Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ewa L. pisze:Miałyśmy teraz ale rozchorowała się pani dr. która się specjalizuje w ząbkach . Niby mógłby zrobić inny równie dobry lekarz ale ona jest w tym najlepsza.
Salem 11 pisze:Brzydziuchno.Cymkowi też groził dentysta(kamień) ale zaczął dostawać na przegryzkę szyjki z kurczaka i chwilowo mam spokój.
Salem 11 pisze:Ewa L. pisze:Miałyśmy teraz ale rozchorowała się pani dr. która się specjalizuje w ząbkach . Niby mógłby zrobić inny równie dobry lekarz ale ona jest w tym najlepsza.
Jak nic pilnego to faktycznie lepiej poczekać.
MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze:Nie martwcie się bo już za 5 dni weekendzik![]()
26 maja wolny
Ewa L. pisze:Salem 11 pisze:Brzydziuchno.Cymkowi też groził dentysta(kamień) ale zaczął dostawać na przegryzkę szyjki z kurczaka i chwilowo mam spokój.
Zuzia ma ukruszony kiełek i kamień na ząbkach. Dodaje dziewczynkom do wody specjalny płyn do jamy ustnej Dental Fresh. Płyn ma szerokie spektrum działania bo zwalcza płytkę nazębną, zapalenie dziąseł, odświeża oddech i co fajne zwalcza bakterie. Uaktywnia się tylko przy kontakcie z bakteriami i jest bezpieczny dla psów i kotów. 1 łyżeczkę od herbaty dodaje się do 250 ml wody i zwierzak to pije. Płyn nie zmienia smaku wody i dlatego dziewczyny chętnie tę wodę piją.
Salem 11 pisze:MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze:Nie martwcie się bo już za 5 dni weekendzik![]()
26 maja wolny
Zgadza się.
Salem 11 pisze:Ewa L. pisze:Salem 11 pisze:Brzydziuchno.Cymkowi też groził dentysta(kamień) ale zaczął dostawać na przegryzkę szyjki z kurczaka i chwilowo mam spokój.
Zuzia ma ukruszony kiełek i kamień na ząbkach. Dodaje dziewczynkom do wody specjalny płyn do jamy ustnej Dental Fresh. Płyn ma szerokie spektrum działania bo zwalcza płytkę nazębną, zapalenie dziąseł, odświeża oddech i co fajne zwalcza bakterie. Uaktywnia się tylko przy kontakcie z bakteriami i jest bezpieczny dla psów i kotów. 1 łyżeczkę od herbaty dodaje się do 250 ml wody i zwierzak to pije. Płyn nie zmienia smaku wody i dlatego dziewczyny chętnie tę wodę piją.
No właśnie, Cymes pije mało. Wodę przemycam w mokrym. Pije w zasadzie tylko mleko.
Ewa L. pisze:Salem 11 pisze:MalgWroclaw pisze:Ewa L. pisze:Nie martwcie się bo już za 5 dni weekendzik![]()
26 maja wolny
Zgadza się.
W tym roku maj obfituje w święta.
Ewa L. pisze:Salem 11 pisze:Ewa L. pisze:Salem 11 pisze:Brzydziuchno.Cymkowi też groził dentysta(kamień) ale zaczął dostawać na przegryzkę szyjki z kurczaka i chwilowo mam spokój.
No właśnie, Cymes pije mało. Wodę przemycam w mokrym. Pije w zasadzie tylko mleko.
Z tym płynem zauważyłam że piją wode bardziej chętnie.
Moje nie piją mleka - nie ruszą go.
Kiedyś Pola spijała mi kawę z mlekiem a teraz wypija mi wodę ze szklanki jak np zostawię bo potrzebuję do rozpuszczenia jakiegoś leku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid i 15 gości