Dlatego tak bardzo Miś mi się podoba
Moderator: Estraven
Kicorek pisze:Wiem o tym doskonale, a Ty wiesz, co ja myślę o persach...
Dlatego tak bardzo Miś mi się podoba
Ais pisze:Aniu, gratuluję że dzielnie przetrwałyście (wszystkie trzy) zabiegi medyczne. Mówiłam, że Mróweczka nie zauważy? A nie mówiłam ?
Ais pisze:Jutro w ramach uspokajania posadź przed nią Vice (no dobrze, zaproś żeby usiadł, nie musisz go nosić) i powinno być ok.
Ais pisze:A Miś w dzieciństwie - mrrrr mniam! (Kubik niestety nie jest - i nie był nigdy- taki fotogeniczny, choć też arysKOTrata)
ariel pisze:Ania, wiesz, że moje serce zdecydowanie podbiły dachowce, ale piękny kot jest pięknym kotem, niezależnie od rasy.
aamms pisze:ariel pisze:Ania, wiesz, że moje serce zdecydowanie podbiły dachowce, ale piękny kot jest pięknym kotem, niezależnie od rasy.
![]()
Wieści z wieczornej kolacji kociastych.. Nikuś nie przyleciał do miseczki.. Co więcej, nie raczył się nawet obudzić..![]()
Chyba obejrzał swoje ostatnie zdjęcia..
enigma pisze:aamms pisze:ariel pisze:Ania, wiesz, że moje serce zdecydowanie podbiły dachowce, ale piękny kot jest pięknym kotem, niezależnie od rasy.
![]()
Wieści z wieczornej kolacji kociastych.. Nikuś nie przyleciał do miseczki.. Co więcej, nie raczył się nawet obudzić..![]()
Chyba obejrzał swoje ostatnie zdjęcia..
Moze pozaslaniaj lustra?

:
nezumi pisze:Wrocilam wlasnie. Oczywiscie od progu przywital mnie Nikus z Vice...Jestem cala w kocim futrze i kompletnie rozkochana w tym kremowym kocurze.
Vice ma jeden bardzo ciekawy zwyczaj, dotkniety znienacka skacze w miejscu na pol metra wzwyz. Jak duuuza kauczkowa pilka. Widok taki ze nie wiedzialam czy sie bac czy smiac.
nezumi pisze:Ja naprawde kiedys jej te koty ukradne...
![]()
nezumi pisze:Zdjecia be, lapa mi sie trzesla albo flesza uzywalam ale sa.
nezumi pisze:(...) I lece sie prac...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości