Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PixieDixie pisze:Gosiu bardzo mi przykro.
Wspolczucia
A
Gosiagosia pisze:PixieDixie pisze:Gosiu bardzo mi przykro.
Wspolczucia
A
Dziękuję odejście Ewy mną wstrzasnelo, nie uskarżała się na zdrowie. Na dzień dzisiejszy nie znam przyczyny śmierci.
Krótko rozmawiałam z jej synem i głupio było pytać co się stało.
ewar pisze:Gosia, byłaś z kotką u weta?
Gosiagosia pisze:
Jolu ty jesteś znawczynią muzyki poważnej i baletu więc się nie dziwię ze znasz osiągnięcia Ewy. Co prawda już dawno skończyła swoją karierę jako tancerka ale dużo wielbicieli na do dziś. Naprawdę była zjawiskowa na scenie. W życiu uosobienie skromności i dobroci.
Gosiagosia pisze:Z Migotka jestem zapisana na poniedziałek. Jest dobrze ma apetyt, dobrze toleruje apelke więc wszystko idzie ku lepszemu jeżeli chodzi o tarczycę. Guzy listwy mlecznej troszeczkę się powiększyły i operacja chyba na początku listopada.
Emi ma zapalenie krtani i bierze antybiotyk. Jutro kontrola
Mam pytanie czy psu podaje się rutinoscorbin? Lekarz zalecił podawanie 1 tab 2 razy dziennie
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Z Migotka jestem zapisana na poniedziałek. Jest dobrze ma apetyt, dobrze toleruje apelke więc wszystko idzie ku lepszemu jeżeli chodzi o tarczycę. Guzy listwy mlecznej troszeczkę się powiększyły i operacja chyba na początku listopada.
Mam pytanie czy psu podaje się rutinoscorbin? Lekarz zalecił podawanie 1 tab 2 razy dziennie
jak zalecił to chyba można, ja nigdy nie podawałam
Emi lody jadła?![]()
u mnie Tofik stracił głos i apetyt
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Z Migotka jestem zapisana na poniedziałek. Jest dobrze ma apetyt, dobrze toleruje apelke więc wszystko idzie ku lepszemu jeżeli chodzi o tarczycę. Guzy listwy mlecznej troszeczkę się powiększyły i operacja chyba na początku listopada.
jak zalecił to chyba można, ja nigdy nie podawałam
Emi lody jadła?![]()
u mnie Tofik stracił głos i apetyt
Właśnie że nie jadła i nie śpiewała![]()
A kicha, prycha i kaszle.![]()
Gorączki nie ma więc nie koronawirus
Gosiagosia pisze:Z Migotka jestem zapisana na poniedziałek. Jest dobrze ma apetyt, dobrze toleruje apelke więc wszystko idzie ku lepszemu jeżeli chodzi o tarczycę. Guzy listwy mlecznej troszeczkę się powiększyły i operacja chyba na początku listopada.
jolabuk5 pisze:Gosiagosia pisze:Z Migotka jestem zapisana na poniedziałek. Jest dobrze ma apetyt, dobrze toleruje apelke więc wszystko idzie ku lepszemu jeżeli chodzi o tarczycę. Guzy listwy mlecznej troszeczkę się powiększyły i operacja chyba na początku listopada.
Znowu szpital w domu![]()
Za poprawę zdrowia![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości