Moderator: Estraven
Adrianapl pisze:ale one sie cudnie komponuja

maggia pisze:Byłyśmy na spacerku. To znaczy najpierw byłam z Ciupulką a potem z Polą. Niestety Polę muszę przyzwyczaić do szelek bo nie lubi.
Kładła się na ziemi i nie chciała iść nawet zdjęcia nie mogłam jej porządnego zrobić.![]()
Wyszło tylko takie coś![]()
Polcia się czołgała z brzuchem przy ziemi. Krótko z nią byłam. Może następnym razem nie będzie się bała. Zobaczymy!
Ciupulka bardziej odważna.Od razu się do trawki dobrała i zaczęła z lubością konsumować.
moś pisze:maggia pisze:Byłyśmy na spacerku. To znaczy najpierw byłam z Ciupulką a potem z Polą. Niestety Polę muszę przyzwyczaić do szelek bo nie lubi.
Kładła się na ziemi i nie chciała iść nawet zdjęcia nie mogłam jej porządnego zrobić.![]()
Wyszło tylko takie coś![]()
Polcia się czołgała z brzuchem przy ziemi. Krótko z nią byłam. Może następnym razem nie będzie się bała. Zobaczymy!
Ciupulka bardziej odważna.Od razu się do trawki dobrała i zaczęła z lubością konsumować.
Pole na trawce przynajmniej ladnie widacMusi sie przyzwyczaic do zielonego bo jej w nim do twarzy, nie ma innego wyjscia
Ciupulka to stara wyjadaczka.. trawy tez

Adrianapl pisze:moś pisze:To czekam
ja tez

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości