Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Irlandzka Myszka pisze:Mysia ma ksywkę mrusielda bo wystarczy ją dotkną a ona odpala.
Irlandzka Myszka pisze: Mruczy za to jak dostanie michę, którą lubi, mruczy przy zabawie i oczywiście jak wyjdzie na ogródek. Jak jest w ogródku to mruczy cały czas.
Aia pisze:Ach, już sobie wyobrażam te zadowolenie Ciri, kiedy dostanie zabaweczkiTo zaprawdę jest nieziemsko urocze i człowiek ma taką radochę
Aia pisze:Dziś właśnie doświadczam (w małym stopniu) co Ty przeżywasz z marudzącymi kotamiŻe jeszcze nie pourywałaś im za to łebków, to trzeba Cię ozłocić
Emee pisze:Tak dupkę wypina i ogonek jej drży?
Aia pisze:Krowa rozumie i wie, kiedy mi się coś nie podoba. Odpuszcza gdy mówię "NIE", ale tak zamaszyście się przy tym odwraca, sępnie pochyla głowę i bluzga pod nosem
A za jakiś czas idzie powtórzyć, bo może nie widzę
Moli25 pisze:Najlepszy był Fuks ostatnio. Siedzę i cos oglądam. Dorwał sie do sowy, pluszaka wielkości 10 cm.
Rozerwał ją od tylu... ja juz krzyczę, prycham, Mowie ze nie Wolno... to on SZYBKO patrzy na mnie wzrokiem cielaka i wpieprza to wypchanie z pluszaka! Serio! Leży patrzy mi w oczy i je to! Myslalam ze wyjde z siebie.
Moli25 pisze:Btw... jak ona rozwaliła zawias w szafie? Ze miały radość w Twoich ubraniach to rozumiem, ale zawias?!?!
Emee pisze:Aia pisze:Krowa rozumie i wie, kiedy mi się coś nie podoba. Odpuszcza gdy mówię "NIE", ale tak zamaszyście się przy tym odwraca, sępnie pochyla głowę i bluzga pod nosem
A za jakiś czas idzie powtórzyć, bo może nie widzęMoli25 pisze:Najlepszy był Fuks ostatnio. Siedzę i cos oglądam. Dorwał sie do sowy, pluszaka wielkości 10 cm.
Rozerwał ją od tylu... ja juz krzyczę, prycham, Mowie ze nie Wolno... to on SZYBKO patrzy na mnie wzrokiem cielaka i wpieprza to wypchanie z pluszaka! Serio! Leży patrzy mi w oczy i je to! Myslalam ze wyjde z siebie.
Ja wiem, że Wy się denerwujecie, ale...
Padłam i nie wstaję![]()
Jak ja je kocham![]()
![]()
KatS pisze: spędziłam trochę czasu z rolką wyczesując futro z gatek![]()
Aia pisze: KatS pisze:
spędziłam trochę czasu z rolką wyczesując futro z gatek![]()
Żesz się zaśmiałamA jeszcze zdanie wyrwane z kontekstu po prostu mistrzostwo
KatS pisze:O tak, pomysłów to im nigdy nie brakuje
Aia pisze: KatS pisze:
spędziłam trochę czasu z rolką wyczesując futro z gatek![]()
Żesz się zaśmiałamA jeszcze zdanie wyrwane z kontekstu po prostu mistrzostwo
KatS pisze:Gosiu, teraz ja też się smieję choć rano miałam ochotę zakopać się tak ze 100 metrów pod ziemią, żeby mnie nie znalazły
Na pewno jeszcze wiele wymyslą i chętnie się podzielę opowiesciami![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 10 gości