MB&Ofelia pisze:Juliś. Tak ci miauknę że jak już będziesz musiał dać się złapnąć to pamiątaj coby wymiaukać nagrodę i rekąpęsatu za szkody moralmne. Garść mniamuśnościów i ani jedmnego mniej!
Książniczka Ofelja
Juliś niestety nie lubi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Juliś. Tak ci miauknę że jak już będziesz musiał dać się złapnąć to pamiątaj coby wymiaukać nagrodę i rekąpęsatu za szkody moralmne. Garść mniamuśnościów i ani jedmnego mniej!
Książniczka Ofelja
anulka111 pisze:Rekompensaty jest obowiazkowa.
jolabuk5 pisze:Juliś biedaczek jest bardzo wystraszony.Ciociu, a ta wizyta we wtorek to będzie u specjalisty?
Sabcia
jolabuk5 pisze:
Julisiu, ślicznie wyglądasz!
Lucasku,![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ciociu, przesyłam mizianki w zastępstwie Julisia.![]()
![]()
![]()
Sabcia
A po co chcesz powtarzać badanie, czy masz jakieś wątpliwości? Bo do tego, żeby się dowiedzieć, czemu nie chcą operować i konsultacji z Waszą wetką to właściwie Juliś Ci niepotrzebny, mogłabyś sama pójść. Rozglądałaś się już za specjalistą, który mógłby operować Julisia?
jolabuk5 pisze:Nie wiem, ale... może lepiej najpierw wybrać specjalistę, zapytać, czy zaakceptuje 2x wykonane wyniki, czy i tak będzie chciał mieć swoje? Gdyby wizyta u weta nie była dla Julisia takim stresem, to bym nie kombinowała, ale tak to dobrze by było ograniczyć mu stres do minimum.
jolabuk5 pisze:Rozumiem Beatko. Ty sama wiesz najlepiej, jak to wszystko zrobić, żeby stres dla Julisia był jak najmniejszy
Marzenia11 pisze:Ale wyniki badania krwi też? Przecież tu są obiektywne normy, nie
zależne od lekarza pobierajacego krew do badania...
lucas 2014 pisze:Marzenia11 pisze:Ale wyniki badania krwi też? Przecież tu są obiektywne normy, nie
zależne od lekarza pobierajacego krew do badania...
Julinek ma wyniki krwi w normie.Czemu mnie to nie cieszy?
![]()
Lucas 2014
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, puszatek i 35 gości