Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mika00 pisze:Miki to kiedyś szczura złapał i połorzył na stole w czasie obiadu
amyszka pisze:Bry,bry![]()
Dzisiaj Filipek był pranyMa ostatnio jakieś niefajne futerko to go wyprałam i kotek suszy sie na balkonie.Chyba mu się podobało przy tym upale ...to prawdziwa ulga dla kota
![]()
Mały oczywiście go nie poznał i strasznie burczał,ale szybko ucichło ...słońce robi swoje
MarciaMuuu pisze:amyszka pisze:Bry,bry![]()
Dzisiaj Filipek był pranyMa ostatnio jakieś niefajne futerko to go wyprałam i kotek suszy sie na balkonie.Chyba mu się podobało przy tym upale ...to prawdziwa ulga dla kota
![]()
Mały oczywiście go nie poznał i strasznie burczał,ale szybko ucichło ...słońce robi swoje
Bardzo mały
JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:amyszka pisze:Bry,bry![]()
![]()
Bardzo mały
Słuszne spostrzeżenie Marcia![]()
![]()
![]()
Ale ja o swojej trójce też często mówię "maluchy". Sznyc zawsze był dorosły, więc go tak nie nazywam
![]()
Amyszko, jak można wyprać kota i nie stracić przy tym życia?![]()
![]()
Joasia
MarciaMuuu pisze:JoasiaS pisze:MarciaMuuu pisze:amyszka pisze:Bry,bry![]()
![]()
Bardzo mały
Słuszne spostrzeżenie Marcia![]()
![]()
![]()
Ale ja o swojej trójce też często mówię "maluchy". Sznyc zawsze był dorosły, więc go tak nie nazywam
![]()
Amyszko, jak można wyprać kota i nie stracić przy tym życia?![]()
![]()
Joasia
Wyslać TŻa![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości