Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
casica pisze:Femkoteraz widzę ja muszę wystąpić w roli,w jakiej Ty występujesz w moim wątku.
Proszę nie denerwuj się. To wcale nie są złe wyniki. Femeczka ma owszem może początki PNN, ale wyniki ma niezłe. I zapewne wiele lat przed sobą przy rozsądnym prowadzeniu. To bardzo częsty błąd - wytaczanie ciężkiej artylerii na początku choroby. Zapomnij o kroplówkach bo to stanowczo nie jest jeszcze ten etap. Chyba nie podawałabym jej ipakitine, bo za pół roku i tak będziesz musiała przestać. Tak jak ja teraz, ale Dracul jest dużo starszy i choroba ujawniła się już z wyższymi wskaźnikami nerkowymi. Niestety po niej wzrasta poziom wapnia, a to z kolei źle wpływa m.in. na krążenie. Czy Femka miała robiony fosfor i wapń? Bo nie wystarczy poziom mocznika i kreatyniny. Trzeba patrzeć na inne parametry. Lespewet napewno, i drugi lek phytophale (?) można jej podawać. Musisz to oczywiście skonsultować z wetem prowadzącym. Wielu wetów twierdzi, że przy takich wynikach nawet podawanie karmy nerkowej jest przedwczesne. Uspokój się. Femka dobrze prowadzona, nie faszerowana przesadnie i przedwcześnie zyt silnymi środkami ma szansę na wiele jeszcze lat życia
Marcelibu pisze:Femcia ma ślicznego pychola, jest moją Faworytą. W ogóle NIE SPODZIEWAŁAM SIĘ, JAK TO W ŁODZI MOGĄ BYĆ TAKIE ŚLICZNE KOTY![]()
...
Marcelibu pisze: W ogóle NIE SPODZIEWAŁAM SIĘ, JAK TO W ŁODZI MOGĄ BYĆ TAKIE ŚLICZNE KOTY![]()
...
Femka pisze:a oto sprawczyni moich zmartwień, nerkowa Femcia, moje ukochane słoneczko Najdroższa Kluseczka Świata
ściupła inaczej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 38 gości