mir.ka pisze:klaudiafj pisze:mir.ka pisze:SabaS pisze:Masz super widoki za oknem
nawet w ponury dzień jest kolorowo
Super
byłaś ponownie w Chorzowie ogladać róże?
Nie bylam :/
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:mir.ka pisze:SabaS pisze:Masz super widoki za oknem
Super
klaudiafj pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:mir.ka pisze:SabaS pisze:Masz super widoki za oknem
Super
Nie bylam :/
mir.ka pisze:Zwierzyna juz po śniadaniu, ładnie wszystkie zjadły, choć Rudzia najpierw chciała pastę zanim zabrała się za jedzenie. Piesio po spacerze też od razu wołał jeść i to głośno. W nocy był jakiś niespokojny, nie mógł znaleźć sobie miejsca, trochę nie niepokoił, zastanawiałam się czy go coś nie boli i dlatego tak się zachowuje, ale w końcu już dobrze po północy poszedł spać. Tak ogólnie to apetyt mu dopisuje, zjada dziennie 400 g puszkę i czasami jeszcze poprawia suchym, ale wydaje mi się ,że chudnie, choć przez to jego obfite futro tak bardzo tego nie widać. W domu nie mam jak go zważyć, musiałabym podjechać z nim do weta. Tak sobie myśle czy go nie zabrac jak pojadę 30-go z Elenką na szczepienie.
Gosiagosia pisze:mir.ka pisze:Zwierzyna juz po śniadaniu, ładnie wszystkie zjadły, choć Rudzia najpierw chciała pastę zanim zabrała się za jedzenie. Piesio po spacerze też od razu wołał jeść i to głośno. W nocy był jakiś niespokojny, nie mógł znaleźć sobie miejsca, trochę nie niepokoił, zastanawiałam się czy go coś nie boli i dlatego tak się zachowuje, ale w końcu już dobrze po północy poszedł spać. Tak ogólnie to apetyt mu dopisuje, zjada dziennie 400 g puszkę i czasami jeszcze poprawia suchym, ale wydaje mi się ,że chudnie, choć przez to jego obfite futro tak bardzo tego nie widać. W domu nie mam jak go zważyć, musiałabym podjechać z nim do weta. Tak sobie myśle czy go nie zabrac jak pojadę 30-go z Elenką na szczepienie.
Moje już po 6 się domagały jeeesc
Moja Emi po obcięciu okazała się tłustą paroweczka
Ewa L. pisze:Jakuś jaki zadowolony
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 33 gości