Fajnie mieć takich stałych gości. Widać zapewniłaś im dobre warunki, skoro chcą wracać. A wiesz może, gdzie one zimują?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:Elenka znowu "kaszle", na razie słyszałam ją po raz drugi, w odstępie kilku dni. Zastrzyk miała 2 stycznia i chyba w tym miesiącu trzeba będzie znowu z nią jechać, na razie nie jest źle i oby tak jeszcze jakiś czas potrwało. Zdarzały jej się też dni, kiedy nie miała apetytu, ale dostaje wtedy karmę dla zdechlaków, którą bez problemu zjada.
mir.ka pisze:Elenka znowu "kaszle", na razie słyszałam ją po raz drugi, w odstępie kilku dni. Zastrzyk miała 2 stycznia i chyba w tym miesiącu trzeba będzie znowu z nią jechać, na razie nie jest źle i oby tak jeszcze jakiś czas potrwało. Zdarzały jej się też dni, kiedy nie miała apetytu, ale dostaje wtedy karmę dla zdechlaków, którą bez problemu zjada.
madrugada pisze:
Fajnie mieć takich stałych gości. Widać zapewniłaś im dobre warunki, skoro chcą wracać. A wiesz może, gdzie one zimują?
madrugada pisze:mir.ka pisze:Elenka znowu "kaszle", na razie słyszałam ją po raz drugi, w odstępie kilku dni. Zastrzyk miała 2 stycznia i chyba w tym miesiącu trzeba będzie znowu z nią jechać, na razie nie jest źle i oby tak jeszcze jakiś czas potrwało. Zdarzały jej się też dni, kiedy nie miała apetytu, ale dostaje wtedy karmę dla zdechlaków, którą bez problemu zjada.
Czy Elenka już tak na stałe będzie na zastrzykach?
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:Elenka znowu "kaszle", na razie słyszałam ją po raz drugi, w odstępie kilku dni. Zastrzyk miała 2 stycznia i chyba w tym miesiącu trzeba będzie znowu z nią jechać, na razie nie jest źle i oby tak jeszcze jakiś czas potrwało. Zdarzały jej się też dni, kiedy nie miała apetytu, ale dostaje wtedy karmę dla zdechlaków, którą bez problemu zjada.
Śliczna chorowitka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 116 gości