mną marmolada z pigwy, pigwówka i kilka innych tego typu wynalazków
Lidka pisze:Popisałam sobie i poszło w cyberprzestrzen:(
Znaczy krzaczek chcesz?
To fajnie, przynajmniej nie bede głupio wycinac tylko wykopię do doniczek.
Mam jeszcze sadzonki orzecha kaukaskiego. Pożytku z niego nie ma, bo orzechy niezbyt duże, twarde i wklejone w skorupe ale za to drzewo piękne. Tylko wielgachne. Na kompoście wyrosły sobie.
Afatima pisze:U Was jeszcze nie byłam![]()
http://www.cztery-lapy.pl/
Jednym z nominowanych do tytułu Kociarza Roku jest Filip Łobodziński.
Filip Łobodziński – dziennikarz. Wraz z żoną zawsze pamiętają o bezdomnych czworonogach i ptakach. Obecnie współpracuje i pomaga w Kocim Azylu w Konstancinie. Włączył się również do projektu mieszkańców w sprawie postawienia na warszawskich Kabatach budek dla zwierząt, które już stoją i są doglądane przez życzliwych ludzi. W tej chwili mieszka z nim Mila – przygarnięta, wysterylizowana koteczka, która jak sam mówi zaprzyjaźniła się z nim i jego żoną bez reszty.
Proszę o głosy na niegoWystarczy wysłać maila na adres: cztery-lapy@aster.pl
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 41 gości