To właśnie uwielbiam w kotach , nawet jak coś zbroją to robią to z gracją i wdziękiem które to cechy tylko kociej nacji zostały przypisane

Moderator: Estraven
reddie pisze:Ja to np. marzę już o tych porannych kocich zwyczajach "budzeniowych".
kalair pisze:reddie pisze:Ja to np. marzę już o tych porannych kocich zwyczajach "budzeniowych".
Marzysz?!![]()
![]()
Ależ bierz moje Kretki!
Pobudka tak ok 2,3-ej...No, ok. czwartej, jak mają dobry humor..![]()
bubor pisze:kalair pisze:reddie pisze:Ja to np. marzę już o tych porannych kocich zwyczajach "budzeniowych".
Marzysz?!![]()
![]()
Ależ bierz moje Kretki!
![]()
![]()
MadzikZoonatura pisze:Moj Kajtek tez niestety codziennie 4;30 rano i koniec snu ;] zabawa do 7 musi być bo inaczej skacze po firanach:)
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:reddie pisze:Ja to np. marzę już o tych porannych kocich zwyczajach "budzeniowych".
Marzysz?!![]()
![]()
Ależ bierz moje Kretki!
![]()
![]()
Ty też chcesz?![]()
We czwórkę by się nieźle zabawiły!
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:reddie pisze:Ja to np. marzę już o tych porannych kocich zwyczajach "budzeniowych".
Marzysz?!![]()
![]()
Ależ bierz moje Kretki!
![]()
![]()
Ty też chcesz?![]()
Takiej sile żaden karnisz by sie nie oparł nie mówiąc już o firankach , wazonikach .................
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:reddie pisze:Ja to np. marzę już o tych porannych kocich zwyczajach "budzeniowych".
Marzysz?!![]()
![]()
Ależ bierz moje Kretki!
![]()
![]()
Ty też chcesz?![]()
Takiej sile żaden karnisz by sie nie oparł nie mówiąc już o firankach , wazonikach .................
Bo dla kotków musi być czyste od takich rzeczy mieszkanie!
reddie pisze:Yyy, kalair - zamienię Dextera i Dee Dee na tyle kotów, ile zmieszczę w mieszkaniu. Co ty na to?Ja o 2,3 w nocy to jeszcze nie śpię zazwyczaj, więc wiesz - się dogramy
Ale pamiętaj - po odejściu od kasy reklamacji nie uwzględnia się
kalair pisze:reddie pisze:Ja to np. marzę już o tych porannych kocich zwyczajach "budzeniowych".
Marzysz?!![]()
![]()
Ależ bierz moje Kretki!

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości