Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Silverblue pisze:Oj to szczęście że ta jest dobra:) Przynajmniej już będziesz wiedziała, no chyba że kociaste zmienią zdanie;)
Silverblue pisze:Oj to szczęście że ta jest dobra:) Przynajmniej już będziesz wiedziała, no chyba że kociaste zmienią zdanie;)
madrugada pisze:Silverblue pisze:Oj to szczęście że ta jest dobra:) Przynajmniej już będziesz wiedziała, no chyba że kociaste zmienią zdanie;)
A kociaste niestety często zmieniają zdanie
jolabuk5 pisze:Ważne,że teraz im smakuje!
Silverblue pisze:mir.ka nie poznałam Cię z nowym avkiem;) W pierwszej chwili patrzę, a kto to piszeA co to jest DN?
Silverblue pisze:mir.ka nie poznałam Cię z nowym avkiem;) W pierwszej chwili patrzę, a kto to piszeA co to jest DN?
Silverblue pisze:Aaaa to Micia też tą Dolinę zajada . Najbardziej lubi kaczkę. I zawsze jak kupię jej coś innego to i tak potem przepraszam się z Doliną Noteci.
madrugada pisze:Silverblue pisze:mir.ka nie poznałam Cię z nowym avkiem;) W pierwszej chwili patrzę, a kto to piszeA co to jest DN?
Dolina Noteci. Firma produkująca karmę dla zwierząt.
Silverblue pisze:Właśnie Micia najpierw jadła Rafi, teraz je Dolinę Dolinę, a Piper jeszcze nie próbowałam, ciekawe.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 71 gości